Вярвате или не, обикновеното алуминиево фолио може да се използва, за да се отървете от болките в тялото.

 

Ако ви притесняват болки във врата, гърба, раменете, коленете или имате болка в петата, която не ви позволява да стъпвате на нея, можете на болното място да поставите фолио.  За ваше изненада и щастие след известно време болката изчезва, съобщава zajenata.bg.

Следващият път, когато ви боли ръката, шията, коленете или гърба на болното място поставете парче обикновеното алуминиево фолио и ще се изненадате колко бързо ще ви мине болката.

Болката престава, защото биотоковете, които преминават през нашия организъм в биологичното активна точка се отразяват и се връщат обратно на меридиан, откъдето излизат. Този интересен начин за лечение отдавна се практикува от китайски и руски лечители, а е описан и в делата на Психотерапевтът Вилхелм Райх, ученик на Фройд.

Как да настроите фолиото

Нарежете парче фолио и поставете с превръзка. Трябва всеки ден през следващите 12 дни да поставяте фолио на засегнатото място.

Лечението с алуминиево фолио се прилага при всички видове болки, болки в гърба, ръцете, краката, ставите, ишиас, ревматодоиден артрит, в петата и др. Също така отлични резултати се получават и при намаляване на болката от хирургически разрез.

Lechiteli.bg