Подуване на лимфни възли, тревожност, депресия, безсъние. Може би сте жертва на електро-магнитната радиация, идваща от разположен в близост рутер за безжичен интернет или клетка на мобилните оператори. Но нека сега се спрем на безжичния интернет.

Докато разпространението на безжични устройства прави достъпа до интернет по-удобен и по-малко натрапващ (няма грозни кабели, разположени наоколо), проучвания вече разкриват проблемите, които идват с това удобство. По-конкретно, опасностите, които широкото приемане на безжична технология е създало по отношение на нашето здраве. Просто казано, повечето хора подценяват опасностите на безжичната технология за нашето здраве и благополучие. А тя е край нас 24 часа на ден, 365 дни в годината.

Облъчване нон-стоп

Един от най-опасните аспекти на безжичния интернет е това, че е „винаги-включен„. По-голямата част от хората, които използват безжични рутери веднъж като ги настроят никога вече не ги изключват. Това означава, че те постоянно генерират опасно електромагнитно енергийно поле (ЕМП ) 24 часа в денонощието, 365 дни в годината. То е по-силно от онова, което създават мобилните мрежи за пренос на данни, които също не са за подценяване. Там главният риск е когато телефонът търси клетка за свързване. В тези 5-6 секунди облъчването за човека с „Електро-магнитна радиация“ и държащ смартфон, таблет или лаптоп, скача до 100 пъти!

Всичко това прави безжичната технология много значителен хроничен риск за здравето. По-притеснителен също е характерът на „смесване“ на живеещи в близост съседи, които използват Wi-Fi. Например, ако се вгледате в безжичните връзки на разположение в квартала си в Wi-Fi функцията на компютъра или смартфона, ще видите всички връзки на съседите. Всички тези ЕМП полета се смесват около нас, така че дори да изключите вашата безжична мрежа, здравето и благосъстоянието ви все още се влияят от съседните сигнали.

Изследвания сочат, че рискове за здравето от wi-fi са:

– Нарушения на съня

– Затруднена концентрация

– Сърцебиене

– Главоболие / мигрена

– Трайна умора

– Негативно мислене

– Проблеми с храносмилането

– Мозъчна мъгла и загуба на паметта

– Тревожност и депресия

– Хроничен стрес

– Демотивация

– Замайване

Хора, които са докладвали такива симптоми, също имат незабавно възстановяване (на минутата!), когато изключат тяхното Wi-Fi или се махнат от средата, натоварена с безжични интернет сигнали. Ето някои от симптомите, свързани с премахването / деактивиране на безжичната технология:

– Чувство на яснота и лекота;

– Чувство на „повдигнатост“ в емоционалното, физическо и психическо тяло;

– По-мотивирани;

– Чувство за по-голямо щастие;

– Чувство за по-голямо спокойствие.

Разбира се, всичко е субективно, а и все още предстоят множество изследвания. Но какво можете да направите. Ясно е, че разпространението на Wi-Fi създава съмнения за доста сериозна заплаха за здравето и благосъстоянието. Не би било пресилено да кажем и, че качеството на живота се намалява, поради постоянното бомбардиране от изкривени енергийни полета. Крайно време е да предприемем действия в нашите общества и да поговорим с нашите приятели и съседи за много реалните опасности на безжичната технология. В някои градове в Германия вече има тенденция към превключване обратно към редовен кабелен интернет и блокирането на безжичния интернет.  Дали това е правилната стъпка в ограничаване на технология, която пропива нашите домове и тела, остава да видим. / Източници: НейчърълНюз Последвайте ни във Фейсбук!

Лечители.бг

Сподели с приятелите си: