Наш читател ни изпрати статия, която е изпълнил лично и му е помогнала много. Тя принадлежи на популярния в руската степ знахар Владислав Мураков. Той е един от най-даровитите билкари на Русия, а славата му датира от годините на Втората световна война, когато е помагал много на хората.

Една от билковите комбинации, предписвани често от Мураков се отнася до прочистване на тялото от различни токсини и засилване на защитните сили на организма. Това се счита за основополагащо, тъй като именно намаления имунитет е отговорен за доста болести, както и за честите настинки през този сезон.

[product id=““ sku=“8821„]

Според съветите на знахаря, за да прочисти човек своя организъм се нуждае от пет леснодостъпни билки, които ако е набрал сам ще е още по-добре. Тогава билката е влязла в синхрон с нашата енергия и така да се каже вече Човек и Природа са настроени на една лечебна вълна. А ето и рецептата:

Рецептата

Нарежете наситно в равни количества цветове от черен бъз, лайка и липа, плодове от копър и листа от мента. Залейте около 25 грама от получената смес в емайлиран съд с 0,5 л вряла вода. Сега оставете за 15 мин. под капак на кипяща водна баня. След като изстине, прецедете и пийте по една чаша 2 – 3 пъти дневно.

Курсът на прием може да продължи от 8 до 10 седмици. Важно условие за успех е всеки ден да се приготвя свежа отвара, тъй като много от веществата са с летлива природа. Те се изпаряват във въздуха, което намалява лечебната сила на отварата с часове.

Лечители.бг, Последвайте ни във Фейсбук!

Най-доброто за Здраве и Красота от природата:[featured_products per_page="12" columns="4" orderby="date" order="desc"]