. Здравият човек хвърля енергийна сянка в радиус от 8 метра, казва народната лечителка Славка Пенева

. Всеки наш орган или болест си имат енергиен код, казва гуруто на медицинската радиестезия

Инж. Славка Пенева е сред доайените на медицинската радиестезията и полевата терапия у нас. Родената във Франция лечителка работи дълги години и в БНТ и участва в пуска на първата цветна телевизия в България. След пенсионирането си се отдава на страстта си по алтернативната медицина и диагностиката с радиестезични махала, генератори и микровълнови еталони. От 2001 г. народната лечителка използва полевата терапия, която разглежда човека и болестите на по-високо вибрационно ниво. Чрез своите уреди инж. Пенева постига забележителни резултати при диагностиката и лечението. Тя успява да повлияе здравето на човек, който се намира на стотици километри, само ако притежава един негов кичур коса. Всяка болест си има вибрационен код. Ако се обърне поляритета му, то болестта може да се изтрие от тялото, убедена е лечителката. Магия или квантова физика, попитахме Славка Пенева, наричана още българската Хулда Кларк.

-Г-жо, Пенева вие сте сред най-големите експерти на полевата терапия в Източна Европа. Какво представлява този метод?

-Нека първо да кажем, че този алтернативен метод е създаден от американски учен през 1933 г. Той е създал лаборатории, в които е изработил генератори на полета, провокиращи оздравителни процеси. Лекарската гилдия по онова време била изумена от постигнатите резултати. В сводките пишело, че се лекува дори рак. Този човек първо е поканен на банкет, а на другия ден е хвърлен в затвора за 10 години. Неговите лаборатории са унищожени, а персоналът бил разпръснат. Нашумялата напоследък д-р Хулда Кларк (1928-2009 г.) е следовник на този метод. На Европейска почва полевата терапия разви свои клонове в Германия и в Русия. Там се произвеждат генератори, които са неизменна част от полевата терапия. Самата Кларк е гонена от САЩ, отива в Канада , а от там завърши живота си в Швейцария. 

-Какво представляват тези митични генератори?

-Това са уреди, които произвеждат импулси с определена честота. Идеята е, че всичко в нас е енергия, както здравето така и болестите имат полева структура върху която може да се влияе без лекарства. Генераторите се делят на три групи. Първата се бори с патогенните организми в тялото ни, които са отговорни за много болести. Това са вируси, бактерии, гъбички и т.н. Втората група се стреми да блокира изражданията на клетките и развитието на туморни процеси. Третата, пък стимулира нормалната функция на всеки орган и система на нашия организъм чрез т. нар. работни честоти.

-Работни честоти?!

-Това е енергийните вибрация, вълните, по които нашия Създател е устроил нашето тяло да работи. За сърцето имаме една вълна, за стомаха друга, за бъбреците трета. Когато има нарушен орган, стремежът ни е да подадем тази първична честота и да заставим органа да влезе в своята здравословна работна честота. Включваме я в генератора и човекът се чувства по-добре.

Тези вълни до ден днешен не могат да бъдат измерени. Засичат се само с радиестезични уреди. Но това, че официалната наука все още не може да ги улови не значи, че не съществуват. Всъщност радиестезията се ползвала хиляди години назад. С идването на петата раса, която е технократска, това познание, е изоставено, но то си е в природата и работи. И ден днешен старите хора по селата така си откриват вода по невидимите вълни, които излъчва водата. Тези вълни излъчваме ние, планетата и цялата Вселена.

-Ето идва някой човек, който не се чувства добре поради една или друга причина. Как става въздействието ?

-Това, което за мен е голям плюс е, че методът не се прилага върху самия пациент, а върху негов личен свидетел. Така се нарича биологичен продукт – кичур коса. Косата на всеки човек е уникална и съдържа неговия ДНК-код, който е уникален за всеки човек. Не случайно Петър Дънов не си е рязал косата, а когато го е правил я е прибирал , за да не попадне в лоши ръце. Аз  слагам вашата коса в генератора и чрез невидимите вълни (торсионните полета) лечебното

Вълшебен шампоан с китайски билки срещу побеляване на косатаshampoan_pobelqvane_shamoo_grey_lossвъздействие ви намира на мига защото се получава резнонанс с ДНК на вашето тяло. Сетне през хромозомния апарат се задвижват много механизми в това число и имунната система да започне оздравителен процес.

-Искате да кажете, че ако един човек се намира в Париж или Монреал например, не е проблем да му се помогне?

- В която и да е точка на планетата принципът на торсионната теория работи безотказно. Косата и индивидът излъчват на една и съща енергийна вълна. Така посредством косата можем от разстояние да повишим здравния статус на индивида. Това, всъщност аз правя вече повече от 20 години.

-Може би малко в страни от темата, но поне на теория така би трябвало да действат и магиите. Нали и правачите на ритуали твърдят, че се нуждаят от коса, нокът или друг биологичен материал на човека, на когото ще се прави магия за лошо или добро?

-Това е много голяма тема. Тука знаят или не, но тези хора работят с отрицателни торсионни вълни (ако ще се вреди) и принципа на подобието. Аз самата не варя яйца, не топя олово. Използвам математиката, за да чистя енергийните полетата. Здравият човек по презумпция трябва да има положителни торсионни вълни. Но ние сме една енергийна система, която не е статична. Всеки ден се движим в пространството и се влияем от много негативни фактори. От гледна точка на радиестезията източник на отрицателни полета са геопатогенните зони, радиацията, местата, където се пресичат магнитните линии на планетата. Ако на такова място спите, например, или пребивавате през деня, не очаквайте да сте здрави. Аз подавам същата честота , но с обратен знак. Чиста математика плюс на минус дава нула. Същото е и с различните видове болести, просто ги неутрализираме на едно по-високо полево ниво.

-Бихте ли дала пример?

-Тази зима вирусолозите очакват да се вихри хонконгския вирус АH3N2. Веднага слагам антивирусна програма в генератора. Може да направим експеримент, един човек да се лекува с препарат, а друг чрез полевата терапия. Ще видим ефекта.

-Напоследък много нашумяха антипаразитните програми, които дават отговор на куп болести. Какво може да се направи срещу телесните паразити?

Да речем, че човек има кучешка тения. Посредством полевата терапия аз правя връзка с ДНК-на човек и влизам в неговия вибрационен модул. След това атакувам ехинококите в черния дроб, който най-често тенята поразява. После включвам честоти, за извеждане на вредността, чрез допълнително стимулиране лимфата да работи. Така по линията кръв-лимфа, отделителна система, извеждаме дезактивираните паразити от организма.

- Вие от кога се занимавате с радиестезия?

-О, връщатеме много назад. Чак от 1991 г. В Началото всичко беше като хоби, а то ето, че ми стана професия. Разбира се всеки алтернативен лечител би трябвало да е наясно с Анатомия, Физиология, както нас ни учеха навремето. През годините аз съм изчела много медицински книги. Владея медицинския език до съвършенство и спокойно могат да водя разговор, с който и да е от медицинското съсловие.

Детокс на Шлаки и Отрови с вълшебните бамбукови пластири

foot_detox

-Кои заболявания могат да се повлияят с вашия метод?

-Всичко с изключение на някои психични разстройства и вродени аномалии. Тук от голяма помощ е и диагностиката. Родината на физикалната радиестезия е Франция, а нейн баща е Луи Тюрен. Той е работил с лекари и е бил в тяхна голяма помощ. В последствие в Сорбоната в последния курс медиците са можели да изучават радиестезия, за да бъдат по-добри диагностици и лечители. Казвам всичко това на фона на онова, с което се сблъсквам всеки ден. Няма да кажа нещо ново, но  сгрешените диагнози са ахилесовата пета на родното здравеопазване. Хората идват, лутали се от болница в болница , лекували ги за едно, второ трето, а при мен се установява причината.

-Наистина, не е безгрешна т. нар. традиционана медицина, но хиляди разчитат на нея , а много хора дължат живота си и на нея.

-Дисонансът за мен идва от факта, че традиционнатата медицина работи на принципа да види всичко на екран, да пипне и да чуе. Другото, което е, че се работи на парче. Тук интуицията рядкост и е привилегия само при най-талантливите медици. Ако ви боли даден орган ви приема един специалист и го лекува само него. Ако ви заболи нещо друго, отивате при втори. Това не рядко е лечение на парче, а причината вероятно остава скрита. Това, което с алтернативния метод може да се постигне е да се премери енергията на самите клетки. И те дават отговор , има ли инфекция, туморно заболяване или за каква болест се касае.

-Факт е конвенционалната медицина лекува симптомите, а холистичната търси причината. Ако двата клона на медицината работят в синхрон, както препоръчва и Световната здравна организация, би било прекрасно, нали?

-Преди години бях в комисия, която искаше да въведе в Закона за здравето у нас радиестезията като помощно средство при изследване на човешкия организъм. Документите обаче потънаха в някое бюро и нищо не се случи. В Германия, в Унгария, в Полша успешно се използва инструментариума на радиестезията и други алтернативни подходи без никакви скрупули. У нас хулят алтернативната медицина или я взимат на подбив. С какво основание питам аз. Наистина не може да се помогне на всеки, но аз мога да ви кажа, че имам оздравели хора, които са били отписани от докторите. Имам пациенти от цял свят. Ходили по САЩ, при лечители във Филипините, и пак се връщат при мен т.е. при радиестезията за съвет или помощ.

picture-737-Вече стана дума, че при диагностиката си използвате т. нар. енергийни еталони. Може ли да поясните какво представляват? (Ето да вземем този на който пише бъбреци)

-Това са еталони за органите и системите на тялото. Върху тях има цифров код, който съответства на дължината на енергийната вълна, на която вибрира бъбрека. Ако човек има проблем с нормалното функциониране на този орган аз ще отчетат дисонанс. Например друг го боли главата – проверявам вегетативната нервна система, която предизвиква спазъм на капилярите в мозъка и спад в оросяването. На практика се получава миниероподобен синдром. Доста често това се случва от отрицателните полета на геопатогенните зони или негативно енергийно влияние. Трети може да има инфекция, менингит или недай си Боже нещо онкологично. Тогава веднага включвам полева терапия, за да се боря с разрастването на проблема.

-Напоследък имам наблюдения, че човек може необяснимо да го боли глава или да губи съзнание, а изследванията му да са нормални. Причината обаче се крие в ошипяване-шип в областта на гръбначния стълб?

-Наистина шиповете са коварни. Не случайно в миналото са секли главата на човека, за да си отиде от света, защото там има страшно много кръвоносни съдове. Ако един шип се появи в областта на врата, например, и започне да пристиска се получава една исхемия, недостатъчно оросяване. Именно чрез болката мозъкът ни дава сигнал, че има недостиг на енергия (кръв).

-Зная, че медицинската радиестезия мери вълни, колко трябва да бъде вълната на един клинично здрав човек?

-Вълната на абсолютно здравия човек е точно 8 метра. Това означава, че вие стоите тук и ако сте напълно здрав т.е. нищо не подяжда енергийния ви стълб, аз мога да уловя вашата вълна на 8 метра разстояние във всички посоки. Представете си, че все едно, че сте в центъра на една сфера и излъчвате лъчи във всички посоки 8-8-8-8-8-8-8. Такъв човек до ден днешен аз не съм срещала. Ако се лекувате с лекарство или билка, то нейната вълна трябва да е 9 метра, за да покрие разликите. Има едно планинско племе Хунза. Мои колеги са ги замервали и тяхното полево излъчване е било на абсолютно здрав човек. Точно осем метра.

-С какви заболявания идват напоследък българите?

-С онкологични проблеми и все по-често със скрити инфекции в областта на устната кухина и зъбите. Искам тук да наблегна, че инфекциите са в основата на развитието на туморните заболявания, защото те провокират промени програмата на делене на клетката. Не случайно в Германия напоследък изследването на един индивид започва от статуса на неговите зъби. А те са най-честия източник на инфекции в организма. В устата има страшни много бактерии, както полезни, така и вредни.

-Има резон в това, което казвате, защото преди 1989 г. имаше някаква профилактика в сектора. Днес заради ниския стандарт на живот у нас стоматологичните услуги масово се свеждат до вадене на изгнили до неузнаваемост зъби и корени?

Чисти природни продукти за здраве и красота – мехлеми, чайове, тинктури за имунитет, кожа, коса, нерви, тонус и др.

lechiteli-bg_shop

-Честно да ви кажа от около една година първото нещо, на което правя радиестезична диагностика са зъбите. Коронки, лекувани неодоизлекувани зъби, поддали пломби, гнойни торбички в корените – грануломи. Никъде няма да ви кажат, но тези бактерии по кръвен и лимфен път атакуват сърцето – тук рискувате порок, атакуват черния дроб – скрит хепатит, атакуват белия дроб – появяват се пневмония, а може и бъбреците да ударят с пиолонефрити. За това аз най-напред правя диагностика на зъби. Когато установя проблема, мога да туширам инфекцията чрез полевата терапия, мога да посоча дори зъба, от който идва проблема, но аз не съм зъболекар. Щом има такова нещо е хубаво човек да си направи панорамна снимка и да се лекува при качествен дентист. За съжаление до там са ни докарали, че хората за елементарни здравни услуги нямат средства. Гледах по телевизията един човек, който казва така – „Е, ние на този свят сме дошли без зъби и без зъби ще си отидем“. Тъжна, много тъжна житейска философия в европейска България. Последвайте ни във Фейсбук!

Любомир Старидолски,

Лечители.бг