Вадим Зеланд е квантов физик. Той е създал теорията на транссърфинга – една система, която днес има милиони последователи в цял свят! Книгите на Вадим Зеланд са преведени на десетки езици, включително и на български, и всеки който има интерес може да си ги закупи и да научи повече за транссърфинга.

Вадим Зеландия твърди, че съвременния свят се самообрича на бавна смърт.

Здравословното хранене и Вадим Зеланд

Хората не забелязват, че се разболяват и умират глупаво – поради елементарна липса на култура на храненето. Човек обрича себе си и близките си на бавна смърт от момента, в който сложи на масата тези три продукта – бяло брашно, маргарин и мая.

За да получите реалните ползи от храната, с която сте решили да се храните, трябва да имате елементарна култура на хранене. Трябва да разберете, че тялото не е локомотив или горивна камера, в която да слагате каквото ви скимне, с тайната надежда, че то някак, ей така между другото и без ваша помощ ще бъде изгорено. Подобни разсъждения са просто глупави!

vadim_zelandАко човешкото стадо масово произвежда и консумира това, което го убива, то значи на него не може да му се има доверие. Как можете да се доверите наркоман, например?

ОСНОВИ НА ПРАВИЛНОТО ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ СПОРЕД ЗЕЛАНД

1. Диетата трябва да бъде постоянна, непроменяща се

Не можете да променяте диетата драстично! Чревната микрофлора бавно се настройва за промяна и това затруднява смилането на храната. Освен това чревната флора се възстановява трудно и адаптирането може да отнеме месеци.

2. Диетата трябва да бъде разнообразна

Храните трябва да бъдат прости, от няколко съставки, но да съдържат максималния брой вещества, необходими на тялото!

3. Храната трябва да доставя удоволствие

Ако това, което ядете, е полезно, но не е с добър вкус, вие винаги ще искате нещо забранено, но вкусно, и този процес ще продължи дотогава, докато мозъкът не получи своята част от удоволствието.
Не бъдете мазохисти! Не дъвчете зелената салата като крава. Търсете прости, но вкусни рецепти, от които има не само ползи, но ви доставят и удоволствие.

4. Изкуствените стимуланти трябва да се изключат от менюто

Депресия и пристъпи на паника – това са болестите на новото поколение! Спрете кафето, пийте малки количества черен чай и по-големи количества зелен чай, спете повече, осигурете си релакс сред природата. Запомнете, че Ред Бул наистина ви дава криле, с които по-бързо да летите към някоя нова, модерна и задължително нелечима модерна болест.

5. Основният принцип е ясен – колкото се може повече естествени продукти, произведени от вас самите или от баба ви, продукти, за които сте сигурни, че не са стимулирани по никакъв начин.

Това означава да се храните без ГМО, мая, химикали, синтетика. Продуктът, който е „затворен и погребан“ с дълъг срок на годност, не може да се счита за естествен и здравословен.

Ако тялото ви можеше да говори, то щеше да ви каже: мога да търпя на глад, мога да издържа прекомерни физически натоварвания, мога да оцелея при топлина или студ, може да кървя, може да понеса някое и друго изтезание, мога и с рани да живея – дори и така аз все още ще ти служа и ще намеря начин да се възстановя. Но, ако ме тровиш постоянно с лоша храна, ти и аз няма да имаме бъдеще, а просто лош край…/ Източници  Последвайте ни във Фейсбук!

Лечители.бг