Тютюнопушенето е един от най-големите пороци и бичове на човешката цивилизация в 21-ви век. Независимо дали пушите или живеете с пушачи, вашите бели дробове се замърсяват и увреждат до неузнаваемост. Разбира се, най-добрият начин да съхраните дробовете си здрави е да не посягате към цигарите и да не се задържате на задимени места, но жалост това е доста труднa задача за мнозина.

Порталът „Bradva“ представя едни кратък и ефективен метод за детокс на белите дробове, който трябва да се  практикува поне веднъж месечно. Така според хора, които са опитали, ще се неутрализира до голяма степен вредите от тютюневия дим и пагубните му последствия за качеството на живот.
Ето как става:

Три дни трябва да пиете само вода и следните комбинации от течности

Ден 1. Преди лягане изпийте половин литър билков чай. За предпочитане е да е истински градински, а не от пакетче. След чая не пийте други течности.

Ден 2. Сутринта, веднага след ставане, изпийте минимум 300мл топла вода със сок от два лимона. След като изпиете водата с лимона, веднага изпийте 300мл прясно изтискан сок от грейпфрут. Цитрусовите плодове съдържат много антиоксиданти, които ще изтласкат от организма натрупаните токсини.

2-3 часа по-късно изпивате 300мл пресен сок от морков. Морковите са богати на съставки, които ще алкализират кръвта вии ще активират естествените процеси за лечение на организма. 2 часа по-късно изпийте сок от моркови, спанак, целина и магданоз. Обемът трябва да е около 400-500мл.

Вечерта преди лягане отново пиете 500мл билков чай.

Ден 3. Повтаряте всичко от Ден 2, като вечерта преди лягане изпивате 300мл сок от червена боровинка. След тридневното прочистване накрая червената боровинка ще активира изхвърлянето на токсини директно от белите дробове.

Препоръчително е във всеки един ден от детоксикацията по възможност да се потите обилно чрез спорт, сауна и ежедневни горещи бани.

Практикувайте тази детоксикация всеки месец в продължение на година и ще останете поразени от трансформацията на белите си дробове и на целия организъм.

Препоръчваме да положите сериозни усилия за отказване на тютюнопушенето!

Lechiteli.bg