Кървав хиндуистки ритуал подобен на сатанинските жертвоприношения е станал причина за труса, сринал Непал. Това разкриха пред портала на България за езотерика, гадание и мистика „MagicBul.net” мастити бразилски езотерици и медиуми.

Стотици хиляди животни биват избивани в покъртителна хиндуистка церемония в чест на богинята Гадхимай. Тя се почита обикновено през есента с масово жертвоприношение на всеки пет години. Точно през 2015 година предстояло ново масово клане. Приридозащитни организации изчисляват, че до сега в прастария ритуал са избити милиони животни без смисъл.

Планът

Nepal4Когато това се случило за последен път, били изклани над 250 000 беззащитни животни, предимно биволи, птици и овце. Те са обезглавени хладнокръвно с мачете, клани с пробождане в гръкляна и други варварски способи за умъртвяване.

Местните разказват, че церемонията стартира обикновено в петък и продължава два дни. Това било истински празник за всички. Броят на безсмислено умъртвените твари обикновено е около 250 000, но последният път през ноември е достигнал 300 000.

Д-р Масару Емото казваше, че животинския свят се управлява от централен Дух. С него шега на бива“, разкри Хорхе Лопес де Оливейра, медиум, цитиран от българския езотеричен портал.

Приживе ученият, който доказа, че водата има памет разкрил, че убиването на животните в кланици е причина за появяват на болести и пандемии.

Мъст

EmotoСпоред японеца вирусите, които сега ни морят, представляват вид отмъщение на убитите от нас животни. Техният гняв обаче навлиза от невидимия в нашия свят, когато нивото на отрицателната човешка енергия мине определена граница. А това се случва при всяка война или обществено-икономическа криза, обяснява японецът.

Над 650 млн. крави губят живота си годишно и този грях се пише на 1 десета от населението на земята. Вече е научно доказано, че когато подкарват говедата към кланиците, те по някакъв начин усещат какво ги чака. А броят на птиците, които годишно минават под ножа, е 10 пъти по-голям. Също и духовете на прасетата изпращат своето отмъщение, след като умрат, убеден бе д-р Емото.

Споед метафизичната теория, когато животните се избиват в огромни количества техните духове остават на земята като призраци и ни отмъщават. Това става чрез мор и пандемии като птичи или свински грип, а в миналото и чума.

Папа Григорий IX анатемосва котките за творения на дявола и заповядва да бъдат избивани. Малко след това духовете им се трансформират в чума, която избива милиони в цяла Европа.

Това, което само малцина посветени обаче знаели е, че когато броят на мъртвите духове мине критичен максимум те могат да преместят дори земните пластове за отмъщение, разкриват посветени медиуми.

Разместване на пластовете

TempalТочно това се е случило и в Непал, от който почти не остана здрава сграда след унищожителното земетресение от 7,8 по скалата на Рихтер. Всички в езитеричния бранш се чудеха, защо това се случва там. Оказва се, че непалците съвсем не се вписват в представата ни за добри и духовно извисени люде, живеещи в подножието на енергийната зона Тибет и Хималаите.

Humane Society International and Animal Welfare Network Nepal at the 2014 Gadhimai FestivalНепалците вярват, че като избиват хиляди животни на всеки пет години ще омилостивят своята богиня Гадхимай, а хората ще станат още по-здрави и щастливи. Счита се, че на последната масова сеч местните преизпълнили плана с „омилостивяването“, което отприщили гнева на Духа на животните. Така е предизивкан труса, който отне живота на хиляди, а милиони останаха без покрив. „Разместването на енергийте в духовните светове предизивква разместване на пластовете във физическия“, коментират бразилски медиуми.  Точно тази година според традицията предстои захранване на богинята с кръв за нови пет години. Дали местните ще си вземат поука от случилото се, остава да видим.

Lechiteli.bg