Все повече отзиви пристигат за българската хранителна добавка с широкоспектърен ефект Сириус-Д. Поредните свидетелства за нея са дело на д-р Цветанка Минковска, кандидат на медицинските науки, гастроентеролог. Тя разказва от първо лице единствено число как сама се е излекувала с помощта на хранителната добавка, а после тя е помогнала за хармонизация  здравето на много от нейните пациенти.

- Д-р Минковска, отдавна работите с уникален, по ваши думи, български продукт, дори наричан от вас четвъртата храна на столетието. За какво става дума?

- За продукта Sirius-D, той за мен е откритие на столетието. Подобрява цялостно регенерацията на съединителната тъкан, връща жизнеността на тялото. Аз страдах от гастроезофагеална рефлуксна болест – с тежки киселини и остра пареща болка зад реброто, като проблемът бе свързан със състоянието на съединителната тъкан. Получава се и при хора с наднормено тегло, при бременни, пациенти с неправилно хранене, стрес. Дълго се лекувах с куп медикаменти, без резултат. Имах тежка ерозия на лигавицата на хранопровода – риск за язва или карцином, още – проблеми в костно-ставния апарат. Но се спасих с откритието на проф. Димитър Димитров. Това наистина е четвъртата храна, която по никакъв друг естествен начин не бихме могли да си набавим, осигурява цялостно възстановяване на тъканите. Знаете, с напредване на възрастта организмът влиза в капана на дегенеративните проблеми.

- Вие сте ценен професионалист, разкажете повече за своя опит с продукта?

-Самата аз боледувах почти 30 години от гастроезофагиален рефлукс, с разязвявания в храносмилателния тракт. Нищо не ми помогна… До срещата ми с продукта „Сириус-Д“. На 20-тия ден раните и язвите изчезнаха. Рефлуксът затихна, нощите и сънят ми се успокоиха. А раничките в червата изчезнаха.

Всъщност, пръв срещна този продукт съпругът ми, който доста успешно се възстанови от гастрит, болки в коленете и отпадналост. Ентусиазиран от успехите, ми нае кабинет специално за лечение и опити с този продукт, плати на 10 доброволци лечението, а моята задача беше да ги наблюдавам и описвам медицински. Всички имаха изключително голямо подобрение, на някои до пълно ликвидиране на болестта, особено ако е в ранен стадий.

Така в следващите 4 години използвах „Сириус-Д“ за лечение на всички мои пациенти, разбира се, успоредно с прилагане на класическата медицина.

-Как извън субективното усещане може да се докаже въздействието на Сириус-Д?

- В кабинета си имам 2 вида съвременна апаратура за пълна диагностика. С тях се видя подобрението на случаите след 3 месеца прием на лечебната храна „Сириус-Д“. Всичко е документирано.

-Бихте ли представили макар и телеграфно някои от случаите?

Дете с лошо функциониране на белия дроб – трудно се придвижва, задъхва се, лесна уморяемост. След прием на храната „Сириус-Д“ спокойно изкачва 5-тия етаж по стълбите.

Жена р рак след прекаран курс химиотерапия споделя, че болките и неразположението отшумяват много бързо до седмица след приема на добавката. Казва, че отново има енергия и тонус за работа и живот.

С тази храна излекувах аритмия на свекърва си.

Близка приятелка – излекувана исхемична болест.

Колежка, също болна от рефлукс, доверена на опита ми, се излекува от заболяването.

Интересен случай на пациент със загнила горна челюст – определен за кюретаж след 6 месеца. През този период той приемаше храната „Сириус-Д“ за премахване на хронична пневмония. Преди кюретажа снимката показа пълно възстановяване на челюстта.

Пациент с глаукома, с очно налягане 32 мм. Благодарение на „Сириус-Д“ се нормализира на 6 мм.

60 годишна жена с тежка остеопороза, макар и бавно, решително се подобрява.

Младо момче, парализиран след прекаран менингит, бързо се възстановява след приема на Сириус-Д. Първо се възстанови движението от кръста нагоре и горните крайници. Следва постепенно подобрение и на други функции.

Жена на пенсионна възраст взимаше храната за лечение на гонартроза – „Сириус-Д“ възстановява хрущялната тъкан на всички стави – колене, таз, гръбначен стълб. Преди приема на храната, кардиолозите констатират 80% запушване на кръвоносните съдове и дават предписание за поставяне на стенд. След няколко месеца прием на храната коленете се възстановяват, но се оказва излишно поставянето на стенд – кардиолозите констатират само 3% запушване на кръвоносните съдове.

-Как да си обясним широкоспектърния ефект по подпомагане на тялото в такъв наистина изумителен диапазон проблематика?

- Тази храна има целебен ефект, защото при нейното производство проф. Димитров някак си е открил как да се извлечат и съхранят основните градивни за организма елементи. При хора, които имат сраствания след оперативна намеса, гранулозно-фиброзната тъкан се резорбира, тъй като тази храна възстановява съединителната тъкан – влакнеста мрежа в целия организъм. И тъй съединителната тъкан присъства навсякъде, то затова лечението е на целия организъм. Ето защо лекува и ерозивен гастрит, улцеро-хеморагичен колит.

Храната помага при язви, защото възстановява всички видове рани, но ако има инфекция, първо тя трябва да се премахне. Миелиновата обвивка на клетките се възстановява и започва нормалното хранене – ето защо помага при лечението на Множествена Склероза и Детска Церебрална Парализа. Повлияват се добре и анорексия и булимия, но заедно с лечението на психологичната причина.

- Споменахте вече и за случаи с костно-ставния апарат. Може ли да се разчита на ефект и при ставни болки, при остеопороза?

 - Определено, но при остеопороза трябва много време, за да се подобри състоянието. Добър е ефектът при гонартроза – заболяване на коленните ка¬пачки, при коксартроза – на тазобедрените стави, както и при дископатия. И дума не може да става за панацея и светкавичен ефект, трябва доста упоритост от страна на болния, като са от значение и индивидуалната конституция на организма, и възрастта. Sirius-D аз препоръчвам и при промени в оросяването – той може да почисти отлаганията в кръвоносните съдове и да подобри състоянието им. Като цяло това е една чудесна профилактична субстанция, но за да си помогнем срещу възрастта, на нас, българите, ни трябва и повечко здравна култура. Знаете – ние търсим лекар едва котата безвъзвратно сме загазили.

Oще информация за продукта в официалния сайт на Сириус-Д

Лечители.бг