Водата изгражда нашите тела и нейната енергийна вибрация определя нашето здраве, настроение и поведение. Ето един начин за зареждане на водата с жизнена енергия. Той е добит по време на регресивна хипноза от изследователката Долорес Кенън. Тя поставя хора под хипноза и те й разказват удивителни неща от свои минали животи. Ето какво разказва един човек по време на сеанс с регресия за това каква е ролята на водата и как чрез нея да бъдем по-здрави:

„След това ми дадоха процес (разказва пациент под хипноза в една от книгите на Кенън-б.р.), с който да енергизирам водата, която пием, за да спомогнем процеса на детоксикация. „Водата, съставляваща седемдесет процента от теб и седемдесет процента от планетата, е от такова огромно значение, че не е за вярване. Затова резонансът на водата, която вкарваш в тялото си, е от изключителна важност. Когато пиете вода, енергизирайте я със знанието, което имате. Изпратете това знание. Внесете го спираловидно. Представете си как водата се върти спираловидно, създавайки вихър, и в посока както на часовниковата стрелка, така и обратно на часовниковата стрелка. Създавайки позитивния и негативния ключ. Трябва да я разбалансирате.

Чай със златен корен при

хормонален дисбаланс (кисти, миоми)

Zlaten_korenПредставете си, че енергия влиза във водата спираловидно и създава завихряне. Това е всичко, което трябва да се направи. След това мисълта ще енергизира водата. Това ще възстанови жизнената сила във водата, което е приемането на жизнената сила на планетата. Всички течности на тази планета, независимо дали са камъни или течни течности, са течности с по-бавно или по-бързо движение. Всичко има резонанс и памет какво е. Човечеството е загубило резонанса и паметта какво представлява, но водата може да бъде енергизирана отново. Форматът на човешката мисъл задвижва отново процеса и помага за работата с нейния резонанс. Трябва да се има предвид, че това енергизиране на бутилка с вода може да трае само няколко часа. Може да се наложи да го направите отново. Така че формулата може да бъде, преди да пиете каквато и да било течност, да изпълните същата процедура. Можете да правите същото и с храна. Храната е просто течност с по-бавно движение. Това ще помогне на тялото. Това също така ще помогне да се изясни и да се създаде едно място, наречено „яснота“, във формàта на вашите мисли, защото сте започнали да губите част от яснотата. Тази яснота ще се върне.“ Последвайте ни във Фейсбук!

Лечители.бг

Споделете статията с приятелите си: