Триумфална изява, реализация и обществено признание – това обещават звездите не само за периода 20-26 април, а и до 21 май 2015 година, казва топастрологът Татяна Янковска от  Goldenray” -студио.  В понеделник, 20 април в 12:42 ч. Слънцето навлезе в знака Телец. Това означава, че до 11:44 ч. на 21 май, 2015 г. сме под влияние на мощна и плодоносна енергия, която може да донесе добро или … зло! А ето е астро-тенденциите според Янковска за тези седмица, които публикуваме след кратко резюме на звездните послания. 

В резюме за седмицата 20-26 април 2015 година:

Могъща воля, истинска Любов, превъзходна Интуиция – това са даровете на звездите за тази седмица. Те ще ни направляват през сложния лабиринт на деловите и личните ни отношения. Във вторник, 21 април, в четвъртък, 23 април, както и в петък, 24 април има благоприятни условия за отличен напредък в кариерата, бизнеса, романтиката.

През цялата седeмдневка е желателно да сме благоразумни и бдителни по отношение на здравето. Добре е да сме сърдечни и отзивчиви към трепетите и вълненията на децата.

При контактите с влиятелни фигури е добре да заложим на сдържаност, такт, дипломатичност, уважение и добронамереност.

Не бива да пропускаме да подложим на щателна проверка всяка информация, засягаща професионалните ни действия и намерения. Поставянето на подпис под споразумения трябва да става след прецизен преглед на всички подробности в договорите.

Хубаво е да “мерим приказките” си в публичната или колегиалната среда и твърдо да отстояваме позиции и интереси, оставайки в рамките на добрия тон.

Не сме застраховани от злонамерени действия срещу дома или от нелоялно сътрудничество, което тенденциозно да вади думите ни от контекста и да изопачава нашите твърдения.

Може да потърсим и да получим подкрепа от онези, които през годините са доказали своето сърдечно отношение към нас.

И най-важното: да си позволим да бъдем себе си, а на другите – да бъдат други!

Ще си спестим проблеми веднага щом разхлабим хватката си и престанем “да държим света за гърлото” – той тутакси ще стане по-приветлив и по-отзивчив. Когато осъзнам този факт и “разхлабим хватката”, ще си върнем способността да оказваме влияние върху развитието на събитията. С други думи – предимството е в осъзнатостта да почувстваме Силата си. Тя винаги е с нас… Силата е която ни казва: “Контролирайте мислите си! Не се безпокойте и не се тревожете излишно, а действайте! И не придавайте излишна важност на целите си, защото това може да води до неувереност. Намалете важността на нещата! Откажете се от борбата за непрекъснато доказване на своята значимост и ще я получите безусловно”.

Ето и още нещо леко и приятно, което може да си прошепваме няколко пъти през деня. Когато сметнем, че е необходимо, може да си кажем: “Преизпълвам се с енергия. Имам мощна енергетика и тя с всеки ден става по-мощна. Светя с енергията на Любовта и Обаянието. Аз съм чист енергиен извор. Хората усещат моята енергетика и изпитват симпатия към мен”. Грижете се за себе си и така ще привлечете към Вас успеха и благополучието! А ето е хороскопа по дни.

Sirius-D -ПРИРОДНО ЧУДО ПОМАГА ТАМ, КЪДЕТО МЕДИЦИНАТА Е БЕЗСИЛНА

ПОНЕДЕЛНИК, 20 АПРИЛ

Препоръката на звездите е да сме подготвили различни варианти за реализация на целите и задачите, включени в програмата ни за деня, поради голямата вероятност от възникване на непредвидени ситуации.

Особено при пътуванията, е желателно да се тръгва по-рано от предвидения час, тъй като не са изключени всякакви транспортни затруднения – непредвидени задръствания, свлачища, срутвания, затваряне на пътя поради инциденти.

Внимание! Абсолютно нежелателно е днес да се обсъждат важни финансови въпроси, защото участниците в тези обсъждания може да са едновременно воинствени и разсеяни. Никой няма да е склонен на отстъпки и преговорите може да зациклят.

При възможност, че може да се поизчака, препоръката на звездите е важните сделки и договори да се подпишат на 23 април (четвъртък) – след 10:30 часа.

Понеделник, 20 април е чудесен ден за приятелски срещи, но не и за романтични!!!

Изясняването на отношенията в понеделник – независимо какви (делови, лични, любовни, … ) е крайно нежелателно. Не само, че няма да се стигне до конструктивни решения, но може да се стигне до бърза ескалация на разговора и стремително да се стигне до точката на скъсването и … раздялата!

Даването на пресконференции е желателно да е насрочи за четвъртък, 23 април, ако разбира се, това е възможно!

Внимание! Всички видове пътувания в понеделник следва да се извършват с много голямо внимание и бдителност, тъй като рискът от внезапно усложняване на ситуациите е висок!

В понеделник има опасност от аварии и пожари поради човешки грешки от разсеяност или елементарно подценяване на правилата и указанията на противопожарна безопасност.

В понеделник, 20 април при извършване дори на рутинни детайли трябва да вложим по-голяма концентрация и контрол над емоциите, за да се избегнат неочаквани усложнения, породени най-вече от понижено внимание!

И така – в понеделник, 20 април, е добре да се стремим да довършваме вече започната работа, без да стартираме нови инициативи!

Хубаво е да почиваме активно. Може да се поразходим, да прочетем хубава книга. И ако успеем да се отпуснем достатъчно, може да получим прозрения – без да тръгваме на тяхна база към Генерални решения!

Денят е благоприятен за размишление, за довършване на изостанали задачи, но не и за реализиране на големи финансови и делови намерения!

ВТОРНИК, 21 АПРИЛ

Внимание! Пътуванията през ранните часове на вторник изискват бдителност, тъй като има вероятност от неочаквани усложнения на пътя. Има и повишен риск от произшествия, аварии, инциденти!

Към 09:00 ч. с толеранс плюс-минус от час и половина преди и след 9 ч. (българско време) разговорите с влиятелни фигури могат да се окажат неудовлетворителни по отношение на нашите амбиции и желания!

Внимание! Желателно е да не бъдем прекалено чувствителни и уязвими към чуждите забележки и коментари! Контрапродуктивно ще бъде да се реагира прекалено остро на чуждите препоръки.

Другата крайност – да се правим, че чуждото мнение не ни засяга – също не е съзидателно действие.

Като цяло следобедните часове са по-благоприятни за провеждане на важни делови срещи и разговори, като трябва да пристъпим към тях със самочувствието на равнопоставени делови партньори, убедени, уважаващи и разчитащи както на вътрешната си духовна сила, така и убедени във високото качество на собствените си продукти, работа и иновативни предложения.

Внимание! В часовете на късния следобед има предпоставки за измами, кражби и аварии при работа с газови инсталации!

Във вторник, 21 април, отново може да сме свидетели на опити за телефонни измами!

Денят ще бъде успешен за журналистите, за преподавателите, за работещите в рекламните агенции, за представителите на големи туристически агенции.

По-напрегнат ще бъде денят за представителите на професии, свързани с юридическата материя – прокурори, съдии, следователи, адвокати, юристконсулти, които могат да попаднат на много сложни и заплетени казуси.

През целия ден невероятни слухове, малки и големи интриги, сензационни новини и всякаква непотвърдена информация непрекъснато ще се борят за вниманието ни, карайки ни да се засмеем или да се позамислим за човешките ни слабости.

През целия ден има голяма вероятност да попаднем на отличен блъфьор!

Някои от тези, с които ще разговаряме по делови въпроси може би искат да стартират от върха, очаквайки твърде много от нас, опитвайки се да намерят лесния изход от поет важен ангажименти!

Така или иначе, денят ще бъде изобилно наситен с любопитни ситуации (някои от тях – забавни) и ще донесе видими постижения на журналистите, политиците, на дипломатите, юристите, на военните, на криминалистите, на разследващите журналисти.

СРЯДА, 22 АПРИЛ

Въпреки че днес има и някои великолепни астроконфигурации, препоръката на звездите е, ако ситуацията позволява, окончателното подписване на ключови договори, споразумения, сделки да бъде планирано за четвъртък, 23 април след 10:30 ч.

Внимание! Всички видове пътувания през целия ден следва да се извършват с голяма концентрация и бдителност.

Рискът от произшествия, аварии, инциденти е голям!

Разследванията на журналисти, следователни, криминалисти ще извадят на бял свят смайващи разкрития, свързани с корупционни схеми и задкулисни играчи с много висок социален статус!

В сряда публичните изяви, пресконференции, декларации, дискусии не само че може да не постигнат желаните резултати, но могат да породят и дълбок противоположен на желаното ефект, предизвиквайки дълготрайни усложнения!

Желателно е да се избягват всякакви конфронтации на битова основа – било между роднини, било в семейството, било между съседи – разправиите могат да преминат в открита агресия – някъде и с много тежки последици!

Срещите с хубавата книга, разговорите със сърдечни и весели приятели ще доизбистрят собствените ни интуитивни прозрения и ще ни донесат чудесно удовлетворение, ще ни ободрят, ще ни заредят със светли чувства и хубаво настроение!

В сряда, 22 април за всяка ситуация следва да имаме алтернативни варианти, защото предварително уговорени срещи могат да се отложат в последната минута, а любимата фризьорка може да е в болнични…

Особеното на деня ще е в това, че той определено ще следва своите си оригинални хрумвания, напълно различни от предварителната ни програма. На нас не ни остава нищо друго, освен да си припомним фразата “Всяко зло за добро …”

ЧЕТВЪРТЪК, 23 АПРИЛ

Сега е моментът да се развихрим! Най-вече след 10:30 ч., а още по-хубаво – след 12:30 ч. Идеално време съзнателно и целенасочено да формираме нашата реалност. Защото бъдещето не е на 100% предопределено … Дори от Астрологията! Да! И тя си има своите граници! Над нея е Бог (Създателят, Първата Причина, Всичко Което Е, …)! На пръв поглед е трудно да се повярва в това – във факта, че сме творци на собствената ни реалност!

Едно от условията да творим Съдбата си е да сме в Състояние на Единство между Душата и Разума. Тази способност е била достъпна за представителите на Атлантида.

И така - какво е “даденото” в задачата за четвъртък? В малко по-разширен план на 23 април, особено през втората половина на деня, има чудесни условия да постигнем великолепни договорености, свързани с получаването на приятни количества финикийски знаци. На теория деловите партньори би следвало да погледнат много благосклонно на нашите предложения и да се стигне до съответните споразумения. Естствено, за да се стигне до сделката или до подписването на жадувания договор, до брилянтното назначение, до повишението в служебната йерархия, до любовното предложение и т.н. всичко трябва да е предварително и старателно подготвено, нали! От изключително значение е нашето Светоусещане. Светоусещането ни до голяма степен определя дали ще настъпят жадуваните положителни промени в начина ни на живот!

Внимание! Не допускайте абсолютно никакви съмнения в това, че заслужавате съответните успехи!

С други думи, поне в понеделник и сряда, когато Ви остане време, релаксирайте и после “вижте” как жадуваните неща се “случват” в четвъртък!

В миналото издание на моят седмичен хороскоп отбелязахме, че за да ни се сбъдват мечтите ( да се изпълнят поръчките към Вселената) трябва преди да пратим поръчката, да сме Релаксирани. Добрата Релаксация автоматично отстранява съмненията. Това улеснява не само изпълнението на поръчката, но и получаването на Известието, че поръчката ни е изпълнена! Обикновено това е изненадващ импулс да направим нещо по-необичайно в сравнение с рутинната програма за деня!!!

С други думи – мислете позитивно, защото така или иначе, получаваме това, което мислим!

Важно! Хубаво е да си мислим, че светът е запазил за нас всичко най-добро!

Никога, ама никога не се фокусирайте върху онова, което не искате!

Внимание! Ако нещо неудържимо мразите от Душа и Сърце – може да получите точно от него – в още по-голямо количество! Не е шега! Да помислим – доста често това, от което се страхуваме, се реализира … Точно това е и една от причините напоследък широко да се говори за необходимостта от Позитивно мислене!

Има, разбира се, поне още едно важно условие, с което следва да се съобразим, за да ни се “сбъдват” мечтите. И то е: да не се съревноваваме непрекъснато с другите, за да доказваме на себе си или на другите (които са “лошите”) кой е по-по-най!!!

И така – нека да позволим на себе си да бъдем себе си, а на другите – да бъдат други!!!

В четвъртък има “идеални конфигурации” за успехи, за постижения, за малки и големи печалби, като “Господ дава, но в кошара не вкарва”.

Често се казва, че “Животът е игра”. Тази игра си има правила. И Успехите, обещани от Астрологията за четвъртък, 23 април и за неделя 26 април ще пристигнат при онези, които са изучили правилата на играта! Отново стигаме до необходимостта от “учене”.

И още нещо – в четвъртък, 23 април е добре да проявим грижовност, топлота, сърдечност към околните – близки, приятели, любими хора, делови партньори.

Сърдечното, добронамереното отношение ще “стопи” ледовете и ще улесни взаимного разбиране. Пътят към постиженията ще стане по-светъл, по-слънчев и по-усмихнат! Това си е гаранция за напредък и успех!

Ако държим да реализираме постижения в четвъртък, 23 април, хубаво е съзнателно да избягваме противопоставянето. Ако се стигне до противопоставяне, дори да има “примирие”, то ще е “декоративно” и нетрайно. Конфликтът може да се изостря, мечтаните делови или лични постижения вместо да се приближават към нас, може да се отдалечават… Реално механизмите са много по-дълбоки – често хората не осъзнават, че ги принуждават да се конфронтират, като в сила влиза управлението на Подсъзнатената мотивация, но да не “задълбаваме” …

В четвъртък, 23 април, има условия за великолепни успехи. Да ги постигнем!

ПЕТЪК, 24 АПРИЛ

Основното е да не позволявме на другите да ни използват.

През целия ден отговорността към здравето и бизнеса ще бъде на дневен ред. Важното е да поемем отговорност за собственото здраве и собствения бизнес – с това половината работа е извършена! “По-голямата половина :) …”

Класическата астрология казва, че е възможно възникване на по-отговорни ситуации – поемане на по-висок пост или … “слизане” от такъв!

Уволненията и оставките са повече от възможни и няма да са неочаквани и сензационни, а напълно закономерни. Логично е когато някой не влага и милиграм творчество в работата си и се ограничава само в минимума, необходим за получаване на заплатата, да се потърси по-ентусиазиран играч, като се мине през съответната оставка и уволнение…

И така – в петък, 24 април има реални условия за напредък в бизнеса, в кариерата, а отчасти – и в личниия живот,

Внимание! Взаимоотношенията с влиятелни фигури и институции, с преподаватели, с родители, с ключови роднини, със скъпи приятели или с децата (малки или пораснали) изискват много дипломатичност, уважение, респект, добронамереност и благоразумие.

Да изслушваме с истинско внимание и да се вслушваме в чуждото мнение и съвет – това условие спада към задължителните, ако искаме да постигнем успехи в петък.

Внимание! Вероятно обстоятелствата така ще се стекат, че разговорите с влиятелни фигури може би ще са неизбежни – така че Умната! Някои от нас ще поемат много високи постове и много отговорни ангажименти, свързани с почти денонощна работа, със срокове и високо напрежение!

Важно! В петък, 24 април, е необходимо повишено внимание към всяка сфера на живота – здравето, бизнеса, кариерата, семейството, по-възрастните роднини, шефовете, институциите, децата.

В петък, 24 април, и порастналите и по-малките съкровища ще изисват внимание към тяхното здраве и техните емоционални вълнения – иначе може да се стигне до прояви на агресия!

Петък, 24 април може да се окаже донякъде сложен и напрегнат ден за влиятелни фигури, за политици, дипломати, банкери, строителни предприемачи.

И в световен, и в регионален мащаб са възможни по-напрегнати ситуации, създаващи безпокойство, затруднения и ограничения!!!

Внимание! Пътуванията с всички видове транспорт изискват повишена бдителност, поради вероятност от възникване на неочаквани усложнения, водещи до промени в маршрути или разписания!

Пътуванията следва да са съобразени с актуалните метеорологични прогнози и актуалната информация от социален характер, валидна за държавата, за която се пътува! Има условия в по-уязвими и нестабилни географски точки да се наблюдава изостряне на съществуващи противопоставяния!

В петък има условия за напредък, но има и условия за възникване на усещане за ограничения и затруднения, както и за прояви на бруталност и насилие.

В петък, събота и неделя разходките сред Природата изискват повишено внимание, за да не се стигне до травми, счупвания, наранявания и други усложнения с опорно-двигателния апарат.

И при четирите елемента – огън, вода, въздух и земя – динамиката може да е по-интензивна, така че всички наши действия трябва да се извършват с голяма концентрация, отговорност, с далновидност и предвидливост.

И още веднъж – в петък, 24 април има опасност от аварии, проблеми с електроснабдяването, инциденти, произшествия, промени в маршрути и разписания, социални напрежения или проблеми със здравето или кариерата!

СЪБОТА, 25 АПРИЛ

И в неофициалните делови контакти, както и в някои любовни взаимоотношения могат да се разиграят явни или подмолни битки с цел да се придобие контрол и правото на управление на съответните връзки.

Преди да предявим високи изисквания – било в деловите взаимоотношения, било в приятелските или романтичните контакти, добре е да погледнем навътре към себе си и да проверим дали ние даваме достатъчно Любов, всеотдайност и отзивчивост, преди да ги търсим в хората, с които общуваме.

Прекалените претенции към другите могат да предизвикат прекомерни напрежения и да се стигне до раздяла.

Всъщност сега партньорите могат да придобия официален статут на “свободни атоми”, а вероятно истинската раздяла е настъпила по-рано!

Така или иначе, уикендът не е подходящото време за изясняване на отношенията, защото може да се стигне до много комплицирани ситуации, които не изключват прояви на агресия, бруталност, екстремизъм, насилие.

Ако не се контролират емоциите, почивните дни могат да донесат разнообразни усложнени ситуации с неприятни развръзки.

И в събота, и в неделя пътуванията изискват бдителност и концентрация, поради опасност от инциденти,

В съботния ден всички може би ще са по-разсеяни, а през неделния ден – по-самонадеяни и по-арогантни!

Първата половина на съботния ден е подходяща за срещи с приятели, а втората половина на деня – за по-уединени и творчески занимания! Следобедните часове на събота, 25 април, както и неделният ден, 26 април, изискват по-голям контрол над думите. Сарказмът и иронията могат да доведат до напрежения, огорчения и решения за прекъсване на отношения.

Късните вечерни часове на съботния ден са опасни – внимавайте къде и с кого замръквате.

Избягвайте на всяка цена конфликтите – особено на непознато място и с непознати хора!

Sirius-D -ПРИРОДНО ЧУДО ПОМАГА ТАМ, КЪДЕТО МЕДИЦИНАТА Е БЕЗСИЛНА

НЕДЕЛЯ, 26 АПРИЛ

Денят е пълен с изненади. Някои от тях ще са приятни!

Възможно е да се получат и любопитни бизнес предложения. Най-добре е да се поиска време за обмисляне и да не се дава окончателен отговор преди 15:00 ч. на 27 април, понеделник.

Внимание! През цялата седмица, особено в понеделник, сряда и неделя – 20, 22 и 26 април опасността от измами, включително и телефонни измами е голяма!

Неделният ден е подходящ за развлечения, за срещи с приятели, но не и за тръгване към някакви важни лични разговори или взимане на генерални житейски решения!

И така – периодът от 20 до 26 април, а и целият времеви интервал от 20 април до 21 май 2015 г. предлага добри възможности за постигане на реален, осезаем напредък в бизнса, кариерата, в романтиката, в личния живот.

До 21 май позицията на Слънцето в Телец ще укрепва Волята ни, ще ни дава впечатляваща сила на съсредоточаването.

Възможно е понякога да усещаме у себе си едно неподозирано, безгранично постоянство, с което ще се стремим да сбъднем мечтите си!

Татяна Янковска

Lechiteli.bg