Защо ни сполетя това наказание. Това се питат по-възрастните хора във Варна, гледайки към Небесата.  А може би същият въпрос си задават много от жителите на планетата, които станаха жертва на водната стихия през 2014 година. България също не бе пощадена. От време оно се знае, че потопът идва да отмие греха, когато той е минал отъд допустима граница и така е нарушил баланса във Вселената. Целият свят е грешен и ние не правим изключение. Тук и сега трагедията обаче сякаш наистина има библейско измерение, и много скрити знамения… Или по-точно Седем.

 

Знамение №1  – „Нептун на трон“

В момента действат много фактори, както земни, така и небесни, при това паралелно. Първият, който според астро-консултантите ни се разкрива се нарича Нептун. 2014 година е под знака на планетата, управител на водната стихия, за която предупредихме още в Годишната прогноза. В нея разкрихме, че сборът от цифрите в годината (2+0+1+4=7) сочи точно 7- енергийния-нумерологичен еквивалент на планетата Нептун. Според астрологията точно при последното новолуние мистичната планета направи лоша конфигурация – квадратура към националния хороскоп. Това само подсказа, че отново у нас ще се лее дъжд като из ведро. Небето ще бъде отворено до 26 юни. Нептун обаче, движейки се по зодиака, застана на трон в своя знак Риби още преди година. Още тогава се знаеше какво чака земляните. В Риби енергията на планетата се отключва с пълна сила. Във всички точки на планетата тръгнаха свлачища, порои, наводнения. Всичко това само потвърди колко зависим е човекът от ритмите на Космоса. За справка Нептун ще остане в Риби до 25 март 2025 година. В момента планетата, олицетворена от Бога на моретата е и в ретроградна позиция. Когато Нептун се отдръпне и стане ретрограден, неговото влияние е разпиляващо и разрушаващо вътрешните бариери и фалшивите ценности.

 

Знамение № 2  – „Името на квартала“

Лошите конфигурации на звездите обаче не винаги се проектират с пълната си сила. А това, че сега се случва си има причини, които са с откровено библейски характер. Дали е случайно, че точно в квартал „Аспарухово“ се случи трагедията. И не е ли това предупреждение тази рядка синхроничност, че аспарухова България отива на кино, а ние нищо не правим? „Докато политиците се карат за една кафеварка в Парламента, страната затъва в калта на овчедушието, корупцията и греха“, тълкуват вече знамението хора на нашата Интернет-поща. За връзката на потопа с духовните пазители на България отново сочи цифрата Седем – Седемлъчната розета от Плиска. Идвайки хан Аспарух обединява седем славянски племена. Според нумерологията 7 е мистично число-седем са цветовете на дъгата, нотите от музикалната стълбица. Около това число се хармонира нашето измерение. И когато има фалш, седмицата прави всичко необходимо, за да върне Божествената хармония. А как става това – като отмие греха със силата на водата. А кога планетата Нептун ще направи квадратура към нашата страна т.е. ще отключи силата си, са само подробности по изпълнението на вече отсъдена присъда.

 

Знамение№3  – „Порталът“

Самият град Варна се намира на особено място. Там е паранормална зона за връзка с други измерения и светове. Не случайно там е спусната от Божествения свят семката на познанието. То е кодирано в златното съкровище от Варненския некропол близо 5 хиляди години преди Христа. В златните бижута откриваме пропорциите на златното сечение, царския лакет, числата от 1 до 9, цели 2 хиляди години преди да се проявят в строежа на Египетските пирамиди. Така че безспорно Варна и акваторията на Черно море в района е портал за чиста божествена информация, Столица за връзка с Духа и познанието, което слиза от Него към Човечеството. За съжаление именно такива енергийни центрове-портали са лакмус и везна между Доброто и Злото. Тук везните на силите са много по-чувствителни и лесно се накланят в едната или другата посока. А не е тайна, че не само Варна, а цяла България е скована от действието на мафията, сива, политическа, всякаква. Грехопадението отваря вратата за бедствията, е предсказано и в светите книги.

 

Знамение №4  – „Град на греха“

Самият квартал Аспарухово е малка капка, но показателна за цялото безхаберие в страната. Незаконно строителство без оглед на природа. Целият град се върти от групировки, наркотици, корупция, тотално погазване на земните и божествените норми и закони. Мамонът е издигнат в култ от млади и стари. Докато по улиците се носеха трупове, човек, който една телевизия показа, млад здрав на средна възраст, се тюхкаше от прозореца на колата си за това, че видите ли четири фризера с мръвка му отишли на вятъра. Друг оплакваше кошера си за пчели и щял да тръгва да ги дири. Трети кокошките, четвърти прасетата. Но какво биха рекли православните Отци на такива люде – „Благодарете на Бога, че сте живи и здрави, защото Той ще ви опази, а пчелите ви лесно в кошера ще върне. Че не слугуват ли пчелите и всичкя добитък от Сътворението на човека безплатно, че няма да продължат да го правят и за в бъдеще?! А гората над Квартал Аспарухово, която можеше да смекчи гнева на Нептун, кой изсече, Творецът ли или неговото творение Човекът?“

 

Знамение №5  – „Смъртта на митрополита“

Точно година по-рано в същата тази Варна, Столицата на Духа, при мистериозни обстоятелства загина митрополит Кирил. Още тогава поповете се кръстеха и нареждаха, че да умре духовният пастир на цяла област при това не в съня си блажено, е лоша поличба.

 

Знамение №6  – „Богомилските клади“

Другото зна мение, което се случи в Морската столица преди потопа бе смъртта на Пламен Горанов. При това точно на националния празник 3 март през 2013 година. Преди това Младият мъж с огненото име се опит да събуди съгражданите си, народа си, но в своето безсилие пред месните мафиоти, централни дерибеи и политиците – се самозапали. Смъртта на младият човек тогава бе сравнена с богомилските клади, в които през Средновековието са изгаряни най-искрените синове и дъщери на Христа. Така се активира стихията Огън и много хора последваха примера на Горанов в отчаянието си. Днес стихията на Водата е активирана, може би да очисти душите ни и да ни накара да се обединим в трагедията. Коя ли ще е следващата стихия, с която пазителите на България ще поискат да ни разтърсят и събудят? Бог да прости жертвите, но не американците със системата си за контрол над климата ХАРП ни докараха потопа. Отговорът, които нашите медиуми, получиха от Висшите селения бе следният: „Българите сами програмирате настоящето и бъдещето си. Но има и друго, което само от посветените ви се знае – народите пазители и проводници на Висшето познание се съдят най-строго…“. Дано с проявеното милосърдие на пострадалите да влезем в енергийната орбита на Нептун. Защото връзката с нейните сфери показва и датата.

 

Знамение №7 – „Датата“

Потопът в Аспарухово тръгна на 19.06/2014 година. Ако опростим месеца и годината чрез редуциране до едноцифрено число се получава стряскащ резултат 7/7.  1+9=10, което се редуцира до 1 (1+0). Събрано с месеца 6 получаваме 7. Втората седмица идва от годината (2+0+1+4).  Така, че всичко е свързано и отново показва активация на енергийната орбита на Водната стихия и респективно Нептун. Тази планета не е лоша. Нейната висша цел е издигането Съзнанието на човека. Това е положителният резултат от циклите на планетите, каквито и катаклизми да сеят, каквито и слабости да показват в менталната, чувствената и материалната ни природа. От гледна точка на окултната астрология Нептун е считана за най-духовната, най-възвишената и най-чувствителната планета. Счита се дори, че по нейния информационен канал са слезли всички религии, в това число и Християнството. Нептун управлява най-сложната част от човека – чувствата, подсъзнанието, морето от емоции, връзката на пророци и медиуми с фините светове и измерения. Някъде там в нивата на чувствата са още и страховете, пристрастеностите към хора и опиати, които ни пречат да проявим своя богозаложен потенциал. Седмицата ни прировава за милосърдие, прошка и състрадание – все качества на Нептун, показвани и от многото седмични знамения. Тук думите на отец Боян Саръев звучат много на място, че потопа е колкото наказание, толкова и изпитание, в което е необходимо да проявим онези добродетели като милосърдие, състрадание, братолюбие, които ни отличават от животинския свят. „Да покажем, че сме човеци и на животни!“.