К

итайски начин на първа помощ при мозъчен удар. С игла може да се спаси живота на пациента от инсулт. Този съвет е от един китайски професор разказва специалистката по алтернативна медицина Наталия Котелникова.

Съхранявайте в къщата си игла или игла от спринцовката. Това е един невероятен и нетрадиционен начин за спасение на човека от инсулт. Прочетете го и го изпратете това и го споделете, за да може – този съвет да помогне на някой, който да оцелее!

Отделете време да го прочетете. Вие никога не знаете, че нечий живот може да зависи от вас.

finger-bloodБаща ми беше парализиран и по-късно почина от инсулт. Съжалявам, че не знаех за тази първа помощ преди. Когато се получи инсулт – капилярите на мозъка постепенно се разкъсват. Необходима е почивка и спешна помощ. Но е необходима помощ точно тук, където е бил срива (удара). Тези съвети ще ви помогнат да спасите живота на някого!

Запазете спокойствие. Независимо от това къде се намира пострадалия, не го премествайте (движите). Защото, ако преместите болния, капилярите могат да се спукат, и ще има кръвоизлив в мозъка!

Sirius-D -ПРИРОДНО ЧУДО ПОМАГА ПРИ ХОРМОНАЛЕН ДИСБАЛАНС, НАДНОРМЕНО ТЕГЛО

Помогнете на пострадалия да седне, за да се предотврати повторното падане на земята, а след това може да започне това, което ние говорим тук – самостоятелно кръвопускане. Ако в дома си имате една спринцовка за инжектиране, това ще бъде най-добре, в противен случай – с шевни игли или други игли също така ще свършат работа.

1). Задръжте иглата – острието над огъня (на запалка или свещ), за да се стерилизира и след това да се използва за пробиване на върха на всичките 10 пръста.

„Бележка от Лечители.бг - „Според акупунктурата там има енергийни точки, които съответстват на главата. Т.е. Правейки това вие все едно правите черепно-мозъчна манипулация на енергийно ниво, обясняват от Асоциация здравна алтернатива (АЗА). Често обаче на пострадалия ръцете са свити на юмрук от спазъм. Тогава може да се направи същата животоспасяваща процедура и на пръстите на краката. Правете това във времето, докато чакате пристигането на Бързата помощ.

2). Акупунктурните точки не са локализирани строго. Необходимо е убождането да става на няколко милиметра от нокътя на самия връх на пръста.

 

3). Убодете така, така, че кръвта да потече.

 

4). Ако кръв не започва да капе, затегнете /стиснете/ около пробива на пръста с пръстите си.

5). Когато всички 10 пръстите кървят по малко, изчакайте няколко минути – ще видите, че жертвата ще се съвземе!

auriculoterapia6). Ако устата на жертвата е изкривена в спазъм – дръпнете и масажирайте ушите му, докато те станат червени – следователно, към тях приижда кръв.

„Бележка от Лечители.бг – Според аурикулопунктурата на ушната мида има проекционни точки на всички тъкани, органи и системи от нашето тяло. От тези портове може да се въздейства чрез натиск или иглено убождане.

7). Тогава убодете всяко ухо в меката част два пъти, по две капки кръв от всяко лобче. Няколко минути по-късно устата му вече не е изкривена (крампирана) и жертвата трябва да дойде на себе си.

Изчакайте, докато жертвата ще дойде към нормалното си състояние, без никакви необичайни симптоми, а след това го изпратете в болницата. В противен случай, (преди тези процедури) ако той/тя, бъде откаран в болница с линейка на бърза помощ, – от друсането, когато пътувате, ще доведе до факта, че капилярите в мозъка на жертвата се разкъсат вследствие на напрежението.

Ако човек вече може да върви сам,, той ще благодари на Бога, че е спасен!

Научих за кръвопускането и за  спасението на живота от специалист по традиционна китайска медицина лекар Ха Тин Бу, който живее в Сан-Juke.

Също така, имах практически опит с този метод, така че мога да кажа, че този метод е 100% ефективен, казва Котелникова.

През 1979 г. бях на обучение в Фунг-GAAP колеж в Тай Чунг. След като бях в клас, когато друг учител дотича в моята класна стая и каза развълнувано, “г-жа Лиу,  по-бързо, нашият лидер е с инсулт!”.

Веднага отидох на третия етаж. Когато видях нашия ръководител, г-н Чен Фу Тиан, той бе блед, речта му бе неясна, устата му беше изкривена – всички симптоми на инсулт. Аз веднага помолих един от студентите – стажанти да отиде до аптеката и да купи спринцовка с игла веднага, която след това използвах да набода във всичките 10 пръста на г-н Чен. След няколко минути, когато всичките 10 пръста почна кървене (всеки с капка кръв на грахово зърно), лицето на г-н Чен се възстанови, цвят и чувствителност се появи в очите му. Но устата му беше все още изкривена. Така че издърпах ушите му, за да се напълнят с кръв.

Когато ушите му станаха червени, аз убодох меката част на дясното ухо и пуснах от две места кръв. Когато и двете лобчета на ушите бяха пронизани и кръвта направи малки топчета- стана едно чудо. На 3-5 минута формата на устата се върна към нормалното, и речта му стана ясна. Ние позволихме да се отпусне малко и дори чаша горещ чай да изпие, а след това му помогнахме надолу по стълбите и да го доведем в болницата. Той лежа там една нощ и бе освободен на следващия ден да се върне в училище да преподава! Всичко работеше добре. Не е имало реакции, въпреки че обикновено инсулт жертвите страдат от непоправими разкъсвания на капилярите на мозъка по пътя към болницата и рядко после се възстановяват и стават пълноценни граждани.

В резултат на тези инциденти болният никога няма да се възстанови.

Инсулта е втората най-честа причина за смърт. Щастливците, дори да оцелеят, може да бъдат парализирани за цял живот. Такова ужасно нещо не трябва да се случи в живота на всеки човек.

Ако всички ние помним това кръвопускане като метод и започнем процеса на спасяване веднага, за кратко време, жертвите ще бъдат върнати до 100% нормалност.

Ако е възможно, моля да предвижите статията напред, след като сте прочели всичко от написаното за да знаят и други! Това може да помогне на нечий живот, съветва авторката.

Lechiteli.bg

[product_categories number="20"]