Всички крачки на човечеството в Космоса са предсказани с голяма точност и са теоретически обосновани от руския учен Константин Циолковски, на границата между 19 и 20 век. Константин Едуардович Циолковски, създателят на космонавтиката, не е професионален астроном, не завършва образованието си в прославени университети или колежи. Роден е през 1857 г. в село Ижевское до град Рязан. Почива през 1935 година в град Калуга. Циолковски е руски учен и философ от полски произход.

 

Методът за изчисляване на личните кармични (ключови) години в живота на всеки човек, е създаден от световно известният учен и, както всички други негови научни разработки, е удивително показателен, интересен и точен, така че определено заслужава внимание.

 

За да разясним начинът за определяне на кармичните години, ще използваме рождената дата на самия Циолковски.

 

Под внимание се взема рождената година и тя се редуцира до двуцифрено число. Като пример- 1857- 1+8+5+7=21. В този случай, първата кармична възраст е на 21 години или 1857+21=1878 година / В трудния живот на Циолковски тази година действително се оказва превратна. Той остава без майка още в детските си години и грижата за него се поема от баща му – жесток човек, тиранин, а според някой източници и психопат. На 21 години, Циолковски случайно губи стъкълце от бинокъла на баща си и в ужас от поредното издевателство над него, той напуска родния си дом, заминава за Калуга, където се жени и постепенно изгражда кариера на учен от световен мащаб. Ако не е бил този инцидент и той е продължил да пребивава при баща си, животът му е щял да има съвсем друг развой..

 

Изчисляване на следваща кармична година- редуцираме до двуцифрено число първата получена кармична година. В случая: 1878- 1+8+7+8= 24, след това към нея прибавяме полученото число: 1878+24=1902

 

Предвид конкретния пример, тогава Циолковски е на 45 и в живота му нахлува нов обрат – синът му се самоубива и той насочва своята философска мисъл към смисъла от живота, безсмъртието на душата, пише едни от най-забележителните си творби.

 

Следващата кармична година се изчислява по подобен начин.

 

В конкретния пример редуцираме втората кармична година:  1902- 1+9+0+2= 12,

1902+12=1914 година.

 

И така се изчислява всяка следваща.

 

Това е поредната кармична година за Циолковски. Тогава той е на 57 години. Първата световна война сваля много граници, а и цензура съществувала в значима степен за него. Пореден пречупващ период, през който животът му се преобразува в значима степен, така че да получи заслужено признание и популярност…

 

Според големия учен, човек не може да изгуби живота си по време на кармичните си години, защото именно тогава трябва да изпълни някакъв свой дълг, да отдаде нужното на света или обществото, да усвои уроци.

 

Уточнение: Ако първото получено число е едноцифрено, например за родените през 2001г., тогава се взема предвид първото получено число: 2+0+0+1=3

 

TsiolovskyEar

Константин Едуардович Циолковски

Циолковски е прогнозирал техническото развитие на нашата цивилизация и покоряването на Космоса от човека. От 16-те пункта в неговия план няколко са вече реализирани и при това не е нарушена последователността, определена от учения:

1. Ще се изграждат ракетни самолети с крила и обикновени механизми за управление.

Всъщност, през 1942 година е създаден ракетен самолет Б-1.

2. Крилата на следващите самолети трябва малко да се намалят, да се повишат мощността на двигателя и скоростта.

Всъщност, през 1949 година са създадени самолети МИГ-15, МИГ-17, ЛА-15.

3. Корпусът на самолета трябва да се направи така, че да не пропуска газове, да е напълнен с кислород и да има апаратура, която да резорбира въглеродния двукоис, амоняка и другите продукти, отделяни от човек…

Всъщност, през 1956 година е създаден самолет ТУ-104 по горните правила.

4. Ще се употреби управляващ механизъм, който ще действува отлично в пустоша на разредената атмосфера. Ще се строят безкрилни, двойни самолети, напълнени с кислород, херметически затворени…

Всъщност, създадени са реактивни самолети, втора генерация.

5. Скоростта на самолета ще достигне 8 км/сек, центробежната сила напълно ще неутрализира силата на земното притегляне и ракетата ще излезе извън атмосферата.

Всъщност, през 1957 година е изстрелян първият изкуствен спътник.

6. След това ще бъде възможно използването на обикновен корпус. Полетите извън атмосферния слой ще се повторят…

В началото на 60-те години са създадени космическите кораби от серията „Восток“.

 

Космическите пророчества на Константин Циолковски

 

7. Ще започнат опити за отстраняване на въглеродния двуокис с помощта на билки.

Създадена е космическата програма „Хлорелла 8″.

8. Ще има скафандри за безопасно излизане в Космоса.

През 1965 година Алексей Леонов прекрачи в безвъздушното пространство и излезе в Космоса.

 

И още…

ciolkov-bilki9. За получаването на кислород, храна и неутрализиране на радиоактивните лъчи особено място ще получат билките. Човекът ще бъде независим от Земята, защото самостоятелно ще получава средствата си за живот.

10. Около Земята ще се създаде голяма колония.

11. Слънчевата енергия ще се използва не само за получаване на храна, но и за движение и придвижване в Слънчевата система.

12. Ще се създадат колонии в зоната на астероиди и други малко небесни тела от Слънчевата система.

13. Ще се развие индустрията и ще се умножат новосъздадените колонии.

14. Ще се постигне индивидуално и обществено съвършенство.

15. Жителите на Слънчевата система ще бъдат милиони пъти повече, отколкото на Земята.

Lechiteli.bg