Жената до продуцента Иван Арнаудов се е вкарала във форма с мекици от лимец и супер фреш за топене на мазнини, който в момента е хит сред диетолозите в Германия.

Не е тайна, че оправната блондинка имаше да сваля няколко килограма в повече след раждането, които се стопиха скорострелно. Освен на хлебни изделия от древната култура лимец тв-водещата е заложила на напитка, която извайва тялото експресно. В столичния елит се коментира усилено, че пред свои приятелки Ирина се похвалила, че ползва тракийската пшеница лимец вкъщи. От нея забъква домашни хлябове и закуски, които са здраволсовни заради ниското съдържание на глутен и високите порции фибри и витамините от група Б. Вкусотите тя преглъщала с рецепта за чудодеен коктейл. Той  може да се пие дълго време, тъй  като ефектът от него става все по-голям с натрупването на полезните витамини и микроелеленти в тялото на човек.

Рецепта

За приготвянето на еликсира на Ирина Тенчева са необходими само един лимон, един грейпфрут, една краставица и една лъжица истински мед. Лимонът, грейпфрутът и краставицата се поставят в сокоизтисквачка, докато не се изцеди и последната капка от ценната им течност. След това прибавя и медът. Към цялата тази смес се добавя и половин литър вода, след което се поставя в хладилника.

Напитката се пие по два пъти на ден половин час преди основното хранене като преди това сме я разделили на две части от по средно 250 грама.

 

Ползи

Спарвка в научните форуми показа, че ползата на тази рецептура е заради значителното укрепване на имунната система, което е доказано за първи път още в Германия. Учените там са установили, че се наблюдава  и изхвърлянето на всички токсини от тялото ни.

Иначе за ефекта на лимона и грейпфрута при горенето на мазнините, се знае отдавна, но в добавка с останалите две съставки ползата за организма става още по-голяма.

Разбира се, не можем да не отбележим, че с тайния еликсир на Ирина Тенчева човек може да се втали бързо и гарантирано само ако килограмите, които има да сваля, се ограничават до 5-6 кг. Ако се касае за от десет килограма нагоре, ефектът няма да е толкова видим, отбелязват диетолози.

Ивета Донева,

Лечители.бг