Необясними неща стават в панелката на леля Вера в столичния квартал „Гоце Делчев”. Светци слизат да лекуват болните като във фантастичен филм. Често самите страдащи си помагат един на друг под напора на силната божествена енергия. Лечителката я канализира от Космоса към Земята, от там тя влиза в човека и започва да го раздвижва по мистериозен начин. Освен здраве обаче понякога тази небесна сила диктува и пророчества.

Каналът

        Леля Вера Тодорова е транс-медиум, който има дарбата да отваря канал между нивата, земното и онова на светците. През портала Висшите сили влизат в нашия свят и лекуват в промеждутъка от време, в който тя стои концентрирана с ръце разперени между световете, разказва в. „Ретро“.

„Всичко става на духовно ниво. Никога не се знае отгоре какво ще се реши за даден болен. Понякога самите хора си помагат един на друг под въздействието на силната енергия, на която някак си аз отварям вратата. Става някой от пациентите и започва да ходи като робот. Вземе благословия от иконата на Исус Христос, после от светците и отива да пипне точно там, където трябва. Някаква сила свише го движи и така помага на ближния си. Или му намества дископатията, или чрез него се внесе енергия в даден болен орган“, описва как благословията и доброто сякаш се предават в геометрична прогресия.

Изцеление свише

        Наскоро една жена от Благоевград дошла заради миома. Вместо нея обаче светците първо започнали да лекуват дъщеря й. „Те си решават отгоре“, вдигнала рамене леля Вера пред ошашавените родители.

Момичето обаче съвсем не било здраво. 23-годишно, а имало луксация и скъсяване на единия крак. Заради това ходела наведена на една страна още от малка. Духовните лечители започнали да я разтягат и опъват на всички страни. Освен в София чудесата продължили и в родния й Благоевград. „Родителите Роза и Борислав са много вярващи. Оправихме момичето им, а накрая и на майката изчистихме миомата. Една нощ станала и всичко изхвърлила от организма си в тоалетната“, разказва удивителни неща святата старица.

При нея често идват хора с проблеми на опорно-двигателния апарат. Обяснява, че енергията на небесните доктори влизала в тялото и сама започвала да го раздвижва. „Щом накрая те опънат на шпагат, значи си изцелен“, вметва екстрасенската.

        Много често самите страдащи развивали някаква дарба и оставали да помагат в импровизираната духовна лечебница. Такава е историята на Илка Данчева, която работила в Народното библиотека. Ето и нейният разказ: „Няма да забравя никога как дойдох за първи път при леля Вера на един 25 май преди 3 години. Тогава работех в Народната библиотека. Страдах от шипове по целия гръбнак, а долу имах изтъркване на дисковете. Бях стигнала до фаза, че едва се движех. Страхотни болки – едната ръка пълен блокаж, а другата страна ме изгаряше денонощно. Дойдох при леля Вера и седнах при нея. Отнесох се нанякъде. Усещах, че два часа нещо ми се горя в лявата страна на тялото. Накрая леля Вера ме изправи пред иконата на Исус и като почна едно люлеене – не може да се опише. Започнах да идвам редовно. Затварях очи и се оставях енергията да работи с мен. Невидимите доктори ме поставяха в какви ли не пози, тръгвах си като разфасована от физиотерапията. Няма да ви лъжа, не беше безболезнено, но аз бях много зле. На втория път ми се яви Исус Христос и каза – Аз съм твоят Бог. Никога не съм била вярваща, иначе съм кръстена. Тук обикнах и приех Бога. Добре, че се бях снимала медицински и това, че сега съм здрава, мога да го докажа. Развих дарбата да виждам нещо като светлина, когато светците лекуват някого наоколо. И аз също помагам“, споделя препатилата жена.

Историята

        Чудесата в дома на 78-годишната жена започнали след нейното пенсиониране. Връщайки лентата назад тя заявява, че явно трябвало първо да си отгледа децата, че да се посвети на своята мисия. Преди saint-minaтова работила в Гоцеделчевско, а после в мина „Бобов дол“. След 1970 г. се преместила със съпруга си в столицата. През 1994 г. Вера започнала да сънува един и същи сън. Намирала се на едно място край нейното родно село Балдево, община Гърмен. „Стоя насред ливадата, а Свети Мина идва на кон и ми казва така: „Вере, ти ще лекуваш и ще градиш тука манастир. Това е много старо и свещено място“, спомня си възрастната жена. Оттогава развила някаква дарба, която никой не можел да обясни. Стотиците болни, които минали през дома й, също и давали послания. Чрез тях светците говорели или пишели откровения. В някои от тях се говори как под местността в Балдево има скрит генератор на познание, който ще извиси България и цялото човечество.

12-те апостоли

        Леля Вера разяснява, че всъщност всички чудеса се случвали именно заради това – че у нас ще се строи храм на всички религии. Убедена е, че светците и самият Господ Бог Исус Христос отредили той да бъде в България. По време на един сеанс дори името на архитекта дали отгоре. Една от болните казала следното: „Пред мене застана свети Николай Чудотворец. Бързо записвайте името на някакъв архитект ми казва – Димитър Андрейчин“. Този човек се оказало, че не просто съществува, ами е и преподавател във ВИАС. Светците после спуснали и макета на комплекса. Според него духовната лечебница край река Места, община Гърмен ще бъде на две нива. Първото било за изцеление, а на второто с едно стъпало по-високо ще се намира зала с дървена маса в центъра. Около нея щели да седят 12 апостоли – невидими лечители за помощ на болните. В центъра на храма ще има колона на спасението. Нея който я прегърне, мигом ще оздравява. За храма обаче трябват много средства. Леля Вера все още не може да се начуди как ще ги събере. Споделя, че и сега, ако някой й даде пари, всичко къта за храма.

        Много интересно нещо се случило тези дни, продължи с разказа си лечителката. Бащата на едно от изцелените дечица, както си стоял в хола й започнал да строи. Взимал нещо от света Богородица тежко и започвал да кладе огън , да бърка вар и да зида. Като се освестил, човекът описал, че му се явили светците и казали да започва строежа на астрално ниво. Това било друго измерение, за което още нямаме сетива. Но и там можело да се гради, както във физическия свят. „Светците го ръководят. Каза ми, че му дали да загради мястото със светеща пелена. И оттогава взима мъкне някакви неща и зида. Когато си е в къщи, също го карат да работи“, описва изумителни неща феноменалната жена.

Немският случай

Често на сеансите й присъствала и българската емигрантка в Германия, която леля Вера нарича Керстин. Тя и дъщеря й имали рак. Майката претърпяла операция по отстраняване на едната гърда, но получила разсейки. Когато дошла при леля Вера, никой не давал шанс за нищо. „Всичко става по Божие допущение. Отгоре си я изчистиха. Дъщеря й също оправиха. Докторите в Германия сега се чудят какво става. Сега Керстин като ми дойде в хола, понякога стане и каже така: „Айде-е-е Шефът пак ме вика“. После отиде до статуята на Христос вземе от там нещо и започне да го раздава на присъстващите като благословия“, разказва леля Вера. В хола си тя има умалено копие на Божия син с отворени обятия като в Рио де Жанейро.

Астралните операции

Въпреки, че чудесата при леля Вера не могат да бъдат степенувани, най-изумителните сред тях са астралните операции. Тогава някой от присъстващите влиза в ролята на хирург, а чрез него божествената сила оперира. Една жена на име Боряна се подложила на подобно изцеление. Разказва, че когато дошла за сефте заварила много деца, доведени от родителите си за общ сеанс. Нещо обаче като че ли накарало хлапетата да й се лепнат на гърба и да я пипат само с пръстите си. Когато жената се прибрала вкъщи установила, че има кръв по тениската. „Точно там ме докосваха децата, но само с пръсти през дрехите. Оказа се, че чрез тях като с лазер някой ми беше направил операция и ми беше изрязал шип от гръбнака. Остана един белег в идеална форма“, свидетелствала изумена жената.

„У нас ще има център на любовта, знанието, силата и светлината. Ще се помага на добрите, на честните и праведните с безкрайна енергия и непресъхваща жива вода. Лек за всяка болест, център за децата, които ще прииждат от цял свят. Това ще бъде храмът на всички религии и той ще бъде в България. Така ми се дава“, убедена е лечителката леля Вера. Всичко щяло да стане ясно до 2017 година, а до 2021 година целият свят щял да говори за нас. Сега обаче сме 2015 година и започвал последният цикъл от световните катаклизми.

Lechiteli.bg