Пазете косата си , като зеницата на очите си, защото тя има скрита сила. Това призоваха алтернативни лечители. Te разкриха, че един косъм да имаме на главите си, то той е продължение на цялата ни биоенергетика, аура и ДНК. Именно за това големите светци и чудотворци, както и йогините, са носили дълги коси и бради. С това те удължавали своята аура на метри разстояние.

Според биоенергийните методи на лечение косата е енергиен еталон на целия човек и органите му също. За това екстрасенс със способности може само чрез биополево въздействие по косата от дистанция да диагностицира или излекува човека.

„Хората непрекъснато сме свързани със своята коса чрез торсионните вълни. Те са в нас и около нас и носят информация. Косата всъщност я препредава към организма. От друга страна, тя излъчва и в обратна посока – от нас към Космоса като антена“, разяснява радиестезистът инж. Пенева.

ДНК-Хигиена

Чай за изчистване на Черен дроб  = красива коса и кожа!

tran_bqlКогато човек се подстригва, не трябва да хвърля отрязаното, където му падне. Другият съвет е да се хвърля в течаща вода. По фризьорските салони обаче никой не съблюдава това правило и масово косите се смесват. Дали и ДНК-инфорациите, които носят се преплитат по някакъв начин, остава загадка. Дано природата да ни е защитила по някакъв начин. Според някои теории обаче това е вредно особено, ако ни е отслабнало ауричното поле, т.е. енергията, която ни обгражда. Тъй като косата е ДНК-антена, така се получава преплитане на много информационни нишки на различни хора добро, лоши, болни и здрави. За това човек може да се почувства зле и да се чуди откъде му е дошло.

Митът за Самсон

В старозаветните писания също се откриват доказателства за неподозираната тайна на косата. В библейския разказ Самсон притежавал необикновена сила, която вдъхвала страх у враговете му. Невярната любима разбрала, че войнът е непобедим заради дългите коси, сплетени в седем плитки. След като били отрязани, Самсон изгубил фантастичните си способности и много скоро бил пленен от филистимците.

Прабългарите също считали, че косата, сплетена в плитка (перчин) увеличавала силата на война. Само кановете и колобрите (жреците) обаче имали привилегията да пускат дълга коса.

Индианците

Със силата на косата са били наясно и коренните жители на Америка – индианците. Счита се, че благодарение на своите дълги коси те имали почти свръхестествена способност да се ориентират и оцеляват. Това било оценено по време на Виетнамската война в редица експерименти.

Лечители.бг, Последвайте ни във Фейсбук!

Споделете статията с приятелите си: