През 1998 г. лекарите откриват, че инженерът по съобщителна техника Владимир Бошнаков, има четири неизлечими заболявания – мозъчно-съдова болест, аритмия, исхемична болест на сърцето, тумор на простатата във втори стадий. “Всеки специалист лекуваше само един орган и не се интересуваше от състоянието на другите ми органи и от организма ми като цяло“, споделя днес 85-годишният мъж. За седем месеца, някогашният директор в Института за медицинска техника, изпива огромно количество синтетични лекарства. Стига до там, че няма сили сутрин да се обръсне. Трудно се придвижва.

Предчувствайки близкия край, дядо Владо дори си приготвя дрехи за умряло и парите за погребението си. Отказва специализираната помощ на лекарите и решава да се лекува сам със средствата на природната медицина. „Накупих си книги за народната медицина, прочетох ги набързо, отделих от тях това, което ми направи силно впечатление и ми дойде вяра, че ще се излекувам.“

За 16 месеца, на принципа „проба-грешка”, той започва да пречиства организма си, възстановява имунната си система и се излекува напълно от свръхтежките  заболявания, пише за него в.Златна възраст.  От тогава до днес, вече 15 години, бай Владо е напълно здрав и не е изпил нито една таблетка. Храни се три пъти на ден, предимно с плодове и зеленчуци и използва специален филтър за пречистване на водата, която пие. Поддържа тегло около 70 кг – толкова бил като войник. Започва да консултира близки, роднини и приятели и полека-лека е признат за народен лечител. Лекува безплатно! Казва, че единственото му желание е да е полезен на народа си и че няма нелечима болест. “Ракът например, са го лекували преди повече от 5000 г. в Индия с урина. И аз успях да излекувам хора с уринотерапия.” Практикува и билколечение и метода на австрийският лечител Рудолф Бройс, който прочиства организма със зеленчукови сокове и билкови чайове.”

Бошнаков съветва хората от по-зряла възраст, да чистят тялото си поне два пъти годишно.

Казва, че в чист организъм болест не вирее. Според него храните, които ни разболяват са захарта, тестените изделия, консервите и много солените храни, пърженото, мазнините от животински произход, месото, безалкохолните напитки съдържащи е-та, стабилизаторите, оцветителите, подсладителите.

Владимир Бощнаков е роден е в село Катерица, най-малкото от всички 53 села на бившата Плевенска околия, създадено от преселници от Цариградско, от Северна Добруджа и от Балкана. Спомня си, че там никога не е имало лекар, всички деца до късна есен ходели боси, а местните се справяли с болежките си лесно – с чай, разтривки, компреси, вендузи, загряване на пара. “Тогава бабите, които седяха на групички на пейките пред къщите си и предяха или плетяха нещо, ни съветваха да напикаем наранените си пръсти и с това всичко приключваше” спомня си инж. Бошнаков.

За простуда – оцет и топла вода

Щом някой на село някой се простудяваше и вдигаше температура, сипваха в една паничка малко оцет и 2-3 пъти повече топла вода, разтриваха ни от главата до петите, даваха ни да пием чай от липов цвят или лайка, спомня си лечителят. Когато някой от възрастните се почувстваше зле, сутрин и вечер му даваха да изпие по една супена лъжица газ за осветление, разтриваха го със свинска мас и той бързо оздравяваше. При силни коремни болки загряваха със свещ голям буркан или делва и го поставяха на болното място, обикновено на пъпа. Делвата всмукваше част от корема и в много случаи болният се изцеряваше.

Много хора са възхитени от способността му да помага на болни от тежки заболявания. Всичко това той прави абсолютно безвъзмездно, следвайки принципите на лечителя Петър Димков: „За това което е дадено от Бога пари не взимам, а който иска да изрази благодарност, нека помогне на други хора, за това че му е помогнато“.

До тежката за него 1998 година, когато той е в привидно добро здравословно състояние, наред с лошите диагнози, получава и два внезапни припадъка. “Аз съм оптимистично настроен човек и винаги съм вярвал, че няма безизходни ситуации и в живота и в здравето”, категоричен е лечителят и разказва

как започнал да лекува.

Имайки базови познания в народната медицина, дядо Владо започва да търси лек по лечебните книги. Първата книга която му помага е «Здраве от аптеката на Господ» на Мария Требен. Там открива 10 билки, които се посочват за лечение на рак. Опитва написаните процедури, след което чувства подобрение.

“Разбрах че трябва да обогатявам знанията си и започнах да купувам книги”.

Чете много стари книги, в които намира повече истини за лечението му от колкото в съвременната  медицина. Не пренебрегва и конвенциналната медицина, но споделя само някои методи на лечение.

Пробва всичко до което се добере и смята, че всичко по малко му е помогнало.

Въпреки безнадеждните диагнози, които му били поставени, дядо Владо по експериментален път достига до своето самоизлекуване – до пълно изцеление. Успешно се справя с рака и успява да намери лек за паркинсон и други болести, които официалната медицина квалифицира като нелечими.

“Изчистих от организма всички отрови (токсини), натрупани от въздуха, водата, храната… Това е предпоставка за успешно лечение. Който и от методите да използваме, аз съм сигурен че ще помогне в един чист организъм”.

Лечителят използва следните способи

Билколечение

По пробен път върху себе си стига до рецепта за лечение на рак.

Уринотерапия

Метод на повече от 5000 години описан от монаси в древната индйска книга „Дамара тантра“. Там се дават съвети как да живеят индусите от раждането да смъртта (глава 101 е посветена на уринолечението)

Лечение с билки и зеленчуци

Като редува чайове с зеленчукови сокове.

Биорезонансно лечение

Всеки жив организъм и микроорганизъм приемат и отдават вълни на определена честота, те вибрират на собствена резонансна честота.

Използва услугите на диганостични центрове, които чрез апаратура откриват какви болестотворни микроорганизми има в човека, в количества застрашаващи организма му, които трябва да се унищожат

Премахва вредните микроорганизми чрез биоскенер (генератор на резонансни честоти). Като настрои апарата на съответната резонансна честота в която запоова да вибрира патогена, след определено време мембранните им клетки се разрушават и микроорганизмите умират

Лечение със светлина

Чрез лампа излъчваща слънчева светлина без УВ лъчи, които са изключени с филтър за да не изгаря кожата.

Светолечението има своите основи в много народи, например в Египет са вкарвали болните в 7 стаи с различен цвят на дъгата (в зависимост от болестта) и там са пребивавали докато не се излекуват. Практикували са цветолечение и светолечение.

Днес бай Владо може да се похвали с 15 годишен период прекаран без болести.

Скоро ще издаде и книга, в която ще сподели опита си в народната медицина.“Сега съм повече вярващ, защото разбрах, че има някаква намеса свише в много от случаите (аз не го разбирам добре как става това). Вярвам само, че някой помага”, казва скромно лечителят.

Vladimir-Boshnakov-Nova TVНеговият режим за борба с онкологични заболявания, който наскоро сподели в предаването „На кафе“ по Нова ТВ, е следният:

Пълният курс на лечение е 42 дни, в по-леки случаи може да се приложи половин курс за 21 дни. Съчетава се гладуване и приемане само на билкови чайове и зеленчукови сокове по схема.

Използваните чайове са:

1. Чай от салвия. Две чаени лъжички салвия се сипват в 500 мл вода, варят се в нея само 3 минути и се прецеждат. В чая се добавят още 1 чаена лъжичка жълт кантарион, маточина и мента, киснат в него още 10 мин. и отново се прецеждат. Този чай е силно лечебен и може да се пие профилактично, с прекъсвания, през целия живот.

2. Чай за бъбреци. Приготвя се билкова смес от 15 г полски хвощ, 10 г коприва, 8 г пача трева и 6 г жълт кантарион. Това количество стига за три седмици. Чаят за бъбреци не бива да се пие по-дълго време. Половин супена лъжица от сместта се залива с 250 мл вряла вода и кисне 10 мин. Прецежда се и се добавят още две чаши гореща вода. Кипва се за още 10 минути. Пие се сутрин на гладно.

3. Чай от кръвен здравец. Една щипка от билката се залива със 125 мл вряла вода, кисне в нея 10 мин. и се прецежда. Пие се на глътки през целия ден. Този чай е незаменима част от лечението на рак, особено в случаите, когато вече е проведена рентгенова или лъчетерапия, тъй като билката съдържа малко количество радий.

4. Чай от невен. Три чаени лъжички от билката се заливат със 750 мл вряла вода, киснат в нея 3 мин. и се прецеждат. При пълния курс на лечение, чаят за бъбреци след третата седмица се заменя с този чай.

5. Сок от зеленчукова смес. 300 г червено (салатно) цвекло, 100 г моркови, 100 г глави целина, 30 г черна ряпа и 1 картоф с големина на яйце. Прави се със сокоизстисквачка. Картофът е задължителен само при рак на стомаха и пожелателен при другите му форми. Сокът се прецежда през много ситна цедка или през няколко слоя тензух или марля, за да не останат в него власинки от зеленчуците, които подхранват тумора. Ракът се подхранва само от твърдите храни, затова през целия курс на лечението трябва да се приемат само зеленчукови сокове и билкови чайове. Сокът се пие бавно и с „дъвчене“.

Ето дневния режим:

8 ч. – 125 мл студен чай за бъбреци на гладно

8.30 ч. – 125 мл хладък чай от салвия, жълт кантарион, маточина и мента

9 ч. – 125 мл сок от зеленчуци

9.30 ч. – 125 мл хладък чай от салвия, жълт кантарион, маточина и мента

10 ч. – 125 мл сок от зеленчуци

12 ч. – 125 мл студен чай за бъбреци на гладно

13 ч. – 125 мл сок от зеленчуци

17 ч. – 125 мл бульон от лук за болните с малки тумори и за оперираните болни

От 18 до 20 ч. – 125 мл сок от зеленчуци

Преди лягане – 125 мл студен чай за бъбреци

През целия ден 125 мл чай от кръвен здравец на малки глътки

http://vbox7.com/play:57e8a239bf

Като цяло онкоболните не бива да ядат месо и месни продукти, захар и захарни изделия, бял хляб и тестени изделия – те подхранват тумора. Може да се ядат варива и ядки, плодове и зеленчуци.

Добре е към лечението да се прибави отвара от високопланински хвощ. Тази билка съдържа около 8 пъти повече силициева киселина от полския хвощ и разяжда злокачествените тумори, без да засяга нормалните клетки. Взима се 20 см от стеблото му и се вари 15 минути в литър и половина вода на слаб огън и при затворен капак. После киснете във водата, докато се охлади и се прецежда през ситна цедка. Разделя се на две части – един литър за компреси на болното място и половин литър за пиене на глътки през деня.

Lechiteli.bg