Понеделник (7 септември)

В първия работен ден от седмицата Луната още е водния знак Рак. Бързината на мисълта и желанието за общуване се изместват и на фокус вече е нуждата от спокойствие и семеен уют. Повишава се желанието ни за сигурност както в дома, така и в държавата. Ще сме доста по-раними и емоционални, склонни да се цупим като дете, на което са отнели шоколада от ръцете.

Понеделник е благоприятен ден за ремонтни дейности и подреждане в дома или офиса, за решаване на важни въпроси в обществото, свързани със сигурността на държавата, социални въпроси, храните от първа необходимост и т.н.

До около обяд Луната е в хармоничен аспект с Нептун и ще ни зареждат с интуиция и творческо вдъхновение, с романтично настроение и идеализъм, с желание да помагаме на по-слабите. Първата половина на деня е по-хармонична за родените през първата декада на знаците Телец, Рак, Дева, Скорпион и Риби, а повече напрежение и затруднения могат да имат родените през първата декада на знаците Овен, Везни и Козирог. Раците от първата декада да се натоварват по-малко. Към обяд Луната вече оформя дисхармоничен аспект с Меркурий във Везни и с Плутон в Козирог, който ще се отрази по-неблагоприятно през втората половина от деня на родените през втората декада на Овен, Рак, Везни, Козирог, Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей.

Напрежението в работата може да е голямо, да възникват конфликти, да има опити за натиск или манипулации от страна на колеги и подчинени.

Приятелите трудно ще ви разбират и няма да са склонни да ви помогнат или подкрепят. А могат и сериозно да ви разочароват. Бъдете по-търпеливи и не реагирайте остро, ако се опитат да ви провокират, защото думите може да са тежки и да се нараните взаимно. В световен план денят също се очертава доста динамичен, защото създава отново предпоставка за аварии, тежки транспортни инциденти, за протести и неразбирателство при преговори. Шофирайте по-внимателно, а преди тръгване на път проверете изправността на автомобила си – водни съединения, водна помпа, радиатор, ауспух, тръби за горивото и т.н.

Вторник (8 септември)

На 8 септември Луната транзитира през последните 10 градуса на знака Рак, т.е. през трета декада на знака и е в неблагоприятен аспект с Уран в Овен. Този аспект носи изненади – за някои положителни, за други стресиращи и неприятни. Въздействието му е неблагоприятно предимно за родените през третата декада на знаците Овен, Рак, Везни, Козирог, Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей.

Бъдете предпазливи за неприятности, кавги и инциденти. Съществува опасност за хранителни и алкохолни интоксикации, както и за инциденти във вода – Луната управлява течностите и храненето. Когато Луната е в Рак ставаме много по-чувствителни и уязвими към емоционални наранявания, но и много по-интуитивни, за да можем да избягваме хора, които биха ни наранили. На приятни изненади и положителни емоции могат да се надяват родените най-вече през третата декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби.

Хармоничният аспект на Луната към вашите Слънца ви зарежда с енергия и настроение за деня. Ще успявате с лекота да се справяте със задачите си в ежедневието и да подържате хармонични отношения с хората. В общественото пространство на дневен ред са предимно въпроси, свързани със социалната политика, за подрастващото поколение, храненето на населението, храните, алкохола и горивата, националната сигурност на страната и вътрешната политика.

Нова СУПЕР-услуга -  астро-прогноза по зададен въпрос – отговор до 24 часа от цял свят!

Сряда (9 септември)

На 9 септември в часовете между 04:28 и 05:36 българско време Луната в Рак е „без курс“, а в 05:37 часа навлиза в огнения зодиакален знак Лъв. През следващите 2 – 3 дни се повишава стремежа ни към лидерство, към постижения, блясък, лукс, романтични срещи, спорт, игри и всякакви забавления. Ставаме по-открити, ентусиазирани, щедри, общителни и директни. Денят е благоприятен като цяло за родените през първата декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец.

При Овните основен акцент са забавленията, любовта, спорта, бизнеса или децата в семейството.

Близнаците ги очакват приятни контакти, успешни договаряния или пътувания, покупко-продажби и т.н. Везните могат да разчитат на подкрепа от страна на приятел във важен за тях момент, да се появят нови цели и желания, които да бъдат в основата на успехи в някакво бъдещо начинание.

Звездите не са така благосклонни към родените през първата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион, Водолей, Рак, Дева, Козирог и Риби. Това не означава, че денят ще ви се стори „черен“. В такива дни просто не бива да се натоварвате и стремите на всяка цена към постигане на набелязаното, защото може да се очакват спънки от страна на околните. За първите четири знака денят е много по-динамичен и могат да срещнат по-преки конфронтации или затруднения през деня, докато представителите на останалите четири знака ще трябва да се адаптират към някои условия и независещи от тях обстоятелства.

Здраве и Биоритъм

От астро-биоритмична гледна точка в началото на седмицата (7-8 септември) не се препоръчват операции на стомаха, хранопровода, задстомашната жлеза, жлъчката, черния дроб и млечните жлези. Дните са благоприятни за регулиране обмяната на веществата, за лечение и профилактика на заболявания на храносмилателната система, за зачеване.

Внимание! Препоръчително е да се ограничат мазнините, месото, захарта, алкохола и нишестените храни. Рибата и всякакви други морски дарове, въглехидрати, плодове и зеленчуци ще се приемат добре от организма.

До края на работната седмица ( 9, 10 и 11 септември) не се препоръчват операции на сърцето, диафрагмата, артериите и вените, мозъчната кора. Храната е желателно да бъде богата на белтъчини, магнезий, витамини С и Е. Месото ще се приема добре от организма. Избягвайте мазнини и храни, съдържащи нишесте и захар.

Четвъртък (10 септември)

На 10 септември Луната (в Лъв) е в съвпад с Венера, която от 9-ти вече не е ретроградна и е в директен ход. От друга страна има и хармоничен аспект с Меркурий (във Везни). Денят е благоприятен за родените през втората декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец – за договаряния, за обществени контакти и срещи с роднини / приятели, за обучение, писане и уреждане на документация, за покупка на битова или офис техника и апаратура, на луксозен автомобил или телефон. Ще контактувате с лекота и ще бъдете приемани добре от хората.

А вечерта ще ви поднесе приятни интимни изненади.

Ще бъдете по-концентрирани и разумни в действията си. При родените през втората декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион, Водолей, Рак, Дева, Козирог и Риби Луната в Лъв е в дисхармоничен аспект към рожденото им Слънце.

Поради това не може да очаквате сериозни или лесни постижения и спокойствие на този ден.

Но пък някои от вас са устроени така – да живеят и работят под напрежение и то доста добре. Важното е…

…да не предприемате неразумен риск и в някои случаи да бъдете по-отстъпчиви.

Във вечерните часове Луната е в съвпад с Марс в Лъв. Ограничете алкохола, тъй като са възможни кавги, някои от които могат да приключат с раздели и още по-лошо – с битови драми. Внимавайте също за пожари и експлозии. В здравословен план е уязвима сърдечната и мозъчна дейност.

Петък (11 септември)

В последния работен ден Луната в Лъв прави предизвикателен аспект със дисциплиниращия Сатурн, който се изплъзва в последния градус на знака Скорпион. В часовете между 16:03 и 16:55 българско време Луната е „без курс“ и в 16:56 тя преминава в земния знак Дева. Денят е по-дисхармоничен предимно за родените през третата декада на Телец, Лъв, Скорпион, Водолей, Рак, Дева, Козирог и Риби.

Аспектът квадратура между Луната и Сатурн може да ви натовари повече с работа и ангажименти,

да ви създаде трудности на работното място, в отношенията с висшестоящи или с възрастни роднини. Може да се активират проверки от страна на различни контролни органи, както и да срещате трудности при работа с държавни институции.

Здраве

В здравословен план са уязвими хората с бъбречни или с жлъчно – каменни болести, със сърдечно – съдови заболявания. По-чувствителните хора са склонни към депресивно състояние, да се почувстват недостатъчно обичани и самотни.

Петък е по-хармоничен ден като цяло за родените през третата декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. С преминаването на Луната в знака Дева след 16:56 часа вечерните и нощни часове са неблагоприятни вече за родените през първата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец, Риби, Овен, Лъв, Везни и Водолей,

поради оформящия се дисхармоничен аспект на Луната и Нептун в Риби. Склонни сте към лековерие и от там към измами от страна на другите. Възможни са както лични разочарования, така и по-крупни кражби, тайни далавери и т.н. в нощните часове, за което властите е добре да вземат превантивни мерки.

В Глобален план на 11-ти през нощта и на 12 септември звездите създават предпоставка за активиране на по-сериозни етнически конфликти или проблеми с бежанците в мунданен план. Не прекалявайте с алкохола, не приемайте силни лекарствени средства или опиати, защото могат да предизвикат неадекватни или дори коматозни състояния.

Какво ви е отредила Съдбата? – вижте чрез астро-прогноза по зададен въпрос – консултации он-лайн от цял свят !!!

Очаквайте тук астро-тенденциите и за следващите дни от Седмицата, Маргарита Паскалева

Лечители.бг