Само две минути са необходими за приготвянето на еликсир тип медовина, която ускорява метаболизма и води до отслабване.

Малко са хората, които могат да определят себе си като щастливци по отношение на метаболизма и излишните килограми.
Днес ще ви предложим вълшебен еликсир за ускоряване на метаболизма и отслабване.

Всички сме наясно, че има хора, които могат да поемат огромно количество храна, без това да се отрази на фигурата им, но те са твърде малко.
Повече от ясно е, че този факт се дължи на бързия им метаболизъм. Ако вие не сте от тези щастливци, то рецептата, която ще ви предложим е точно за вас.

Ако, въпреки че сте предразположени към напълняване нямате никакво желание да се подлагате на ежедневни лишения, но въпреки това искате да свалите някой и друг килограм, то този вълшебен еликсир за ускоряване на метаболизма и отслабване е точно за вас.

Необходимо е да си набавите няколко продукта, както и да отделите две минути от ценното си време, за да си приготвите този еликсир.
Освен, че ще забърза метаболизмът ви, той ще подсили и имунитета.
В този вълшебен еликсир за ускоряване на метаболизма и отслабване се съдържат канела и ябълков оцет, които са основните компоненти спомагащи за прочистването на организма и отслабването.

Необходими продукти:
1 с.л. мед
1 с.л. канела
2 с.л. лимонов сок
2 с.л. ябълков оцет
1 чаша вода

Поставете всички тези продукти в подходящ съд и ги разбийте добре до получаването на еднородна смес. Напитката поставете в подходящ съд, който се затваря и приберете в хладилника.
Приемайте от този вълшебен еликсир по една супена лъжица сутрин преди хранене.
Хората, които вече са се доверили на този еликсир са категорични, че резултатите няма да закъснеят.
Лимоновият сок е натоварен със задачата да поддържа кръвната захар в нормални граници, както и за регулирането на алкално-киселинния баланс в организма.

Едва ли има някой, който да не знае за множеството лечебни и укрепващи свойства на меда, който оказва благотворно влияние на кожата, сърцето, нервите и храносмилането.
Ябълковият оцет пък понижава кръвното налягане, а канелата е всеизвестен антиоксидант, който също помага за баланса на кръвната захар. (Докторбг)

Lechiteli.bg