На 16 и 17 септември Меркурий е в стационарна фаза и от 18 септември до 10 октомври отново ни очаква ретрограден Меркурий. Меркурий е планета, управляваща мисленето и общуването, транспорта, техниката, търговията, договарянията, обучението и т.н. Всичко, с което се свързва Меркурий, може да се обърка и наруши през времето, докато е ретрограден.

Периодът не е благоприятен за подписване на дългосрочни договори, за покупка на автомобил / електроуреди и друга техника за дома или офиса, за започване на нова работа. Това не важи за хората, които имат ретрограден Меркурий в рождения си хороскоп, освен ако не е в Овен, Рак, Везни или в Козирог. Посочените с Меркурий в тези знаци трябва да внимават във взаимоотношенията с другите, защото могат да се активират скандали на работното място или с роднини. Бъдете внимателни при пътуване, пазете електроуредите и техниката от повреди.

Вторник

В първия учебен ден 15 септември Луната в ранните часове образува неблагоприятен аспект с Плутон в Козирог, около 11:00 часа съвпада с Меркурий във Везни и заедно в следобедните часове активират неблагоприятен аспект към Уран в Овен.

Хората на този ден ще са склонни да говорят повече, отколкото да слушат другите.

Ще сме склонни към прибързване, към неправилни преценки, към взимане на емоционални решения, към размяна на остри реплики и скандали както в личен план, така и в обществото.

Тези аспекти повишават нервното напрежение в здравословен аспект. Денят е по-дисхармоничен за родените предимно през втората декада на знаците Овен, Рак, Везни, Козирог, Телец, Дева, Скорпион и Риби. Особено предпазливи за скандали и инциденти трябва да бъдат първите четири знака. Шофирайте предпазливо и не предприемайте рисковани действия, особено подрастващото поколение и младите шофьори. Още повече, че от 17 септември планетата на интелектуалната преценка и оценъчната рефлексология Меркурий ще мине в ретроградна фаза. Тя ще трае до 9-10 октомври 2015 г. През това време неминуемо ще повишат ПТП-тата и въобще транспортните инциденти.

Но да се върнем на началото на седемдневката. Вторникът ще е по-хармоничен този път за родените през втората декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Луната и Меркурий във Везни образуват благоприятен аспект с Венера в Лъв. Дори и вас да „зарази“ напрежението от другите напрегнати аспекти, в крайна сметка

делата ви ще се развиват по-успешно, а взаимоотношенията

- по-хармонични, отколкото при по-горните осем знака.

Денят за вас е благоприятен за договорните отношения, в личните връзки и партньорски взаимоотношения, във финансов план. На успехи могат да разчитат родените измежду изброените четири зодиакални знака, работещи в областта на търговията, науката и техниката, във финансовия сектор, в съдебната система, в сферата на изкуството и културата, в дипломацията.

Здраве

На 15 септември от астро-биоритмична гледна точка не се препоръчват операции на бъбреците, надбъбречните и околощитовидните жлези, на пикочния мехур и бъбречните легенчета, поясните прешлени, яйчниците, далака, липосукция на бедрата, за пластични операции и естетически корекции.

Опитахте ли сензационно точната астро-прогноза по зададен въпрос – отговор до 24 часа от цял свят!

Свят

В световен план звездите могат да нажежат сериозно обстановката в обществото и в международните отношения. Възможни са протестни и стачни действия, размяна на остри реплики и обиди между обществени фигури и между държави, по-активни военни действия по въздух и тежки транспортни произшествия.

Не е изключен и нов срив в цените на зърнените култури и на ценните книжа.

Сряда (16 септември)

От 07:22 до 18:43 часа българско време на 16 септември Луната във Везни е „без курс“. Това прави денят по-неефективен за важни дела и срещи. Не е благоприятен за нови начинания, за рисковани действия, за подписване на важни дългосрочни договори или за услуги, тъй като няма шанс да бъдат изпълнени качествено или въобще. Денят е подходящ предимно за рутинни дейности. Луната във Везни е дисхармонично разположена спрямо Слънцето на родените през третата декада на знаците Овен, Рак, Везни, Козирог, Телец, Дева, Скорпион и Риби. Като се вземе предвид и факта, че Луната е „без курс“, то най-добре е да не се натоварвате и да поотложите това – онова от набелязаните задачи, за да не си късате нервите излишно. И другите могат да го сторят също, но като сте информирани, сигурна съм, че няма да обръщате голямо внимание на някои странични дразнители. Внимавайте за неприятности или инциденти. Обръщайте повече внимание на любимите си хора.

Денят е по-хармоничен като цяло за родените през третата декада на знаците Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей.

Колкото и да е хармоничен, имайте предвид все пак написаното за Луната „без курс“.

В късните следобедни часове на срядата Луната преминава във водния знак Скорпион, където ще бъде до 06:32 часа на 19 септември. Мисълта и емоциите се задълбочават, повишават се изискванията ни към хората, както и интуицията. Засилва се желанието за власт, влияние, отмъщение и манипулация.

Четвъртък (17 септември)

На празника Св. София Вяра, Надежда и Любов (17 септември) е благоприятен за разкриване на тайни и престъпления, за досег с окултното и за творческа работа – Луната в Скорпион образува хармонични аспекти с Юпитер в Дева и с Нептун в Риби. На дневен ред в публичното пространство ще бъдат отново темите за престъпност, сексуални теми, данъци, глоби, контрол, законност, енергетика, болници, бежанци и т.н. Звездите на този ден са по-благосклонни към родените през първата декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Вие ще се справяте чудесно, защото ще ви помагат задълбоченото мислене и интуицията.

Емоциите ще са дълбоки, но стресът и конфронтацията ще отсъстват, освен ако нямате други аспекти в хороскопа си, които на натежават и създават трудности. Денят е неблагоприятен за родените предимно през първата декада на знаците Телец, Лъв, Водолей, Овен, Близнаци, Везни, Стрелец и само за онези Скорпиони, родени през първа декада, чието Слънце има неблагоприятни аспекти по рождение. Нека не забравяме, че Луната образува благоприятни аспекти на този ден към Юпитер и Нептун, за това и не поставям Скорпионите наравно с другите.

При вас има символично Новолуние и можете да поставите ново начало на нещо важно за вас.

Денят се очертава успешен за прокурори и съдии, за полицаите, за медиците и всякакви лечители, за психолозите, за контролни органи, за творческите личности и т.н., но само измежду родените през първата декада на Рак, Дева, Козирог, Риби и Скорпионите, които в рождения си хороскоп нямат дисхармонични аспекти към Слънцето си.

Здраве

От астро-биоритмична гледна точка на 16 септември не се препоръчват операции на бъбреците, надбъбречните и околощитовидните жлези, на пикочния мехур и бъбречните легенчета, поясните прешлени, яйчниците, далака, липосукция на бедрата, за пластични операции и естетически корекции. При Луната в Скорпион на 17 септември не се препоръчват като цяло никакви операции, тъй като този знак се управлява от планетата Плутон, планета, свързана с живота и смъртта, с бактериалните инфекции. Не се препоръчват най-вече операции на дебелото черво, сфинктера, простатата, пикочния мехур и пикочопроводните пътища, пластика на маточните тръби, раждане със секцио, кюртаж на матката, отстраняване на тумори, ринопластика, корекции на полови органи, пиърсинг и татуировки.

 Петък (18 септември)

В последния работен ден преди почивката Луната все още е в знака Скорпион, растяща. До около обяд образува неблагоприятен аспект с Венера, а през втората половина на деня прави такъв и с Марс в Лъв.

Денят е неподходящ за разрешаване на финансови въпроси и партньорски отношения, както и за скъпи покупки.

Родените през втората и трета декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и родените през същите две декади на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец ще са склонни към даване на неправилни оценки, към загуба или в по-голям разход на пари. Някои от вас могат да се чувстват недостатъчно ценени и обичани. Като цяло денят се очертава доста „невротичен“, особено през втората половина на деня и вечерта. Бъдете по-внимателни за кавги или инциденти.

Луната все пак образува и хармоничен аспект секстил (ъгъл от 60 градуса между планети) със Слънцето в Дева,

които ще носят подкрепа, успехи в делата и взаимоотношенията, както и повече спокойствие през деня за родените през третата декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби.

От 22:49 часа на 18 септември до 06:32 часа на 19 септември Луната е „без курс“.  В този интервал от часове не предприемайте рисковани действия. Планетите създават предпоставка за обири, битови инциденти, прояви на насилие, включително и сексуално.

Опитахте ли астро-прогноза по зададен въпрос – отговор до 24 часа от цял свят!

Събота (19 септември)

В 06:33 часа на 19 септември Луната преминава в огнения знак Стрелец. В сутрешните часове тя е в съвпад със Сатурн, който от 18 септември се завърна отново в този знак. Представителите на зодиакалните знаци Телец, Лъв, Скорпион и Водолей могат да отдъхнат вече от ограниченията и трудностите, преживени от влиянието на Сатурн в Скорпион. На дневен ред през следващите две години са представителите на подвижните знаци Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Гответе се за промените и не се тревожете – Сатурн, като

планета на кармата, дава всекиму заслуженото в зависимост от свършеното през предните години от нас.

19 септември се очертава глобално като по-тежък ден, а по-напрегнат в личен план за родените под знаците и предимно през първата декада на Близнаци, Дева, Стрелец и Риби, Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Луната и Сатурн активират мощен таоквадрат с Юпитер в Дева и Нептун в Риби, което може да подложи на изпитание вярата и идеалите на някои хора.

В дните, когато Луната е в Стрелец сме доста по-общителни, директни и изпълнени с оптимизъм.

Само че, аспектите на Луната с останалите планети няма да оказва хармонично влияние за вас на този ден. Възможни са интриги и задкулисни действия, измами, кражби, а в здравословен аспект – интоксикации, инфекции, алергии, инциденти във вода и т.н.

В мунданен план са възможни екологични замърсявания, инциденти с плавателни съдове, експлозии и други инциденти в предприятия / мини, сериозни проблеми или сблъсъци по границите между силите на реда и имигранти, наводнения и други природни катаклизми. Звездите на този ден са по-благосклонни към родените под знаците и предимно през първата декада на Овен, Лъв, Везни и Водолей. На този ден държавата и институциите трябва да вземат още по-сериозни мерки за сигурността по границите ни. Очаквам таоквадрата между планетите на растежа Юпитер, на ограниченията Сатурн и на вярата Нептун да създадат хаос по границите на Европа тепърва, а също и природни бедствия. Вчерашното земетресение в Чили от 8-ма степен по Рихтер показа ясно резултатите от мощното влияние на слънчевите затъмнения, каквото имаше на 13 септември. Възможно е да се стигне до тежка хуманитарна криза в следващите месеци. Бог да пази България и се погрижи за онеправданите по света!

Маргарита Паскалева, Очаквайте тук подробните астро-тенденции и за следващите дни от седмицата

Опитахте ли сензационно точната астро-прогноза по зададен въпрос – отговор до 24 часа от цял свят!

Лечители.бг