Защо 25 години българският народ се лута между мрака и светлината, а т.нар. демократичен преход ни превърна в най-бедната и нещастна нация в цяла Европа? Метафизичен отговор на тази мистерия дава българката с американски паспорт Нели Конуей. Тя е ангело-терапевт и учител по кундалини йога. Пристигна от САЩ само преди дни за своя семинар на 21 декември. Родната емигрантка е една от най-даровитите ученички на световноизвестния ектрасенс и писател Дорийн Върчу. Също като своя ментор и Нели днес има своя практика от Лос Анджелис през Хавай до Хонг Конг. Покрай нашата Нели в момента и цяла Япония говори за духовните помощници – ангелите, тяхната сила и проявления, разказва в. „Ретро“

Ч

удеса се случват не само по Коледно време. Доказва го емигрантката в САЩ Нели Конуей, която се слави, че общува със същества от ангелския свят. По стечение на обстоятелствата първата ми среща с нея бе в един скара-ресторант. Там алкохолът се лееше като из ведро. Нели сподели, че пиенето има доста страшни последици. Винаги когато се прибере в България тя си прави експеримент. В него сканира аурата на хората на улицата или в градския транспорт. Твърди, че вижда как в българина пребивават доста тъмни същества. „Чували сте израза, остави го този, не е сам. Повечето от българите, които пият често, наистина не са сами. Алкохолът сваля щита ни за черните духове. Те се заклещват лесно в аурата и ни обсебват“, разкри посветената дама. За съжаление не липсвали и обсебени политици. Тя сподели, че за да се определи дали има тъмна същност в даден човек, се гледа първо лявото му око, където се проектира душата. Техниката е част от т. нар. фейс рийдинг (четене по лице или снимка-б.р.), която давала безценна информация. Личало си и по фотосите , където ентитито също се запечатвало. Така то ставало видимо за хора като Нели Конуей, които имат свръхестествени способности.

Лошите

Посветената жена не скри, че винаги когато си идва, се моли на Архангел Михаил да постави Народното събрание под вакуум. Под този термин ангелотерапевтката описа процес, в който над място или човек започва изтегляне като с прахосмукачка на невидимите вредители.

arh.Mihail„Ще ви кажа какво аз виждам. След молитва арх. Михаил пристига на мястото със свита, която наричаме група на милосърдието. Щом дойде той хвърля една мрежа от енергия с кобалтова светлина. С нейна помощ издърпва черните духове, между които има и някакви извънземни същности, които незнайно как попадат на планетата ни“, разказва изумителни неща жената-гуру.

Добрите

Според американската метафизична трактовка на другия полюс стояли добрите същества. Това са милионите ангели, с които Нели общува в ежедневието си. Разяснява, че тези вселенски творения ни помагат със съвети, знаци, напътствия насън или наяве. „Ангелите имат различни функции. Едни, например, ни помагат да открием точните хора в любовта. Други ни оказват помощ, когато се местим от едно жилище в друго. Трети ни навигират при паркиране“, изброява с усмивка лъчезарната Нели. Над тях стоят 16 архангела.

С духовното си зрение най-често у нас виждала арх. Михаил. „Той стои почти до всеки българин. Причината е, че масово хората тук се страхуват за своето битие, физическо и финансово оцеляване. Имаме обаче и блокаж за духовното, не вярваме на нищо“, описва Нели Конуей симптомите, които влизат в юрисдикцията на този небесен пазител-страх и безверие.

Божи дар

Нейната способност да общува с духовния свят се проявила още на 4 годишна възраст. Малката Нели се страхувала много от тъмнината. Строгите й родители обаче винаги гасели лампата в стаята й. В един такъв момент някак си призовала Архангел Михаил. „Яви ми се и всичко изведнъж стана светло като ден. Каза ми, че Господ го е пратил и да не се страхувам. На сутринта разказах случката на двете ми баби, които бяха много набожни. Успокоиха ме, че това е голяма благословия“, спомня си Нели, която е бивша журналистка.

Разказва, че преломът в живота й дошъл след 1997 г. По това време тя работила в БНТ, където правела няколко авторски предавания на тема бойни изкуства. Има черен колан по карате, а навремето е тренирал заедно с премиера Бойко Борисов. В професионално отношение обаче въпреки полаганите усилия, нямала средства да плати дори детската градина на детето си. Тогава Нели взима решението да емигрира. Отишла на една командировка в САЩ, откъдето не се върнала.

Злокобният джип

Нели никога няма да забрави датата 15 май 2008 г. На този ден, докато пресича в Бевърли хилс, черен джип я удря жестоко и бяга с мръсна газ.

„Малко преди катастрофата бях по средата на пешеходната пътека и изведнъж видях златна светлина около мен, а в нея Ахрангел Михаил и Исус Христос като хора. Бях чела някъде, че се появяват преди важни моменти. Нямах много време да мисля, защото секунди по-късно колата ме удари от лявата ми страна“, връща лентата назад екстрасенската. За своето преживяване между живота и смъртта разказва, че наистина сякаш духът й изхвръкнал от тялото, а тя се усетила като страничен наблюдател, досущ като във филмите. „Нещо странно се случваше от лявата ми страна-усетих огромна концентрация на ангели, които ме спасиха от фатален изход“, благодарна е днес на Бог и Вселената емигрантката.

След този инцидент тя развила невероятни способности. Започнала да общува с невидимия свят, както и да вижда аурата на хората.

Прогнозата

На въпрос какво ще се случи през 2015 г. за България, ангелите дадоха чрез Нели Конуей следната информация: „Ще стават катаклизми в правителството. Ще се сменят управници. 2015-та е под знака на безкрайността, но за да стигнете до нея, трябва да имате чистота на отношенията във вас, между вас и в обществото. Българинът ще осъществи скок към по-духовно мислене. В него ще се събуди позаспалият дух на смелостта и авантюризма. Много от онова, което е замислено през сърцето, ще го материализирате“, предаде съобщението от ангелския свят духовната лечителка. В нейните снимки често се виждат ангели и архангели под формата на лъчеструй.

Lechiteli.bg