Желанията са като семената – за да дадат богата реколта, очевидно е добре да бъдат “засети” в подходящото време. Това казва езотеричният астролог Татяна Янковска пред портала „Лечители.бг“. Тя съветва точно в първата седмица след новолунието (считано от късните часове на 18 април) да се започват нови неща, проекти, любовни връзки и бизнес-инициативи.

Каквото посеем, това ще пожънем

В продължение на векове градинарите и фермерите по целия свят знаят, че трябва да засяват семената според сезоните и според циклите на Луната. Практиката е доказала, че Aries1моментът на Новолунието е времето, когато се подпомагат всички форми на растеж. Всяко нещо, което се започне след Новолуние – нов бизнес проект, романтична връзка, творческа инициатива, ще се характеризира с бърз растеж, заявява Янковска.

Колкото моментът на Новолунието е плодотворен за успешно стартиране на нови материални и финансови начинания, толкова това време е важно за “засяване” и поръчване към Вселената и Небето на изпълнението на наши съкровени мечти.

Желанието

Желанието също трябва да отговаря на определени условия, а първото от тях е да бъде точно и добре формулирано. Тук не случайна е поговорката „Аз ли криво ти се молих Господи, или ти криво ме разбра“. Трябва да се доверим на интуицията си и да сме релаксирани. Необходимо е да напишем, а после и да изречем желанието си ангажирано, като вземем предвид и последствията от него. Например, искаме да ни увеличат заплатата. ОК, но след това шефовете могат да изискват в пъти повече от нас, това да разклати здравето ни или да влоши семейните ни отношения. Тъй като нервността от работата обикновено се пренася в семейното гнездо. Така, че хубаво помислете, какво наистина душата ви желае, пари, свободно време, или ирационално щастие… Желанието да бъде написано на хартия и да се изрече в мига на Новолунието.

Sirius-D -Българската панацея, която помага при 70% от диагнозите

 

Новолуние в Овен

Новолунието настъпва в 21:57 минути на знака Овен. Това новолуние открива Нова страница от живота ни. Добре е след 22:00 да си пожелаем Небето и Вселената да ни заредят с жизненост, сила и безстрашие във всяка област на живота. Овенът е кардинален знак и като такъв има способността да ускорява енергийните потоци, пречупили се през призмата му. А нашите мисли, ерго менталната енергия, са именно лъч с вектор насочен от нас към Вселената.

Именно за това Новата Луна в астрлогичния знак Овен ще подпомогне желанието ни да хване почва и обгрижвано от нас и обстоятелствата скоро да даде и плод. Само да не забравим, че едно желание се превръща в реалност, ако го поливаме – не сме пасивни. Защото старите хора не случайно са казали – „Господ (те.е Вселената) дава, но в кошара не вкарва“.

Lechiteli.bg