Това лято е доста интересно от гледна точка на небосклона. Дават се шансове за духовно и материално израстване, но в същото време планетата на водната стихия Нептун ще създава някои рискове от депресии, удавяния, натравяния и големи илюзии в партньорските отношения. A ето пълния хороскоп за 12-те зодии за това лято

Овен: Пазете се от шантаж

Твърде вероятно е представителите на Овен, работещи в сферата на политиката, висшето образование, туризма, книгоиздаването или юридическата материя през втората половина на юни, и почти целия юли и август да бъдат подложени на силен натиск, граничещи със шантаж. Целта е да отстъпите от принципните си позиции. Ще бъде чудесно, ако около 27 юни намерите време и за романтика. Всъщност изненадите в любовта ще са пълни и разкошни от 12 юли чак до 22 август. Морските флиртове са гарантирани от звездите около 16-17 юли и 16 август, когато ще ви върви най-много.

При овните (особени за родените от 11 до 20 април) периодът около 7-ми 16-ти и 27-ми юли ще премине под знака на изненадите, промените в областта на дома и взаимоотношенията с децата и любимите хора. Пазете се от инциденти около 14 юли 4 и 24 август, както и около 17 септември.

Бъдеще без тайни. Попитай ни и ти!

Astrology1

Телец:

Екзотични пътешествия през юни

Изненадващо професионално предложение ще Ви накара истински да се позамислите, дори някои от Вас вече да са на море или планина. В същото време романтичния ви партньор може да е малко напрегнат, защото има голяма вероятност при него от промени на работното място. Вие също така не сте застраховани от явни и скрити атаки по линия на кариерата и деловите партньорства.

Около 23-26 август за възможни по-сложни ситуации по отношение на някои юридически или административни казуси. Разбира се няма да ви липсват разкошни любовни преживявания. Последната десетдневка на юни има чудесни условия за любов и богати приключения на различни екзотични места по света и у нас. В края на месец август други от знака буквално ще хванат последния романтичен влак за сезона.

Не стартирайте мащабни проекти от 30 август до 22 септември!

Близнаци:

Чака ви шум на вълни и пари

Към края на юни ще имате повод за истинско задоволство от различни видове партньорства (бизнес, служебно, романтично). Ведрото настроение ще е свързано и с приятно шумолене на финикийски знаци, въпреки че те не са основният повод за радост. По отношение на кариерата са възможни разнообразни ситуации, инсинуации, слухове. При някои някакви усложнения са възможни по линията на фигури, които считате за приятелски настроени.

Първият период хармоничен за вас за почивка и романтични преживявания е от 23 до 28 юни. След това през юли са възможни някакъв тип усложнения или конфликти в дните 2,7,11, 14, 16, 26 юли. Август месец е доста щастлив за вас и ще ви донесе някакви договорености по линията на чужбина.

Рак:

Фортуна ви компенсира с романс

И през юни и през месец юли в кариерата и в любовния ви живот ще имате прояви на неочаквано и голямо обществено признание. Високите оценки обаче няма да могат да неутрализират напълно царящите в тези области несигурност, нестабилност и битки образно казано между светлината и мрака. В тях някои от вашите делови партньори ще си покажат най-острите рога и най-тъмните черти от характера.

Същевременно към края на юни ще получите компенсация от съдбата и човек, който храни симпатии към вас и съпричастност ще направи чудеса за вас.

Дните около 2,3, 4, 10, 16 и 17 юли ще ви подарят изключителни преживявания. Няма да е пресилено, ако кажем, че за някои от тях ще си спомняте години наред след това. Фортуна щедро ще Ви компенсира с нежна романтична любов или бизнес предложение около 1-ви и около 18 август.

Лъв: Пазете плановете си в тайна

През месеците юни, юли и септември, всички ваши договори, сделки и споразумения ще изискват вашето абсолютно внимание. На първо място пазете плановете си в тайна като не се свенете и да си искате дължимото. Не е във вашия царствен стил, но през цялото лято ще са ви необходими чудеса от дипломация и дори пазарене, за да си гарантиране по-достойни постъпления. От 1-ви до 7-ми юли някои от вас най-накрая ще приключат успешно един етап от някаква проточила се финансова сага. Вдъхновението и интуицията ще ви съпътстват както в мащабните проекти, така и при контактите с влиятелни фигури. Между 6-16 и 17-19 юли ще се изисква повишено внимание към здраве и пътувания.

Действайте оригинално и вдъхновено и успехите и на любовния фронт няма да закъснеят. В началото и средата на август ще се радвате едновременно на възход в кариерата и в любовта.

Дева:

Звездите ще стоплят сърцето ви

Към края на юни съкровищата вкъщище ви зарадват с постижения, а при други от знака тогава и звездите ще стоплят сърцето им с нежен любовен полъх.

В работен план ще сте в кондиция. Ще сте способни да обхванете нещата в тяхната цялост. Точно тези качества ще ви позволят решително да се противопоставите на натиск от високопоставени хора и сложни обстоятелства.

Благодарение на подкрепата на близките ви хора и приятели около 25-27 юли вероятно ще успеете да финиширате стари планове и проекти.

Като цяло Юли ще е добър месец, защото някакви добри задкулисни действа на трето лице ще ви помогнат в кариерата. Добрите дни са 7,8, 10 , 11, 19 юли.

В началото на август някои могат да се почувстват пренебрегнати и самотни. С това изключение тогава ще се радвате на любов и просперитет. Най-щастливите ви дни ще бъдат 1, 10, 18, 27, 29 август.

Везни:

Бъдете смели и ще сполучите

Лято 2016 ще бъде пълно с въпроси. Няма да бъде леко и безметежно, но много ще ви донесе в личния и професионалния живот. Само трябва да бъдете смели и адаптивни. В случай че злоупотребите със своята издръжливост може да минете и през период на униние, или високо нервно напрежение. Пазете се от разочарования.

Тайнствени и ерудирани фигури ще разкрият пред вас неподозирани и примамливи хоризонти. Това косвено ще се отрази изключително благотворно на кариерата Ви. Около 27 юни, 1 и 6 юли звездите ще Ви донесат признание, престиж, финансов напредък. Любовен също, особено към 6 юли.

От 7 до 10 юли, както и около 16-ти , 17-ти и 27-ми същия месец при мнозина от знака ще има изненадващи рокади и промени в личния и служебния живот. В средата на август изненадващо поемане на път ще ви донесе много щастливи мигове.

Скорпион:

Флиртове на командировка

В края на юни вашия много силен и страстен темперамент и воля ще канализират огромната ви вътрешна енергия в някаква обществено полезна посока. Това може да бъде участие в семинари, конференции през юни и юли. Командировките ще ви освежат в духовен и финансов план. Не са изключени и флиртове.

Тези звездни ефекти ще са особено видими около 1-ви и 10-ти юли, както и около 10-ти и 27-ми август. Повечко бдителност по отношение на пътуванията, заплетени юридически или административни казуси и отношенията към родни трябва да проявите към 7-ми, 14-ти, 17-ти юли, както и към 4, 23, 24 и 25 август.

Романтични преживявания, материални и чувствени придобивки ще имате в края на юни, около 19-20 юли, както и към 18-ти, 22 и 29-ти август. Тогава може да предприемете нещо отдавна планирано, което ще укрепи партньорските отношения.

Стрелец:

Гответе се за ураган от чувства

При вас присъствието на Сатурн определено внася силни акценти на отговорност към собственото ви здраве , към кариерата, както и към ангажименти поети в името на общественото добруване. Определено през втората половина на юни, както и през септември може да се сблъскате с някаква чужда несправедлива оценка на ваши действия.

В самото началото на юли (1-7-ми) ще имате промени в чувствата и контактите, които по интензивност ще напомнят силата на ураганите. Любовният ви живот ще бъде динамичен и с наелектризиращи моменти особено в периода 6,9, 14, 16, 27 юли, както и около 13-ти август. Последните дни на август ще имате поводи за почерпка заради успехи в личен или в делови план.

Бъдеще без тайни. Попитай ни и ти!

Astrology1

Козирог:

Имате врагове, но и голям късмет

В началото, а и през целия месец юли при вас ще доминира вълнуващ процес на дълбока професионална и лична трансформация. Тя е във връзка с голямото ви желания за повече свобода и независимост във вашите планове и действия. През цялото лято ваши недоброжелатели няма да жалят сили и средства , за да ви препъват от завист или други подтици. Но пък ще имате късмет отгоре. В началото на юли изискванията към вас ще са огромни , а всяка неволна грешка може да бъде преувеличена силно като през лупа. Времето от 2-3 юли до към 20-ти същия месец ще протича сякаш със светлинна скорост. Като ще се наложи да тръгват към оригинални решения в движение заради нови оферти, пътувания и договаряния по линията на чужбина.

След 13-ти август нещата ще са хармонизират рязко. Щастлив дни за професионални планове, семейния събирания или завоевания на интимния фронт се очертават дните около 10-ти и 20 юли, както и към 1-ви, 16-ти и 27 август.

Водолей:

Не бързайте да отваряте шампанското

Звездите в края на юни ви осигуряват сериозни печалби, както и добри индикации, че заплетен юридически казус може да тръгне към благоприятно за Вас решение. Все пак, не избързвайте с шампанското, защото ситуацията е доста комплексна и с неясен финал.

Юли месец ще бъде феноменално интензивен за авангардните водолеи. Каскада от неочаквани събития ще изисква светкавични и нестандартни действия, за да се справите успешно с необичайните ситуации, свързани с любими хора от професионалното и роднинското обкръжение.

Някои от представителите на този знак е възможно да се наложи да полагат повечко грижи около здравето на близък или роднина. Всъщност звездната тенденция, плановете за лятото да ви се объркат може да се прояви и под друга форма. Стресът и напрежението ще бъдат по-високи от обичайното през дните на юли – (2,7, 14 16, 26 и 27) , както и към август – 6-ти, 13-ти,19-ти и 23-ти. Усърдието ще ви донесе сладки плодове особено в средата на осмия месец.

Риби:

Слънчевото затъмнение ви изпитва

Свръхсензитивните представители на риби вероятно са усетили силните ефекти на слънчевото затъмнение от 9-ти март. Те вече са се проявили или по отношение на изпитания в кариерата при едни, а при други в посока на някакви здравословни дискомфорти. Тази тенденция ще продължи и през лятото. Освен това взаимодействието между Сатурн и Нептун е много сложно, създавайки около вас някакви объркани инсинуации, неяснота, мъгла от догадки. Това ще доведе при мнозина от астро-знака до порив за преоценяване на пътя, по който са избрали да се развиват. През юли съмненията ще се разсеят от поредните признания и високи оценки за вашите постижения. Щастлив ще бъдат за вас 3, 5,8 и 10 юли. А от август заложете на дните 3-ти, 16-ти, 27-ми и 29-ти. Гледайте на себе си като на магнит. Така че задържайте по-често вниманието си върху позитивните мигове и щастието по-честичко ще започне да ви гостува. Последвайте ни във Фейсбук!

Лечители.бг

Споделете тази статия: