Според Петър Димков дрехите трябва да се сменят по-често. Лечителят ни е завещал доста мъдри съвети, а някои от тях са свързани не само с лечението, но и с облеклото. Известен факт е, че всяка вещ, с която разполагаме, попива от нашата енергия. Това обаче се отнася особено до дрехите. Те са ни като втора кожа и в непосредствена близост до нас.

 

Дрехите поемат от емоциите ни, от събитията, които ни се случват, от настроението, даже и от здравето ни, пише snews.bg. Петър Димков казва, че трябва да бъдем внимателни към тоалетите, с които излизаме навън и се киприм пред огледалото. Имайки предвид, че те отразяват всичко, свързано с нас, то трябва да ги сменяме по-често. Когато пък сме в процес на промяна, това важи с още по-голяма сила. Тогава трябва да се лишаваме от доскорошните си дрехи и да си купуваме нови. Чудесен повод за подмяна на гардероба, може и със скромни средства да се постигне, важен е ефектът върху живота ни.

 

Винаги е от значение как се обличаме, на какви цветове се спираме и останалите детайли, свързани с излъчването ни. Когато залагаме на тъмното, ние всъщност не вярваме в светлината, почерняме душата си, споделя Петър Димков.

 

Желателно е да залагаме на по-живи цветове, които ще ни карат да се усмихваме и да гледаме по-ведро на света. Всъщност да изхвърляме старите си дрехи, това е един вид терапия.

 

С тях ние изнасяме от дома си лошата енергия, която ни е заобикаляла. Дори да сте имали хубави моменти с някои дрехи, отново не ги пазете – така давате път на новото в живота си, категоричен е Петър Димков.

 

Петър Димков е полковник от запаса, участник в трите войни, но е познат повече с билколечението си. Той е вярвал, че трябва да се лекува не само тялото, а преди всичко душата и затова няма неизлечима болест. Привърженик на идеите на Петър Дънов, той лекува всичките си пациенти безплатно.

 

Великият народен лечител Петър Димков е изповядвал веруюто, че човек трябва да прави добро и то му се връща многократно. Убеден е бил, че идваме на земята не, за да ставаме монаси, но да бъдем умерени във всичко и да не искаме да правим това, което не желаем да го правят и на нас самите. Иначе човек трябва да опита от всичко на земята, от нейните плодове и да не следва ничии съвети, а собствената си съвест и сърце.

 

Най-важните неща, които трябва да следва в живота си човек обаче са човещината и оптимизма. Тогава нещата се нареждат, защото твърди народният лечител Петър Димков, след нощта идва ден и след всяко зло непременно следва по-добро за човека. Съветвал е пациентите си да не униват духом и че след всяко едно страдание идва неминуемо радост.

 Lechiteli.bg