36-годишната счетоводителка Юлия е бременна след няколко неуспешни опита за инвитро

Помагам при хронични болежки или редки генетични заболявания, но искам да ми носите изследвания, казва уникалната природолечителка

Вече повече от четвърт век Зофия Шчербак практикува алтернативна медицина в България. Роденият в Полша феномен се слави, че успява да помогне дори там, където медицината е безсилна. Напоследък даровитата природолечителка, наричана от хората Софийската Джуна, се е фокусирала върху генетични аномалии сред подрастващите. Но, разбира се, не връща и хора с други болежки. Само преди дни, пък Зофия гостува в предаването на Горан Благоев по БНТ “Вяра и общество“. Там тя използва високата трибуна, за да поиска официално вкарването на Вероучение като задължително избираем предмет в училищата. По повод тази инициатива и най-новите ѝ постижения в алтернативната медицина, граничещи с чудото, се срещаме с лечителката в нейния скромен кабинет в столичния квартал „Лозенец“. (За връзка с лечителката Зофия Шчербак, тел. 0876 320 977)

Лечителката гостува в предаването на БНТ "Вяра и общество".

Лечителката гостува в предаването на БНТ „Вяра и общество“.

Всичко идва от Бога-ние, живота, природата, моята дарба. Аз за това  искам и да вкарам вероучението в училищата, за да се промени нещо в България. Защото особено младите не вървят по правилния път“. С тези думи именитата лечителка ме посрещна при поредната ни среща. Тя самата казва, че никога не се поставя над силата, с която помага толкова години вече. „Аз съм само един канал за енергия, която тече от Бога през мен и хармонизира здравето на човеците“, заявява чистосърдечно природолечителката.

После ми съобщава, че само преди 10 минути съм се разминал с един от малките ѝ пациенти. „Това е Алекс от Варна. Той много искаше сам да ви даде интервю“, усмихна се лъчезарната дама. Разказва, че 6-годишното момченце страда от малък от спинална атрофия. Заради генетичната аномалия в самото начало имал несъразмерност в растежа – глава голяма, тяло малко. „Нито можеше да седи, нито да си държи главата. Преди време започнахме процедурите с него и в момента Алекс има голяма двигателна активност. Предстои му да тръгне на училище.

Лечителката и нейните малки приятели-пациенти

Лечителката винаги се радва да помага на най-малките

Изключително е интелигентен, дори мога да кажа, че е надраснал връстниците си“, радва се искрено Зофия на всеки успех с малките си пациенти. Всеотдайността и постоянството на майката на Алек е явно доказателство, че който реши да опита нейния алтернативен метод на лечение трябва да е подготвен да прави непрекъснати изследвания. Защото помощ на сляпо категорично отказва. „Аз имам дори видеозапис на човек със счупен гръбнак, който при мен се раздвижи. Но вече 25 години съм видяла какво ли не от „доброжелатели“, за това винаги гледам да имам доказателства“, категорична е Зофия Шчербак, която навремето е призната лично от тогавашния вътрешен министър Николай Добрев.

На въпрос как все пак успява да повлияе редките генетични заболявания , за които стана дума до тук, даде следното обяснение: „ Генетичния код на човека търпи промени на местата с увредените хромозоми, изграждайки на тяхното място нови. Друг път изграждам нерв (при нервопатиите-б.а.), който започва да захранва клетките, тъканите и мускулите“, обяснява чудесата си международно признатият феномен от полски произход.

Топене на миоми

 

Според наблюденията на Шчербак напоследък заради стреса и хормоналния дисбаланс най-много страда нежният пол, който масово е поразен от миоми, кисти и аденоми в областта на хипофизата.

Народната лечителка по време на сеанс/ личен архив

Народната лечителка топи кисти и миоми/ сн. личен архив

 В началото на зимата при феноменалната жена дошла пациентка от София на име Даниела, която имала рекордните над 10 миоми. Освен това дамата искала да има второ детенце, но заради честите кръвоизливи докторите били категорични, че е необходима операция. С други думи – направо били отписали репродуктивните ѝ способности.

В моята практика съм виждала какво ли не , но и за мен този случай си беше силно патологичен“, не крие природолечителката. Пояснява ми, че случаят е отпреди коледните празници, които Зофия прекарала в родната си Варшава. След като се върнала се отдала изцяло на Даниела и с едно прекъсване, в което последната имала някакви изпити, резултатите вече са на лице. Зофия успяла да стопи всички миоми, а други три „калцирала“, така щото да не попречат на една евентуална нова бременност. „Един от възлите е бил в нея над 10 години. Аз успях да го засуша и сега може да се махне дори оперативно без проблем“, описа в детайли ситуацията Софийската Джуна.

Духовно зрение

Освен дарбата на духовен лечител Шчербак притежава свръх развити диагностични способности. В скоба ще кажем, че такива хора по цял свят са известни като хора-скенери или хора-рентгени. Както и да я наричат, то Зофия много точно може да диагностицира всеки човек само като застане на около метър до него. Това е изключително важно, тъй като не е тайна, че диагностиката е ахилесовата пета на родното здравеопазване. А една правилна диагноза е равносилна на 50% от самото лечение.

Родителите на дете на година и един месец пристигнали при нея с информация, че предстои да се направи сърдечна операция на пеленачето заради вроден проблем. Зофия обаче прозряла, че причината за намалената двигателна активност всъщност е хематом в главата. Тази информация, подадена към лекарите в крайна сметка спасила живота на детето.

Синдром на Нийман-Пик

Всъщност случаите, които илюстрират дарбите на целителката са наистина безчет. Впечатление правят както хроничните, така и нелечимите. През миналата година, например, Шчербак е успяла да обърне негативните тенденции при изключително рядка болест. С двете си ръце и божествената енергия, izsledvanieeg_createdкоято протича през тях феноменалната дама е направила немислимото. Така младо момче се е почувствало значително по-добре въпреки, че страдало от рядко генетично заболяване, срещано веднъж на 200 000. Искам да ми разкаже по-подробно, тъй като при нашата минала среща само ми загатна за този случай. Защото, както обясни имало някакъв казус, пък и предпочитала да изчака медицинските резултати.

Точната формулировка на диагнозата е синдром на Нийман-Пик. При него за съжаление изходът нерядко е летален. Конкретно за детето, което дойде при мен, се наблюдаваше и деменция въпреки ранната възраст. В резултат на влошената обмяна на веществата в мозъка имаше плаки, които потискаха развитието на почти всички нива“, поясни Зофия. Тя подкрепи думите си със снимки ЕЕГ (Електроенцефалограмата ) и мозъчна картография. При тях в син цвят излизат засегнатите участъци, а със зелен се регистрират здравите. След процедурите, които направила с пациента, зелените зони се увеличили в пъти повече за почуда на лекари и роднини. „При мен момчето отбеляза много голям прогрес. Когато дойде нищо не му се разбираше от речта. След това вече започна да говори смислено и логично. Имаше и редица други проблеми в стойка, движение, гълтателна функция, които се нормализираха, тъй като определени центрове в мозъка не работеха“, разясни подробно чудотворницата. Точно по това време обаче родителите били одобрени за едно експериментално лечение, финансирано от американска фондация. И лечителката се отказала от случая. „В документите пишеше, че експериментът не гарантира успешно лечение, а освен това се посочваше, че съществува известен риск от летален изход. Аз такъв риск бих поела само в сътрудничество с медицинския екип, провеждащ експеримента. Всеки има право на избор“, откровена е Зофия, че е готова да помогне на всеки, но в никакъв случай инкогнито.

Мутация

Жената с неземна дарба да помага разкри още сензационни, но скрити от обикновения взор на DNKчовека факти. Нейните наблюдения показвали например, че нещо странно се случва с гените на хората, за това има и бум на генетичните заболявания. Някаква необяснима мутация. Решавам да я провокирам с въпроса – да не би извънземни да бъркат в ДНК на Човечеството, както все повече конспирации тръбят. Тук Зофия отговори така:

Съществува Висша сила във Вселената но тя точно сега ни пази, за да не се избием с ядрено оръжие. Иначе има мутация на човека, но тя идва от друго ниво. За това има толкова много деца с генетични увреждания или аутисти “.

Според теорията на Шчербак силната замърсеност на въздуха, водата и храната води до промяна и на човешкото тяло. „Ние сме това което ядем. Изменяме природата, а тя променя нас. Като добавим и стреса и се получава взривоопасна комбинация за нашето здраве , навърза Шчербак фактите като две и две.

Наред с генетичните аномалии на нея ѝ се налагало да приема все повече хора с кисти, миоми, аденоми на хипофизна жлеза или на простата от цял свят. А безплодието било плъзнало като епидемия сред населението.

След четири процедури инвитро 36-годишната счетоводителка Юлия решила да потропа на вратата на Софийската Джуна. От епикризите, които донесла станало категорично ясно, че столичанката има проблем с ядрото на своите яцеклетки. „През цялото време, докато я лекувах, сме работили в екип с докторите. В момента тя е бременна в 5-тия месец“, информира лечителката, докато очите ѝ сияят от щастие. По повод този случай тя само добави, че двете медицини алтернативна и конвенционална трябва да вървят ръка за ръка, както препоръчват Европейската комисия (ЕК) и Световната здравна организация (СЗО).

Новото поколение

 

Често целителката обаче открива и доста съпътстващи заболявания. Идват при нея например за психологичен проблем, а тя започва холистично лечение на душата и на цялото тяло. По този повод жената с рентгенови очи реши да сподели една доста притеснителна информация. А именно, че заради системната немотия и стрес народът ни масово изтрещява. Дама, мениджър, от това пренатягане на болчетата между работата и задълженията в семейството отключила анорексия. При нея свръхсензитивната Зофия открила още заболявания на стомаха и на черния дроб, които също започнала да лекува. Мениджърката обаче имала генерален проблем с децата си.

Това за мен е масово явление. Наследниците ни растат като едни консуматори, презадоволени с телефони, дрехи, маратонки. А децата ни са научили най-важния урок – да различават доброто от злото, да знаят, че освен права имат и задължения към родителите си, семейството и обществото“, заявява мъдрата Зофия. Тук казва, че именно за това трябва да се въведе Вероучението като задължително избираем предмет в училищата иначе виждала, че нищо добро не ни чака в бъдещето.

И като стана въпрос за бъдеще, я питам за утрешния ден на България, а Софийската Джуна коментира следното:

„Отдавна имам послания от духовния свят какво има да става тука, но не го афиширам, тъй като моята мисия е здравето, а не пророчествата или политиката. Ще кажа само, че подир трусовете ще се събуди любородието у политиците. В един момент българите ще си подадат ръка и обединени ще се измъкнат от блатото на покварата и негативизма“. За връзка с лечителката Зофия Шчербак, тел. 0876 320 977

Любомир Старидолски, Последвайте ни във Фейсбук!

Лечители.бг

Сподели с повече хора: