На 11 ноември, в 19:47 часа българско време, е Новолуние на 19 градуса в знака Скорпион. Според астрологията в зависимост от позицията на Месечината може да се направи прогноза за 2 седмици напред във времето за представителите на различни знаци.

В Сряда Слънцето и Луната са в близък съвпад с Меркурий  в хармоничен аспект с Юпитер в Дева, което дава заявка за добри възможности и повече късмет както на 11 ноември, така и през следващите 2-3 седмици за родените през втората декада на знаците Рак, Дева, Козирог, Риби и за Скорпионите от втора декада, които имат хармонични аспекти към рожденото си Слънце в хороскопа. Както на 11 ноември, така и периода през следващите 2-3 седмици може да бъде по-труден за родените през втората декада на знака Скорпион, които имат предизвикателни аспекти към Слънцето си в рождения хороскоп, а също и за родените през втората декада на Телец, Лъв и Водолей.

Тези Скорпиони трябва да се предпазват от неприятности и инциденти. Телците може да преживеят някакви конфликти с партньори или опоненти.

Лъвовете може да имат грижи около член на семейството или с недвижимо имущество.

Водолеите да внимават за работата си – възможни са трудности, промени там или конфликти. Не забравяйте, че това са общи тенденции и в коя точно сфера от живота ще повлияят планетите зависи от мястото им във вашия рожден хороскоп.

В хороскопа на Новолунието има индикации за едни типични за сезона следващи дни през седмицата 11 – 17 ноември, без валежи. Влажността може да бъде повишена, както и да има мъгли в ранните часове, особено на 12, 15 и 16 ноември.

Маргарита Паскалева,

Имате въпрос за работа, любов, бизнес, образование? – допитайте се до експертите в портал №1 за прoгностика MAGICBUL.net

Лечители.бг