Месец септември стартира с Новолуние и слънчево затъмнение на 1 септември в 12:03 часа българско време – в знака Дева. Новолунията са дни, които бележат ново начало, започване на нов етап от живота ни. А слънчевите затъмнения са белег за съдбовни събития в рамките на шест месеца. В зависимост от аспекта на затъмнението към рожденото ви Слънце, събитията могат да бъдат изключително добри и с положително развитие в бъдещето, ако затъмнението прави хармоничен аспект към него.

В листата на късметлиите ще бъдат родените между 28 и 30 април, между 29 юни – 1 юли, между 31 октомври – 2 ноември. В коя сфера от живота можете да очаквате съдбовни подаръци зависи от рождения хороскоп на всеки отделен човек.

„Поръчай своя астро-прогноза

по зададен въпрос тук“

 

Най-осезаемо ще се отрази затъмнението в живота на представителите на знака Дева, родени между 29 август – 2 септември. По-неблагоприятно може да се отрази в живота на родените между 26 – 28 февруари, между 29 – 31 май, между 29 ноември – 1 декември. Изявите ще са затруднени, успехите трудно постижими. Грижете се за вашето здраве и това на близките ви. Следва Пълнолуние и лунно затъмнение на 16 септември в 22:05 часа в знака Риби. Лунните затъмнения са с най-силно влияние в рамките на месец, месец и половина. Те са белег за завършване на един цикъл, за финализиране на проекти или взаимоотношения, започнали на по-ранен етап. Дните около и след него са подходящи за довършване и приключване на дела и безперспективни връзки. Това затъмнение ще се отрази най-положително в живота на родените между 14 – 17 януари, между 13 – 16 май, между 15 – 18 юли, между 15 и 18 ноември. По-неблагоприятно ще се отрази върху делата и взаимоотношенията на родените между 12 – 15 март, между 13 – 16 юни, между 15 – 18 септември и между 14 – 16 декември.

Златен корен и китайска ангелика при хормонални нарушения и лоша обмяна на веществата  (подходящо при кисти, миома)

Zlaten_koren

По Зодии

Месецът като цяло се очертава по-ползотворен и спокоен за родените под знаците Телец, Рак, Скорпион и Козирог. Слънцето в знака Дева до 22 септември ще подсилва вашите изяви, развитието на делата ви и разбира се взаимоотношенията с хората. По-труден ще бъде за родените под знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей, а с най-сериозни предизвикателства трябва да се справят родените под знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. „Големият благодетел“ Юпитер ще подкрепя Девите до 10 септември. За посочените знаци е важно да не предприемат рисковани начинания и да се предпазват през месеца. Добрата новина е, че и „пакостникът“ Марс напуска знака Стрелец на 27 септември и вече ще можете да си отдъхнете за известно време. За сметка на него Меркурий го „замества достойно“ с ретроградното си движение в знака Дева до 22 септември. Ретроградният Меркурий затруднява комуникациите и взаимоотношенията между хората. Неблагоприятен е за нови начинания, бракосъчетания, подписване на дългосрочни договори, а също и за операции, поради възможността от повторни ревизии на по-късен етап.

ekstrakt_semkiПодмладяване  и детокс с „Екстракт от гроздови семки“, 30 табл. (научи повече!)

А най-неблагоприятно и понякога опасно за живота е извършването на операции в дни на затъмнения, т.е. на 1 и 16 септември. Слънчевото затъмнение на 1 септември в знака Дева е неблагоприятно най-вече за интервенции на черва, жлъчни пътища и мехур, стомах, черен дроб, панкреас и далак. Лунното затъмнение на 16 септември в знака Риби е най-неблагоприятно за отстраняване на туморни образувания, операции на лимфни възли, интервенции на ставите на ходилото, глезенните стави и пръстите на краката.

Юпитер във Везни

На 10 септември Юпитер преминава във Везни – знакът на хармонията и баланса, на красотата, любовта и закона. В рамките на една година Юпитер ще носи печалби и просперитет на родените под знаците Близнаци, Лъв, Стрелец, Водолей и най-вече на Везни. Не бива да се забравя, че както знакът Везни, така и Юпитер, имат връзка със закона. Това изисква както Везните, така и представителите на другите три кардинални знака Овен, Рак и Козирог да не преминават границите на закона и морално – етичните норми на поведение.

Много болежки си отиват щом

изчистим паразитите от тялото си. Вижте как!oreh_antiparaztitna programa_Орех-паразити

 

Някои от вас може да преживеят и съдебни спорове в рамките на една година. На 27 септември Марс навлиза в земния знак Козирог и ще подсили динамиката в ежедневието до 8 ноември на знаците Овен, Рак, Везни и Козирог. Подгответе се за действие и повече активност след 27 септември. При Марс в Козирог, обаче, се изисква внимание за травми на костите и възпаления на ставите. От друга страна земният Марс носи стабилност, повишава чувството за отговорност и постоянството. Правилното планиране на бъдещите идеи и проекти са важно условие за успехите, към които ще се стремите. /Източник/Последвайте ни във Фейсбук!

Лечители.бг

Сподели статията с приятелите си: