Това лято е доста интересно от гледна точка на небосклона. Дават се шансове за духовно и материално израстване, но в същото време планетата на водната стихия Нептун ще създава някои рискове от депресии, удавяния, натравяния и големи илюзии в партньорските отношения.

„Това което с случи с опита за самоубийство на гимнастичката ни Цвети Стоянова също има пряка връзка с ретро-цикъла на Нептун. Сега в личен план се засилва унинието, меланхолията и възможността за опасни депресии“, категорична е топасторложката Татяна Янковска.

Инцидентът с родната грация се случи точно на 14 юни, когато Нептун се готвеше да обърне посоката си и да мине в ретроградна фаза. Тя ще ориса и целия отпускарски сезон, защото планетата ще върви на обратно по небосклона близо 6 месеца чак до 20 ноември. През това време трябва да се внимава с натравянията с храна (както случая с печурките от преди дни-б.а.) ухапванията на насекоми, тъй като алергичните реакции ще бъдат по-силно изразени. Опасността от инциденти с вода, корабоплаването също е повече от реална.

„При ретроградните фази на Нептун човекът става объркан, несигурен, създаваме си фалшиви цели и авторитети. Трябва да се внимава от свръх идеализирани любови, които могат да завършат доста драматично по Яворовски“, предупреди Янковска.

Reklama: Виж своята Съдба и

Бъдеще-дискретно и професионално,

отговор на 1 конкретен въпрос

По отношение на позитивните летни влияния в края на месеца Добрата фея с вълшебната пръчица ще навести мнозина. Това ще стане възможно благодарение на конфигурация между двете носещи просветление планети Юпитер и Плутон.

По това време ще усетим прилив на енергия и мнозина ще постигат значима цел, било по отношение на образование, здраве, екзотично пътуване или работата ни», тълкува звездните знаци Татяна. По думите й  около и малко след 26-27 юни има условия и за ефективен процес за промяна на съзнанието ни от «честота на недостиг и ограничения, към Изобилие». А ето и подробните звездни тенденции за всички 12 знака от зодиака. Последвайте ни във Фейсбук!

Вижте пълния летен хороскоп по зодии тук

Лечители.бг