Здравните експерти подчертават, че голямо влияние върху появата на болки в гърба , краката и ставите има неправилната стойка на тялото. В тази статия ще ви дадем рецепта, която ще ви помогне да облекчите болките и да засилите костите.

Ако страдате от болки в гърба , ставите, краката и шията, тогава тази рецепта е идеална за вас.

Купете 100 грама желатин.

Вечерта, смесете две пълни супени лъжици желатин (5 g), с една четвърт чаша студена вода и оставете сместа да пренощува извън хладилника. Желатинът ще се превърне в желе.

Сутринта изпийте от сместа, или разбърквате с нещо, което ви харесва (например, сок, кисело мляко, мляко или чай).

Желатинът помага при болки в ставите, болки в гърба, болки в краката и шията, и след 7 дни от лечението, ситуацията ще се подобри значително. Лечението трябва да продължи един месец, и след половин година да се повтори още веднъж. По този начин ще възстановите естествения смазване на ставите.

Купете свръхчист биологичен желатин!

jelatin_gelatin_recepta_za_stavi_artroza_bolki

Защо е желатинът толкова добър за ставите ?

Желатинът е висококачествено лекарство и предоставя широк спектър от ползи за здравето:

Укрепва ставите и сърцето
Увеличава метаболизма
Подобрява умствената способност
Подобрява тена
Дава еластичност, укрепва сухожилията и ставните връзки
Предотвратява остеопороза и остеоартроза
Подобрява кожата и структурата на косъма
Има мощен ефект в лечението на дисплазия

Това лечение ще премахне болката и сковаността в рамките на 7 дни. За един месец ще се чувствате много добре, а болката напълно ще изчезне.

Желатинът е природен продукт,  прост белтък, получаващ се при частична хидролиза на колагена от животински кости или хрущяли, варени във вода. Последните изследвания показват, че желатинът е изключителна Биологично активна храна, която регенерира тъкани и органи, влияе директно и на имунната система. Неговите свръхлечебни свойства все още не са добре проучени. Едно от тях се дължи на факта, че той доставя в организма общо 18 аминокиселини (9 от които незаменими), необходими за синтеза на колагена в тялото ни. Колагенът съдържа аминокиселините глицин, глутамин, хидроксилизин и хидроксипропин, последните две от които на практика не се съдържат в нито един друг източник на белтъчини.  Желатинът съдържа още фосфор, калций и сяра. Именно на това се дължат неговите неподозирани свойства да укрепва тъканите на тялото, които изграждат мускулите, ставите, кожата, но и органите като сърце и очи.

Желатинът е полезен за хора с чупливи кости, зарежда организма с енергия за пълноценна жизнена дейност. Този невероятен желиращ агент притежава уникалната способност да успокоява болковия симптом при ред проблеми, причинени от намалена костна плътност и подвижност на ставата като коксартроза, остеопороза и гоноратроза.

Желатинът е лесно разтворим в топла вода, като получените разтвори имат склонност към сгъстяване в желе. Известен е в традиционните култури като храна, която успокоява цялата храносмилателна система. Изключително подходящ е при хора страдащи от различни храносмилателни разстройства , в това число и Рефлукс. Желатинът образува фин слой върху лигавицата на стомашно-чревния тракт, като по този начин го предпазва от всички възможни стресори на храносмилателния процес. Желатинът е същински еликсир при ставни болки. Вижте още за свойствата на желатина в този линк

Лечители.бг, Последвайте ни във Фейсбук!

Споделете статията с приятелите си: