На 26 февруари предстои слънчево затъмнение в астрологичния знак Риби. Този знак се свързва с емоциите, чувствата, духовната страна на нашия живот. В дните преди и до месец след затъмнението могат да се очакват прилив на силни емоции. В здравословен план е уязвима психиката на по-лабилните емоционално хора и на психично болните, на които затъмнението може да окаже силно негативно въздействие и в някои по-тежки ситуации. Тъй като планетата Нептун се намира на една ос със Слънцето и Луната, то има опасност в следващите седмици от алергични реакции, инфекции (особено при знаците Везни, Дева и Риби), интоксикации с упойващи вещества.

Особено лабилните психически люде да внимават, предупреждава медицинската астрология, които се занимава с биоритмите около позициите на планетите.

Космическа сватба

Слънцето символизира източника на живот, мъжкото начало. Луната пък се свързва с женските инстинкти и подсъзнанието.

Зелен чай, масла и натурална хиалуронова киселина – връщат времето назад

cream_Healuron_66Когато двете небесни тела осъществят Космическа сватба, т.е. застанат на една ос, то на Земята в сгъстена програма започват да се случват доста съдбоносни събития. Особено отчетливо ще бъдат засегнати родените през първата декада на астро-знаците Близнаци, Деви, Стрелец и Рибите. На другия емоционален полюс ще бъдат представителите на Рак, Скорпион, Телец и Козирог. Те ще се радват на аванси и дивиденти от Съдбата в сферите на образованието, науката, хазарта, секса, движимото имущество.

Ритуали

Общото между всичко, което ще се случва до 6 месеца след това затъмнение и при другите знаци е, че то ще бъде с елемент на съдбоносност.  Всеки ще може да отоври нова тема в живота си, а друго направо цяла нова страница.

DSCF02925

Времето на затъмнението може да се използва и за един ритуал за сбъдване на желания. При него на един листа хартия се записват 3 желания, които човекът има нужда да материализира в живота си. По време на самото космическо събитие те се прочитат на глас, а листчето се изгаря. Трябва да се спази точния час на събитието, което ще настъпи в 16: 58, 16-59 българско време. Смята се, че тогава се отваря небесен портал в машата матрица, който помага Вселената по-лесно да отговори на нашите очаквания. Тъй като точно сега настъпва и новолунието, то след 17 часа могат да се пишат желания за сбъдване и да се визуализират. Но тъй като Луната е в духовния знак Риби, то е хубаво в нашите мечти да се споменава доброто на ближния, страната ни и цялата планета Земя.

Мила Тонева,

Лечители.бг, Последвайте ни във Фейсбук!

 Сподели с приятелите си: