Руската лечителка Людмила Ким е родена през 1941 г. в Гудермес, Чечения. Докато Ванга бе жива, Ким често гостуваше в дома ѝ, където на чаша чай двете обсъждаха разликата между българските и източните и тибетски рецепти (виж по-долу три от тях). Само преди дни знахарката отново дойде на визита в България.

Според Людмила природата на коварната болест рак е разнообразна и не винаги е свързана с гените или друг фактор. „Според някои става дума и за микроби, а аз вярвам, че ракът е заболяване на кръвта на обидения човек, който не е простил и това трови кръвта му”, каза знахарката. Тя припомня, че и Христос казва, че трябва да се дава прошка, което е много важно иначе последствията били за обидената страна.

„Раковите клетки поначало съществуват у всеки човек. Но ако той твърде много е оскърбен, тъгува, мъчи се, страда раковите клетки в него започват да се развиват.  Тогава просто има условия за това“.

Ludmila_KimЕлексирът на здравето

Достъпен елексир на здравето според даровитата жена е чистотелът или както у нас се нарича билката змийско мляко.

„Ако си направите квас със змийско мляко ще се излекувате от всякакви отоци, особено жените – на гърдите, на матката, на щитовидната жлеза“, твърди Ким. По нейната рецепта се взема 100 грама чистотел – пресен или изсушен, нарязва се на ситно и после се слагате в 10 литра суроватка.

Държите сместа две седмици на тъмно и проветриво място, покрита с марля. За това време суроватката ще стане жълта. Трябва да се пие по една супена лъжица два-три пъти дневно“, казва Людмила.

И не само това. Също така в три литра вода може да се сложат 50 грама чистотел (змийско мляко), 1 супена лъжица сметана и 1 чаша захар. И отново две седмици трябва да стои на тъмно. И после отново по една супена лъжица три-четири пъти на ден трябва да се пие. Тази субстанция е балсам. Помага срещу много болести“, сподели една от топрецептите си руската лечителка.

[recent_products per_page="1" columns="4" orderby="date" order="desc"]

Рецепта за младост

75-годишната химичка по образование започва да лекува, когато е на 30 години. До ден днешен нейните роднини се чудят как те остаряват, а тя все изглежда млада, сякаш неподвластна на времето. „Често ме питат каква е тайната на моята младост. Аз аз не правя нищо по-особено. Старая се да се моля всеки ден. Пия билки – всяка пролет пия отвара от глухарчета за стомаха и за черния дроб. Ще ви кажа и една китайска пословица –„Всички неприятности трябва да се възприемат със специалното място, наречено „дупница”, тоест със задника”.

[featured_products per_page="12" columns="4" orderby="date" order="desc"]

Рецепта при шипове

При шипове или болки в колената Людмила Ким предписва: Картоф, който се настъргва с кората на ситно. Върху найлонов квадрат с марля тинктурата се бинтова на коляното. Превръзката се сменя всеки ден в продължение на седмица“.

Рецепта при лоша обмяна на веществата

При нарушена обмяна на веществата, водеща до редица проблеми и с наднормено тегло: По 100 г изсушена лайка, брезови пъпки, жълт кантарион, обикновено безсмъртниче се смесват и се слагат в стъклен съд. Една супена лъжица от сместа се залива от вечерта с половин чаша вряла вода , запарва се в затворен съд и след 20 мин. се прецежда през плътна тъкан, добре изчиствайки сместа. В чашата с получената течност се разтваря чаена лъжичка мед и се пие вечер. До сутринта да не се яде и пие. На следващия ден останалото се подгрява на пара до 50-60 градуса, разтваря се чаена лъжичка мед и се пие на гладно. След 20 минути може да се закусва. Трябва да се употребява всеки ден, докато не свърши сухата смес. След 2-3 години, не по-късно, курсът се повтаря.

Карма

Лечителката е убедена, че болестта понякога освен физическа природа има и кармична такава. Въпреки че е автор на 12 книги, Людмила Ким е откровена, че не може да си позволи често пътуване до България въпреки, че у нас се зареждала духовно.

Събирам пари, за да лекувам сина ми. Алек е аутист. Виновен за болестта му е прапрадядото на мъжа ми, воювал на страната на холандците в Индонезия. Убил е случайно дете и майката е проклела целия му род”, разказва тя семейната прокоба.

Според нея дори само от злоба обикновеният човек може да урочаса. Особено силно е проклятието на майката. „Аутизмът може да се лекува. За тази цел има молитви. Вярвам в това. Зависи от волята и енергията на човека. Добрата дума я обичат и котките”, казва Ким. Людмила Ким е била приятелка на Ванга, лекувала я е. Предсказва на Желю Желев, че ще стане президент. Елена Тонева,

Лечители.бг,Последвайте ни във Фейсбук!

Сподели с приятелите си:

[product_categories number=""]