Мъж с оранжеви дрехи като тибетски монах дава здравни съветва в пещерата Утроба над кърджалийското село Ненково. Някои го наричат жрецът на пещерата, други го отбягват с пренебрежение. Братушката обаче стои в хралупата ден и нощ и медитира. „Преди имаше вълшебен жезъл от Тибет, но някой му го открадна“, разказват феновете на странника.

В света има четири свръхлечебни пещери и една от тях се намира в България. Това твърди руският шаман и лечител Владимир Овсянников, който от години посещава и изследва скалната дупка Утробата над кърджалийското село Ненково.

„Аз съм на 43 години, но откакто влизам в Утробата, започна у мен един процес на подмладяване на клетъчно ниво. Сега моята реална биологична възраст е 15 години надолу, т.е. аз съм на 28 лета“ , казва братушката. На въпрос как е станало чудото, разяснява, че в Утробата се формират енергийни вихри. По все още неустановен начин те взаимодействали с ДНК на човешкото тяло. Освен това се оказало, че пещерата може да регулира чакрите. Това са енергийните центрове на човека, които съвпадат с нервните възли и органи и окончавали в гръбначния стълб. В крайна сметка човек се чувствал зареден със сили, а ако имал болежки те отшумявали, защото подмладяването се извършвало на нивото на нашия генетичен код.

[product id="" sku="8879"]

Peshtera_Utroba_nenkovoПред „Лечители.бг“ руският жрец разкри още, че наскоро е имал нов случай на чудодейно изцеление. Мъж с доказан стрелитет се е качил няколко пъти. „Когато си заминах за Москва, той е идвал още няколко дни и е стоял сам. Обадиха ми се наскоро, че жена му е заченала“, разказва с усмивка руснакът Владимир Овсянников.

Според него тази пещера е една от аномалните зони в България. Тя фокусирала енергията от земните недра по особен начин, създавайки лечебно елeктромагнитно поле, досущ като природен санаториум.

Къде е пещерата

Пещерата Утробата се намира на около 20 км от областния град Кърджали. Маршрутът нагоре доста труден , но това не смущава болните хора. Те катерият баира с руснака с цел алтернативно лечение. Сред тях има и доста бездетни дойки. Щом влязат в пещерата в биоенергетиката на телата им настъпвала хармонизация след това много зачевали.

Нищо от това, което историци и археолози твърдят не е вярно, че векове преди Христа тука са се извършвали оргии и ритуали с жертвоприношения“, категоричен е посветеният мъж. Според него древните са знаели са лечебните свойства на мястото и ги използвали целесъобразно.

Говорих с доста учени от Руската академия на науките. Заради самата форма или нещо друго физиците ни са убедени, че в този скален отвор има устойчиво електромагнитно поле, което го прави уникален“, заявява Владимир, който е бивш служител на руското МВР. По думите му в пещерата има четири зони с особено излъчване, всяка от които повтаряла процесите при нашето раждане.

От Тибет До България

 

За себе си Владимир разказва, че е бивш служител от правоохранителнте органи на Русия. „Животът ми се промени на 360 градуса през 2005 г. По време на една от мисиите ми се озовах в Тибет. Имах среща с Далай Лама. Пазят го зорко, никой не може да се доближи до него. Енергията му е наистина невероятна. От 15 метра усещаш един стълб, който или те притегля към себе си или те отблъсква“, описва невероятни неща Овсянников.

Ritual2По-късно той посетил няколко тибетски лами. Казва, че явно те са видели нещо по-специално в него, защото бил изпратен за монашеско посвещение. „Това стана след като посетих Непал, откъдето бях заведен в таен тибетски манастири. Там се крият монаси, чийто живот е под постоянна заплаха заради знанията и уменията за енергиите и принципите, действащи в нашия свят. Ако те бъдат заловени ги измъчват докато не разкрият секретите си след което ги убиват“, разкрива потресаващи факти бившият служител на руската милиция.

Тайните манастири

Със своите умения хималайските отшелници правили и самите храмове, в които се крият невидими за човешкото око. Владимир скоро сам се уверил, че това не са само легенди. „Докато вървяхме към тях един от водачите ми си сложи ръка пред очите ми. След като я махна в планината на около 500 метра пред нас се появи манастир, който до този момент изглеждаше като обикновена скала“, разкрива смайващи неща братушката. Той загатва , че и в България има невидим манастир, но не пожела повече да говори.

Тогава той прекарал няколко седмици в храма. През това време узнал много от тайните на най-големите чудотворци на планетата. Именно там узнал, че светът е сътворен на енергийно ниво в четири пещери Утроби по света. Едната се намирала в Алтай, друга в Хималаите, третата била някъде в Южна Америка, а четвъртата на Балканите в България. На изпроводяк тибетските монаси уж случайно дали на руснака един дървен жезъл с тайнствени писмена. Владимир си спомня, че тогава не знаел за какво служи тази реликва.

Най-търсенето за Здраве и Красота от природата:

[featured_products per_page="12" columns="4" orderby="date" order="desc"]

Реликвата

Но явно монасите са видели, че ще дойда в България и ще открия пещерата за която научих“ подозира Овсянников. През 2012 г. случайно му попаднала информация за българската пещера Утробата над кърджалийското село Ненково. Руски туристи, физици по професия, му споделили, че природният феномен има много силно излъчване. „Посъветваха ме да дойда непременно и да се проверя, за какво става въпрос“, спомня си Владимир.

Когато за първи път влязъл в пещерата той видял, че тибетския жезел съвпада идеално в една скална ниша в дъното. Реликвата буквално паснала като във филм от поредицата за Индиана Джоунс. В този миг сякаш някаква невидима машина се включила и лечебната сила на Утробата се умножила в пъти.

Владимир споделя, че същата нощ спал над 12 часа непробудно. Щом се събудил усетил съвършено ново състояние. Една нова и непозната сила сякаш се била акумулирала в тялото му и го подмладявала на клетъчно ниво.

Щом човек влезе в Утробата сега в него започва да зрее и да се развива една нова вибрация. Тя освен изцеление може да доведе до активация на много свръхестествени способности. Сред тях са телепатия, пространствено виждане, биолокация, много измерно виждане, лечение чрез балансиране на биополето“, убеден е руският метафизик.

Езика на жреците

Археолозите за сега нямат обяснение за точното предназначение на култовия обект в Родопите. Целият район около него е с изсечени скални ямки и ниши. Край пещерата са открити керамика с първата европейска азбука линеар А, наричана от някои езика на жреците.

Самата дупка в скалата е с идеална ориентация север-юг. Старото му й име е Дънгърдък кая, което означава кънтящият камък. Скалната нисша е била по-плитка, но древните са я издълбани и в момента създава идеална акустика. Всеки ден по време на слънчевия зенит в пещерата прониква лъч през специално направен отвор над входа. Той символизира оплождането на майката земя от слънчевия логос. Само по време на зимното слънцестоене той се врязва към каменния олтар оформен от древните като матка. Според Овсянников тракийският олтар безспорно е посветен на зараждането на живота на земята, но освен Ritualсимволично предназначение е имал и друго за регулация и лечение и създаване на нови енергийни вибрации в нашето измерение.

„Утробата на енергийно ниво представлява Земята. От четири години изследвам пещерата, но до сега не съм видял слънчев лъч да влиза директно, нито на зимното слънцестоене, нито на пролетното равноденствие. Според мен траките са насочвали лъчите със златни дискове. Така, когато слънчевият лъч премине през отвора на практика се получава среща на електромагнитно поле на планетата ни с инфрачервеното и ултравиолетовото излъчване на слънцето. В този миг се се създава особен вид енергия, която повтаря онази, която сме получили при нашето раждане. Тя сама по себе си не лекува, а по-скоро изменя тялото като му дава силата да се излекува само“, обяснява братушката. Той е убеден, че ако човек е болен в скалната ниша може да намери изцеление и регулация. Не на последно място енергията на място можела да извиси съзнанието на човека. „Ако до тогава сте гледали да си пийнете, да изхитрувате някъде след посещението ви горе ще се промените“, убеден е жрецът на Утробата, който вече дотолкова е заредил своите биобатерии, че дори зимата ходи полугол и бос, а дори часове да работи не усещал никаква умора.

Автор: Любомир Старидолски,

Лечители.бг, Последвайте ни във Фейсбук!

Най-полезните продукти за Здраве и Красота от природата:

[product_categories number="7"]