Понеделник (2 ноември)

 В 11:10 часа Луната преминава във водния знак Рак и за това през уикенда бе нормално да ни вълнуват повече битови и семейни въпроси. В такива дни сме по-чувствителни и раними.

В първия работен ден от седмицата Луната транзитира през последните няколко градуса на знака Рак и е „без курс“ почти през целия ден – от 05:35 до 17:48 часа българско време. Първият работен ден на новата седмица започваме доста неефективно. Няма да има възможност за успех и развитие на дела или взаимоотношения.

Повечето задачи или срещи ще се налага да бъдат отложени по някакви причини.

Концентрацията ни ще е по-намалена. В такива часове по мое наблюдение често е затруднена и работата с банкомати, пос терминални устройства и друга техника. Внимавайте за обърквания и грешки в работата си.

Понеделникът се очертава по-спокоен като цяло ден за родените през третата декада на знаците декада на знаците Телец, Дева, Скорпион и Риби. Повече напрежение и дисхармония може да усетят родените през третата декада на знаците Овен, Рак, Везни, Козирог, Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей.

Здраве

31 октомври и 1 ноември са почивни и неоперативни дни, но на 2 ноември от астро-биоритмична гледна точка не се препоръчват операции на стомаха, хранопровода, задстомашната жлеза, жлъчката, черния дроб и млечните жлези.

Периодът е благоприятен за регулиране обмяната на веществата. Желателно е да се ограничат мазнините, месото, захарта, алкохола и нишестените храни. Препоръчва се консумацията на риба и други морски дарове, въглехидрати, плодове и зеленчуци. Следете за годността и качеството на храната, тъй като не са изключени хранителни разстройства и интоксикации, особено на 1 ноември.

Вторник (3 ноември)

Вторник Луната транзитира през огнения знак Лъв и е намаляваща. Дните са благоприятни за изяви, спортни занимания, творчество, игри и забавления. На успех могат да разчитат спортисти, творци, бизнесмени, политици, работещите в сферата на развлекателния бизнес и децата в различни изяви. В такива дни сме по-сърдечни и енергични, открити и щедри. Повишава се творческия импулс и амбицията за лидерство.

3 ноември е по-успешен като цяло ден за родените през първата и втора декада, а на 4 ноември за родените през третата декада на знаците Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. За Овните дните са чудесни за спорт, игри и изяви, за романтични срещи и любов. Някои от вас могат да бъдат горди с изявите на своите деца. Близнаците могат да въртят успешно търговия, да подписват договори, да осъществят ползотворни контакти и пътувания. Везните ги очаква подкрепа от приятел или високопоставена личност в обществото по въпрос или проект, важен за тях.

На добри резултати и постижения могат да се радват Стрелците от задгранични контакти и проекти с чужбина,

при участия в състезания и конкурси, в разрешаването на юридически спорове. Други от тях ще пътуват или ще се радват на успехите на близките си.

Не така стоят обаче нещата за останалите представители на първа и втора декада на 3 ноември, (а на 4 ноември) за трета декада на Телец, Лъв, Скорпион, Водолей и в по-малка степен и за Рак, Дева, Козирог и Риби от същите декади. Телците може да ги тормозят битовизми, да имат някакви грижи около член на семейството или проблеми с имуществени въпроси. Лъвовете да ограничат физическото и емоционално натоварване, да внимават за неприятности или инциденти. За Скорпионите трудностите могат да бъдат свързани с работата и взаимоотношенията на работното място. Избягвайте конфликти с висшестоящи и контролни органи. Пазете имиджа си.

При Водолеите са възможни конфликти с партньори или опоненти. Вместо да влизате във война, опитайте се да намерите баланса, да направите някоя и друга отстъпка, за да постигнете резултата, към който се стремите.

На 3 ноември, в 14:24 часа българско време, Луната е във фаза Последна четвърт. А от 03:46 часа на 4 ноември до 04:22 часа на 5 ноември е „без курс“.   В мунданен план 3 ноември е предизвикателен ден и може да се очакват трусове в обществото, предимно на политическата сцена. Други важни въпроси, които може да бъдат на дневен ред са свързани с бизнеса, със спорта, с културата и изкуството, с израстващото поколение и т.н. На 3 ноември планетата, символизираща парите, любовта и партньорствата Венера, е в точен съвпад с Марс в Дева – планета, символизираща действието, амбицията, риска, чуждите финанси, инцидентите. Като се има предвид първо, че Венера е във възможно най-неблагоприятния за нея знак Дева и второ, като се вземе предвид съвпада й с Марс, то денят е доста неблагоприятен за финансовата сфера и банките като цяло. Във финансово отношение и за партньорствата този съвпад е по-неблагоприятен за родените през третата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Неблагоприятно във финансов и партньорски аспект може да се отрази също на други представители на Зодиака, които имат рождени планети в изброените знаци, особено ако това е Марс, Сатурн, Уран, Нептун или Плутон. Не правете рисковани капиталовложения и не давайте поводи за ревност на интимния партньор. Ако имате партньор в бизнеса, избягвайте конфликти, но бъдете нащрек за финансовите резултати.

Сряда (4 ноември)

4 ноември е един абсолютно неефективен за развитие ден, тъй като през целия ден Луната е „без курс“. Не предприемайте важни дейности или срещи, не подписвайте дългосрочни договори, не правете скъпи инвестиции, не предприемайте ново начинание. Нямат шанс за успех и развитие на дела и взаимоотношения, започнати при Луна „без курс.

Здраве

На 3 и 4 ноември от астро-биоритмична гледна точка са уязвими сърцето, артериите и вените, диафрагмата, мозъчната кора. Не натоварвайте сърцето и гърба. Болните със сърдечно-съдови заболявания да избягват емоционалното и физическо натоварване. Уязвими са сърцето и гърба. Храната е препоръчително да бъде богата на белтъчини и да не се прекалява с алкохола.

Времето – от двата следващи дни се очаква в утрешния ден, 3 ноември, времето да бъде по-променливо – на места ще има разкъсана облачност, а на други – по-слънчево. При Луна в Лъв няма как, температурите се покачват, независимо какъв е сезона. Въпреки това температурите ще се запазят по-ниски в ранните часове на деня. Валежи не очаквам. Хороскопът на Последна четвърт дава информация за една приятна и слънчева ноемврийска седмица като цяло, но в сутрешните часове на места очаквам да има по-гъста мъгла. По-облачно, с усилване на вятъра, може да бъде на 7 и 10 ноември.

Очаквайте тук астрологичните тенденции и за следващите дни, Маргарита Паскалева

Какво вещаят звездите за мен в работа, любов, бизнес, образование?-попитай топексперта тук

Лечители.бг