Овен

През този сезон вниманието ви ще се насочи към действия свързани с имущество или имот. Тези ваши действия може да са общи семейни планове свързани с жена или заради жена от семейството ви (напр. закупуване или наемане жилище за дъщеря, прехвърляне на собственост и др.)
Новина или събитие свързано с раждане на бебе момиче.
Трудни отношения с мъже родени под знака на Телец, Козирог или Дева. Вероятност от конфликти в работата или в семейството с такава личност. Прояви на ревност, неразбиране ако имате такъв партньор в любовта, брака.
През зимата може да преживеете някаква раздяла в семейството си. Те може да са най-различни: пътуване за брачен партньор или дете, командировка в друг град/държава за повече от седмица, раздяла поради емоционален конфликт, развод и др.
Увеличение на доходите ви от работа, бизнес, допълнителни професионални ангажименти, работа от дома ви и др.
Разходи свързани с образование или развитие на заложби, таланти и други интереси свързани с изкуство, спорт, музика и т.н.

Телец

Зимата ще се запомни с едно специално пътуване или гостуване, както по ваша покана, така и по покана на някой друг.
Възможно е пътуване свързано с подписване на договор, споразумение, получаване на документ или награда и др.
Ще имате много по-динамични разговори и кореспонденция с хора от други населени места.
Сега ще бъде важно да сте реалисти, да не допускате емоционални реакции поради впечатляваши оферти, обещания, запознанства.
Възможно е да се уплашите във връзка с вашето или на близък човек здраве, но нещата да се окажат много по-различни и по-добри за вас.
Ще си имате своите моменти на депресия, разочарования, подтиснатост, но хубавото е, че бързо ще излизате от подобни емоционални състояния.
Интересни събития с хора родени под знака на Риби, Скорпион или Рак.
През зимния сезон ще реализирате една определена/категорична промяна свързана с дом, работа, личен живот и др. Вариантите ще са най-различни, но промяната ще е за хубаво и ще ви зареди с надежда още в началото на 2016. Една такава промяна за някои от вас може да има връзка с хора родени под знака на Близнаци, Водолей или Везни.

Близнаци

Зимата ще постави на изпитание важни за вас отношения и в семейството и на работното ви място/ в бизнеса. Активиране на стари проблеми или стари противоречия с роднини и колеги. В края на краищата с дипломатичност ще хармонизирате отношенията си с тези хора, но няма да ви е лесно.
Очаквайте важно решение свързано с приятелска връзка или важно ново запознанство, което ще определи бъдещето ви през 2016 в една сфера от живота ви. Промени от различен характер свързани с настоящето ви приятелско обкръжение.
Неочаквани неприятности от финансов характер. Ще намерите разрешение, но стреса няма да е здравословен за вас. Възможни са различни неразположения, по-чести мигрени, депресия и др.
Твърде много хора ще разчитат на вас през този сезон, както в семейството ви, така и в работата ви. Натоварването ще ви направи по-мобилизирани и рационални в използване на времето си. Бъдете обаче и разумни и си създавайте здравословна среда, както за работа, така и за почивка.

Рак

Предстоят ви размисли и решения свързани със семейно имущество, наследствен имот или други общи материални притежания.
Възможно е да се възползвате от благоприятна ситуация през зимата и да направите специална, изгодна покупка за дома или за семейството си.
Предстоят интересни събития от финансов характер, които ще имат връзка с жена. Договор, споразумения, банков или кредитен документ, по-високо заплащане на труда ви и др.
Получаване на пари в дома ви от жена.
От какво трябва да се пазите и с кои неща да сте по-предпазливи? Определено проверявайте всяко нещо, което има някаква връзка с пари. Избягвайте примамливи оферти и обещания. Не се опитвайте да разрешавате чужди проблеми с ваши пари. Нито проблемите ще разрешите, нито ще получите парите си обратно.
През зимата ви предстои да сте част от голяма житейска промяна в живота на момиче или млада жена.
Ново начало в живота на жените до 35 годишн възраст, което може да има връзка с работа, личен живот, жилище и др.

Лъв

През зимата ще имате свои лични или семейни тревоги и грижи свързани с мъж от семейството или от близкото ви обкръжение. Вероятно вашата помощ ще е незначителна или въобще трудно ще повлияе на ситуацията, към нейното успешно/благоприятно разрешение.
Неприятна новина свързана с човек роден под знака на Телец, Козирог или Дева.
Може да ви бъде отказана помощ, оферта, покана, съвет и др.
През зимата обаче ще празнувате очаквани и планирани празници в дома си. Някои ваши съкровени желания и очаквания може да се сбъднат именно през този сезон.
Придобивка за дома, нова мебел, техника и др.
Проблеми свързани със старо работно място, приключил вече професионален/бизнес ангажимент. Проблемите ще са свързани по-скоро с някакво оплакване, с несвършена окончателно работа, сделка или друг вид ангажимент.
Възможни са конфликти с предишни ваши работодатели, които да стигнат до синдикати, съдебна зала или друга институция.

Дева

Предстои ви интересен зимен сезон. Ще имате късмет чрез едно ново запознанство, среща, представяне, което може да е както в личен, така и в професионален план. Благоприятно време за обществени изяви, търсене на нова работа, създаване на нови перспективни връзки.
Проблеми предимно от здравословен характер са възможни със син, внук или друг млад човек от семейството ви. Грижете се добре за близките си през студените дни. Пазете се от хора с вирусни заболявания и от екстремни ситуации.
Някои от плановете ви за зимата ще се наложи да отложите за пролетта, но в това няма никаква трагедия. На някои неща им трябва повече време да се реализират по най-добрия за вас начин.
Намиране на забравена или изгубена вещ/документ.
Неочаквано приятелство с човек от друго населено място, неочаквано гостуване или пътуване.
Изненади може да очаквате от роднини и приятели, които живеят надалеч от вас.

Везни

През зимата мъжете Везни ще имат добри възможности и шансове за финансова стабилност. Получаване на пари чрез договор, документ, кредит, по право.
Родените под знака на Везни може да получат пари, финансова облага, предложение свързано с добро заплащане, което да има връзка с мъж роден под знака на Скорпион, Риби или Рак.
Внезапен стрес, уплаха, свързани със събитие в живота на момче или млад мъж, най-вероятно от приятелското ви обкръжение, от кръга на познатите ви хора.
Пазете дома си от чуждо любопитство или посегателство на лични вещи, важна информация и др.
Мнозина ще излязат от дома си по празниците. Внимавайте на кого оставяте контрола върху дома си, а ако няма такъв човек подсигурете се с добра защита.
През зимния сезон ще сте склонни често да изпадате в депресия, лесно да се обиждате, да изживявате много по-болезнено чуждото лицемерие, двуличие, желание да ви манипулират или използват по някакъв начин.
Внимание ще изиска и здравето ви.

Скорпион

Зимата може да се окаже един успешен за кариерата и бизнеса ви сезон. Ще възникнат възможности, които изцяло ще зависят от вас като реализация. Особено благоприятно развитие могат да получат тези от вас, които имат семеен бизнес и партньорството между всички е равнопоставено.
Възможно е увеличение на заплата, но по-скоро това ще е временна мярка, свързана с определен проект/ангажимент.
Неприятностите в семейството и брака ви не бива да излизат извън контрол. Колкото повече притискате другите, толкова по-голям отпор ще срещате. Същото важи и ако вие самите сте подложени на натиск.
Неблагоприятен период за съдебни и юридически дела от семеен характер. Конфликт може да възникне когато има да се дели имущество, подялба на някакъв вид собственост  и др.
Проблеми могат да възникнат с отговорности по договор, гаранция, обслужване и др.
Трудно ще давате съвети на деца или съвети свързани с деца. Някой около вас ще е в трудна емоционална ситуация и ще отказва всякакъв вид помощ или съвет.

Стрелец

През зимата успехи на близка жена ще са повод за гордост или малки празници в дома ви.
Неприятна новина свързана с жена, която познавате.
Време за голям прелом в живота на жените над 35 години. Ще имате достатъчно кураж за него, възможностите сами ще дойдат.
Събития свързани с момиче или млада жена родена под знака на Везни, Водолей или Близнаци ще са на преден план или част от пановете ви, ангажиментите ви за този сезон.
Зимата ще зарадва с конкретни успехи жените до 35 годишна възраст. Ще получите успокоение по дела важни за бъдещето ви през 2016 година.
Пътуване свързано с много емоции, срещи с различни и впечатляващи хора. Може да се съберете с нови или стари приятели, роднини след период на раздяла.
Изненада, която ще е като изпълнение на ваша мечта/желание. Шанс, който ще ви се даде сега, може да ви изненада, но не се страхувайте да поемете риск. Ще имате нужната помощ и закрила свише.

Козирог

През този зимен сезон изненадите ще са по линия както на вашите собствени приятелски връзки, така и по линия приятелствата на ваши деца или внуци.
Изненада от приятели, които ще ви направят неочаквано предложение, покана или друг вид изненада.
Разкриване на тайна или злонамерени действия спрямо вас ще ви спаси от една голяма неприятност, заблуда или загуба.
Ще разберете тайна свързана с минала ваша връзка, която ще ви освободи от угризения които сте имали досега.
През зимата може да постигнете успехи и напредък в образование, кариера или бизнес. При всички положения ви предстои едно важно решение, промяна или преместване.
Ще следите и ще очаквате ежедневно новини свързани със здравословните проблем на роднина или близък приятел.
Една важна новина ще определи бъдещето ви. Нейното очакване ще се окаже доста стресиращо за вас.

Водолей

Тази зима ще ви се наложи да успокоявате, съветвате или помагате на близки хора, които ще имат сериозен финансов проблем или проблем с банков/кредитен документ.
Ако вие самите кандидатствате за кредит или ви предстои уреждане на финансов/банков документ, възможно е да възникне забавяне, отказ или възникване на друг по-добър за вас вариант.
Младите жени Водолей да внимават много с парите си, както и ако работата ви е свързана с пари.
Получаване на пари от продажба, рента, наследство и др.
През зимата ще възникне възможност или необходимост от едно пътуване, което ще е успех и шанс за вас. Внимавайте обаче с транспорта и се съобразявайте с метеорологичните условия.
Важна роля в живота ви тази зима на мъж роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци.
При мъжете над 35 години помощ или успех благодарение на човек роден под знака на Телец, Козирог или Дева.

Риби

 

През зимата ще имате повод за събиране свързано с близка жена от семейното ви/роднинско обкръжение.
Нова любов при несемейните жени над 35 годишна възраст.
Ще започнете с успех едно свое начинание или промяна в живота ви но постепенно темпото ще спадне и вие ще се почувствате несигурни. Дайте си малко време, това забавяне е с определена цел и няма да повлияе негативно върху вашите дела. Напротив….
Получаване на забавени пари, документи, пратки и др.
Ще се ядосате много силно на думи или действия на човек около вас. Определено ще обмислите добре каква тактика да предприемете за да поставите този човек на мястото му и да съхраните, запазите позициите си, близките си хора или имуществото си.
Семейни или брачни проблеми при мъжете до 35 години ще направят зимния сезон по-сложно време. Емоционално ще ви е трудно да се справите със събитията, през които ви предстои да преминете. Последвайте ни във Фейсбук!

Астро-Велида,

Лечители.бг

Споделете статията с приятели си: