Преди много години имах едни познати-щастливо семейство. Първо жената се разболя от тумор в мозъка и си отиде от този свят скоропостижно. След три години със същото бе диагностициран и мъжа. Въпреки операциите и той последва жена си към Оня свят в разстояние на 5-6 години. Много мислих каква може да е причината.

Дори сред комшиите чух да се споменава версията за черна магия, която е покосила по идентчен начин щастливите съпрузи. Едва години по-късно разбрах, че причината за много от необяснимите болести, алергии, рак и тумори може да се дължи на паразити, болестoтворни вируси и бактерии. Особено семействата разменят едни и същи паразити, бактерии. При едни индивиди заради по-силен имунитет те не се проявяват, но при другия член те водят до кожни обриви, в най-лекия случай. В класическия се появява рак. Не липсват случаи при които в едно семейство в не кръвносвъзрани роднини каквито са мъжа и жената се появяват два вида рак, на стомаха и на кожата. Съдба?! Или нещо, скрито в нас. Тениите са трудно за убиване, но в повечето случаи те са отговорни за появата на тумори, по надолу ще изясним как.

Данни на СЗО

По данни на Световната здравна организация (СЗО) повече от 4,5 млрд. хора на планетата имат паразити в телата си(тук дори не говорим за гъбички, вируси и бактерии). Но защо никой не говори за анти-паразитни програми?

От къде се появяват те в нашия организъм? Не е трудно да се заселят – през кожата, когато ходим боси или плуваме в езеро, с храната, ако ядем неизмити плодове и зеленчуци, или недопечено месо или риба. Можем да се заразим дори от въздуха, вдишвайки частици прах с яйца на паразити, при ухапвания от насекоми, от домашни животни. Главна роля сред паразитите играят глистите. Смята се, че нашият организъм е много добра среда за живот на над 150 вида глисти. Те живеят в дебелото черво, проникват в кръвния и лимфния поток, внедряват се в различни органи и системи в човека, потискайки уникалната защита на човека –  имунитета и спомагат възникването на различни заболявания. Повечето паразити е много трудно да бъдат разкрити – от тук произлизат и погрешните диагнози, нерядко с печален резултат.

Вижте как да изчистим паразитите от тялото си!oreh_antiparaztitna programa_Орех-паразити

Анти-паразитна програма със зелен орех и Шийтаке.

Симптомите

Всеки, който наблюдава следните симптоми у себе си е твърде вероятно да има паразити:

- постоянна умора, вялост, раздразнителност, лош сън, сънливост
-ниско ниво на хемоглобина
-бледа или жълтеникава кожа, пърхот, акне

-косопад, алергии, напукани пети,

-проблем с теглото (наднормено или поднормено)
-лош апетит, гадене, виене на свят, понякога повръщане
-диария или запек, метеоризъм
-обилно слюноотделяне (особено през нощта), секрет в носоглътката

-тумори, рак

Пак според неофиални доклади на  СЗО все повече непознати болести се проявяват у човека, а причините за тях остават не съвсем известни. Според алтернативни лечители обаче много от т. нар. необясними автоимунни , алергични болести се дължат именно на паразитите, вирусите и бактериите. Аденовирус, Херпес вирус бактерия, загнездваща се в носа Кингела. Доскоро тази бактерия не се учеше от студентите по медицина, защото се е развила след аварията в АЕЦ Чернобил. Тя атакува предимно деца. Гъбичката предизвикваща ринита е също доста устойчива. Тя поразява цели семейства, които им тече секрет в носа, а докторите го отдават на необясними алергии.

Да вземем например пърхута. Вече е известно че той е гъбичка. Но защо след като се намажем дори с най-отровните мазила, тя разцъфва отново. Причината е, че повечето паразити снасят яйца в тялото ни, където могат да се развият от яйце до възрастен без никакви проблеми. В тези процеси, освен, че ни подяждат, теглейки хранителни вещества от клетките ни, паразитите произвеждат токсини, който причиняват редица необясними състояние-световъртеж, кожни обриви, диабет (ако имат колонии в областта на панкреаса. Но да се върнем на пърхута. Той се появява там, където има и друго благоприятстваща среда-определени химически субстанции. Болшинството козметични продукти съдържат пропилов алкохол (“пропанол”, “изопропанол”). Това е антисептик често използван в козметиката. Оказва се, че той благоприятства развитието бактерии, гъбички, както и на онкологични заболявания. Хора без рак, например нямат пропилов алкохол в черните си дробове.

Най-голямата защитничка на анти-паразитните програми д-р Хулда Кларк, пък установила, че никела, който взимаме всеки ден докато ближем своите вилици и лъжици се натрупва в простата и червата. Около него се струпват колонии от бактерии, защото всяко наличие на никел ще привлече бактерия както трохи и сирене привличат мишка.

Изследвания са установили още, че във всеки тумор, например има колония от гъбички – туфа от растящи фунгуси, наречени мицелиум (mycelium). Гъбичките са почти винаги един от често срещаните хранителни плесени, като Aspergillus или Penicillium, които са пуснали корени право в тъканите на тялото ни. Също така те произвеждат микотоксини, обикновено патулин (patulin).
Научен доклад на тази тема е бил публикуван през 1982. Авторите показват, че един вид бели кръвни телца имат за задачата да ядат и унищожават спорите на гъбичките (семената), докато други спират растежа на мицелите. Дали тези два вида бели кръвни телца са “изключени” по някакъв начин, допускайки гъбичките да растат в тъканите ни засега остава загадка.

Страховита симбиоза

В някои тумори не е изненада да се намират бактерии и тении в различна фаза на растеж. Според една теория бактериите и тенията живеят в страховита симбиоза. Бактерията произвежда фактор на растежа, който стимулира безконтролното делене на клетките, от които тенията пък получава хранителните си вещества. В резултат обаче се получава нежелателно безконтролно делене на клетките, известно като рак.
Поддръжници на тази теория разкриват, че бактериите стимулиращи растежа на тумори са тези известни бактерии, които получаваме от ядене на млечни продукти, нашите собствени черва и от зъбни инфекции. Тук основните заподозрени са Staphylococcus aureus, размножаваща се около зъбите. Escherichia coli (E. coli), развиваща се в червата,  Salmonella typhimurium в млечните продукти  Shigella flexneri, Shigella sonnei и Shigella dysenteriae използващи за щаб квартира – млечните продукти, стадии на Тения.

Спасението

Според различните автори човек трябва да прави анти-паразитна програма веднъж или два пъти годишно. Тя има няколко варианта, но във всички участва зеления орех, в комбинация с или без пелин, карамфил, ленено семе, гъба Шийтаке. След подобни програми много от т. нар. болести на 21 век отшумяват. Хубаво е да следи човек и изпражненията си, защото именно там се виждат изхвърлянето на глисти и тении под формата на червеи и яйца. Много хора спoделят в интернет форуми, че така са се избавили и от страшни диагнози, в това число и рак. Ето една лесна антипаразитна рецепта с орех.  Антипаразитните и антибактериални свойства на ореха са проверени във времето със своите противопаразитни свойства, използвани още от времето на Хипократ, Диоскорид, Авицена. Разбира се съветът ни винаги е да се посъветвате първо с вашия доктор /фитотерапевт.

Рецепта

Млади зелени орехчета, набрани в началото на юни месец, се нарязват на четвъртинки и се заливат с ракия или водка – 1 литър на 40 орехчета. Оставят се да престоят 40 дни на светло. След това се прецежда получената настойка и се съхранява на тъмно.
Приемане: на гладно се изпива 1/2 супена лъжица от настойката в продължение на 7 дни.

Пламен Тонев,

Лечители.бг

Сподели статията с приятелите си: