Триумфална изява, реализация и обществено признание – това обещават звездите не само за периода 20-26 април, а и до 21 май 2015 година, казва казва Татяна Янковска от  Goldenray” -студио.

Устремът към ново начало във всички сфери е отдавна назрял и старателно подготвян, но едва сега – с навлизането на Слънцето в Телец, придобиваме несломимата решителност да придадем форма на нашите брилянтни и мащабни намерения, родени през периода на ретроградния Юпитер. Към момента Юпитер – факторът на оптимизма и експанзията, който след 8 април 2015 г. се движи директно, превръщайки нашите стремежи за преуспяване в мощен двигател на движението ни напред.

Благодарение на Слънцето в Телец, ще проявим в обществото магнетизъм, който лесно ще привлече към нас точните делови и перспективни партньори, подкрепящи реализацията на нашите амбиции. “Когато всички неща, които поглеждаш, те погледнат с Любов, тогава всички неща, които желаеш и обичаш, съвсем скоро ще видиш”, казва Янковска. А това означаа възход в кариерата, чудесни сделки, мечтани споразумения, неочаквани печалби, вълнуваща Любов – богата на плодове е кошницата на нашите желания. И Слънцето в Телец ще позволи сладко да ги вкусим и да им се насладим!

В понеделник, 20 април в 12:42 ч. Слънцето навлиза в знака Телец. Това означава, че до 11:44 ч. на 21 май, 2015 г. сме под влияние на мощна и плодоносна енергия, която може да донесе добро или … зло! Добрата страна на знака Телец се изразява в успешни, практически постижения, носещи действителни резултати. Телецът е зодиакалният знак, проявяващ могъща упоритост и стабилност.

Фактът, че Слънцето навлиза в Телец се отразява на качеството на намеренията на всеки един от нас, независимо под каква зодия сме родени.

Иначе казано – не само през периода 20-26 април, а и до 21 май 2015 г. е желателно да сме максимално практични, да сключим обещаващи сделки, да финализираме перспективни преговори, да подпишем дългосрочни споразумения, осигуряващи стабилни финансови постъпления.

Моментът е подходящ за продажба или покупка на жилище, вила, имот или друга по-голяма недвижима собственост.

Времето е благотворно да стартираме ремонти или мащабни проекти, изискващи много търпение, постоянство и методичност.

И да не пропуснем да отбележим, че Телецът е управляван от планетата Венера, за която ключовите думи са красота, музика, хармония, Любов.

Настъпва благоприятно време за покупка на красиви мебели, за стилно и луксозно освежаване на интериора, за обновяване на гардероба, за вдъхновяваща работа с цветята и градинката, за срещи с изкуството на операта, оперетата, художествените галерии и музеите.

На върхови постижения могат да разчитат не само мениджърите, брокерите, архитектите, строителните предприемачи и крупните финансови играчи, но и хората на изкуството – музиканти, художници, книгоиздатели, продуценти, скулптори, меценати. “Практичност” означава не само способност да се трупат пари. Истински практичното е същевременно и духовно.

Внимание! Ако имаме нужда “да се родим отново“, за да се издигнем до много по-високи октави на Съзнанието, за това е необходима огромна вътрешна работа, изискваща издръжливост, която може да получим от пребиваването на Слънцето в Телец.

С други думи – ако през периода 20-26 април (а още по-хубаво до 21 май 2015 г.) подредим приоритетите си и вложим мълчалива решителност, то според звездите разполагаме с високи благоприятни условия да доведем до успешен финал дори и много трудни житейски проекти и цели!

Внимание! Важно е така да контролираме активираната ни огромна вътрешна решителност, че тя да не премине в самоволен и упорит инат!

И така – когато Слънцето е в Овен ние сме Архитекти.

Сега със Слънце в Телец се превръщаме в строители, които дават материална форма на чудесните идеи, родени под влияние на Овен.

Предизвикателствата

Внимание! Трудностите, които може да срещнем от 20 април до 21 май 2015 г. се изразяват в по-сложното приспособяване към промените и нововъведенията. Тук съдействие ще окаже другият символ на знака Телец – навитата змия, която отлично допълва общоприетия символ на знака Телец – стилизирания образ на Бика.

Навивките на змията символизират съсредоточената латентна енергия и складиранияте мощни окултни сили, стоящи в готовност – мълчалив резерв на могъщи енергии, които се освобождават в мигове на върховно напрежение, в мигове на устрем, на молитва, на благодарност и възхвала.

Други надеждни помощници по пътя към реализацията на нашите желания са отличното чувство за хумор и талантливото възприемане на музиката – едни от най-ярките дарове, които всички получаваме при пребиваването на Слънцето в зодиакалния знак Телец.