От гледна точка на астрологията Слънцето символизира източника на живот, мъжкото начало. Луната пък се свързва с женските инстинкти и подсъзнанието. Когато двете небесни тела осъществят Космическа сватба, т.е. застанат на една ос, то на Земята в сгъстена програма започват да се случват особени събития. Слънчевото затъмнението на 20 март ще окаже влияние върху живота ни 6 месеца от настъпването си.

Обобщените тенденции за мартенското затъмнение показват, че те ще засегнат пряко всички знаци, но най-отчетливо 8 знака от зодиака. При всички ще има големи събития, но добри или лоши са те зависи от рождените хороскопи.

Sirius-D -ПРИРОДНО ЧУДО ПОМАГА ТАМ, КЪДЕТО МЕДИЦИНАТА Е БЕЗСИЛНА

Положително

Положително ще бъде влиянието на пълното слънчево затъмнение на почти всички водни знаци, а от земните Телец и Козирог.

При Раците (и особено родените между 20-22 юли) космическата сянка прави точен тригон към тяхното Слънце. То символизира изявите на човека и неговото развитие. В техния живот ще настъпят хубави събития. Може да имат положително развитие при съдебни дела. Или пътувания зад граница. Студентите и кандидатите за ВУЗ ще имат късмет и успехи при изпитите и в обучението си.

Телците (особено родените между 20-22 май) ще имат попътен вятър в сектора на приятелствата и начеването на нови проекти. Ако хората има доходи от собствен бизнес то ще отбележат прогрес. Ще получават нови идеи и предложения.

Скорпионите (особено родените между 20-22 ноември) могат да очакват промени на интимния фронт. Тук им се пише нова любов на едни, а на други раждане на потомство. Може да имат печалба от игри на късмета и хазарт. Така че пускането на фиш е задължително.

Козирозите (Особено родените между 17-19 януари) ще отбележат, че с по-голяма лекота общуват с околните. Събития може да има както при тях, така и при техните братя или сестри. Като цяло тенденциите при някои от знака ще се проектират в подписването на важни за тях договори. Комуникациите ще ги изправят пред нови шансове за личностно и кариерно развитие. Могат да запишат квалификация и преквалификация. Други представители на знака ще си закупят нов автомобил.

Отрицателно

В неблагоприятен план затъмнението ще се отрази на Близнаците (особено родените между 19 и 21 юни). Представителите на този знак ще бъдат засегнати по отношение на бизнес и кариера. Проблеми ще имат с част от авторитетите в живота им – баща, родители. Едни ще се отърсят от тях и ще заживяват самостоятелно.

Девите (всички и особено родените на 20-22 септември) ще бъдат засегнати в сферата на партньорствата. Слънчевото затъмнение им се пада в онази част от хороскопа, която отговаря за личните и бизнес взаимоотношения. В тази област са възможни раздяли заради изневери, несходство в характера, конфликти. Положителен ефект от неприятностите е отърсването от хора, които стопират развитието ви. При друга част от знака са възможни разправии покрай юридически спорове.

При Стрелците (всички, но най-силно повлияни ще бъдат родените между 19-21 декември) затъмнението ще се отрази с турболенции в личните взаимоотношения вкъщи с членове на семейството. Не е изключено други представители на знака да имат затруднения с изплащането на ипотечните се кредити. Ако човек си е закупил имот с банков заем, опасността да не може да си погасява вноските е доста голяма. Така, че предупредения човек е два пъти спасен. От сега да се презастрахова с няколко вноски, ако има тази възможност.

При Рибите ще бъде най-силно влиянието, тъй като Слънцето и Луната се срещат именно в техния знак от 12-секторния зодиакален кръг. Всичко от знака (но със сигурност родените между 19 и 21 март) ще имат изпитания, тъй като при тях има риск да се активират негативни аспекти (ако такива съществуват в рождените им хороскопи). Онези, пък които по рождение имат положителни астро-аспекти ще получат тласък в своето развитие и осъществяване на мечтите си. Новите планове обаче не бива да се начеват преди новолунието на 18 април.

Неутрално

Сравнително неутрално ще е влиянието при група от четири знака. Ето и най-общите тенденции при тях:

Овните ще имат да решават въпроси, свързани с тяхната индентичност и самочувствие. Лъвовете ще трябва да бъдат по-смирени и да избягват да влизат в конфликти, тъй като нервността ще обостри хронични болежки. При някои от Везните хобито, пък може да се превърне в източник на доходи. Водолеите е добре да помислят как да променят своя начин на живот, за да укрепят здравето си. (Изтночик MagicBul.net)

Само тук Астро- и ясновидски он-лайн консултации за житейски казуси в Любов, Работа, Семейство, Образование…

Lechiteli.bg