Ан Камерън е автор на много книги за деца и тяхното отглеждане. В тази история, обаче писателката е в главната роля. Всичко за нея започнало преди години, когато е диагностицирана с рак на дебелото черво. Вярваме или не Ан започнала да пие сок от моркови всеки ден в продължение на 8 месеца. Никой от роднините й не могъл да повярва на онова, което последвало…


През юни 2012 г., когато ракът при нея навлязъл в напреднала (трета фаза) американката се подложила на операция. Но това съвсем не й била първа среща със страшната болест. През 2005 г. съпругът й е починал от рак на белите дробове. Нито химиотерапия, нито скъпите медикаменти поне при него не помогнали.

Ан сякаш вътрешно се мобилизирала и отказала да си отиде безропотно от този свят. Не и без да опита да се пребори с всички сили и възможни средства. Тя самата отказала да се подложи на химиотерапия.

2012


„Да, през 2012 година се подложих на операция от рак на дебелото черво, но после sok_morkovi_carrotотказах химиотерапията. Чувствах се добре, обаче след шест месеца ракът се разпространи към белите ми дробове и навлезе в четвъртата фаза“, споделя препатилата жена.

Ан каза, че тя прекарала оставащото й време в търсене на изцеление за себе си. Своя лек тя открила в историята на Ралф Кол, който е бил на 26 години, когато се разболява от рак на кожата. Той приложил апокрифен метод на лечение, за който е необходим сока на точно 2,5 кг моркови дневно.
По примера на този човек Ан Камерън също започнала да се пие сок от моркови всеки ден с едни и същи дневни дози. Бавно и методично ден след ден, седмица след седмица, месец след месец.
Още на осмата седмица Ан твърди, че медицинските й изследвания показвали, че необяснимо ракът е спрял да разпространение и минал в ремисия. Успоредно с това туморите и лимфните жлези започнали да намаляват чувствително.

Обрат


След четири месеца тъкани се върнали към нормалното си състояние. След осем месеца, регистрирани томографското изследване показало, че ракът си е отишъл.

Мистерията със случилото се все още е неразгадана. Изказва се хипотезата, че сокът от моркови е богат на някакъв „естествен пестицид“ с противоракови свойства. Той заедно с комбинация от мастно разтворимите витамин, алкохол и каротин предотвратява стопира процеса на туморните клетки.

Радослав Тодоров,

Лечители.бг