След смъртта на съпругата му Мария, животът на един от най-обичаните български актьори Стефан Данаилов, се променил напълно. За това признава самият той, пише Пик.  Ламбо признава, че още на самото погребение са се случили странни неща.

 

„Като тръгнах да я погребвам, не можах да затворя вратата. Викам: „Мери, пусни ме да изляза, трябва да те изпратя”, разказа той. Той си спомни как, когато се събрали семейно на Великденската трапеза, Мария съобщила на него, внуците и децата: „Аз си отивам”. „Оказа се, че била много зле. След аутопсията се чудят как е живяла толкова”, обясни той и допълни, че жена му не се оплаквала никога.

 

Мъката не напуска дните на Стефан Данаилов след загубата на Мария, която почина преди по-малко от 6 месеца. Актьорът признава, че чувства липсата й всеки ден и почти не спира да мисли за нея. В живота си са имали и тъжни моменти, но радостите са преобладавали. „Всичко в живота сме го делили двамата. Имам само един грях към нея. Тя знаеше за Владо /б. а. синът му от актрисата Ирен Кривошиева/ и раждането му, но не й казах, че съм му дал името си”, сподели актьорът в тв интервю.

 

„Сега не ми се излиза от къщи. Някой да ме е видял някъде?”, попита Данаилов, който си стои само у дома. „Може би от тая гледна точка дойде предложението да водя листа на БСП – да не потъна, да ме вкарат в оборот”, смята той. „Не знам депресия ли е, но нещо се обърка. Аз съм, но не съм аз. Това трябва да се превъзмогне”, посочи той.

 

Актьорът призна още, че поддържа връзка със сина си Владимир. „Сега го чакам да се върне от Америка с жената и кучето. Обещал ми е да е на едно друго ниво на развитие. Ще видим”, сподели Данаилов. Според него, синът му е добро момче, но е доста объркано.

 

Lechiteli.bg