Стресът и емоционално заредените ситуации изобилстват в нашето ежедневие. Колкото и да не им обръща внимание човек, то неизменно на съзнателно или подсъзнателно ниво се натоварваме от контакта си с шефове, роднини, дори непознати хора по улицата или в градския транспорт. Ако , пък някой получи обида или е поставен в неразрешима наглед ситуация се получават неприятно изтичане на енергия заради гняв, страх и други чувства с негативен отенък. Като резултат се чувстваме помръкнали, подтиснати, въртим в съзнанието си едни и същи проблеми или лоши ситуации. Емоционалните рани всъщност са доста коварни, защото те докосват и душата ни. Може би за това в по-дългосрочен аспект някои душевни терзания, дори незначителни наглед, могат да се материализират на физическото ниво и да предизвикат доста тежки и дори нелечими заболявания.

Методът

Един експресен духовен метод за своевременно изчистване на негативните емоции като яд, гняв , обида и др. от нашето ежедневие върши много добра работа. Това довери Елена Ангелова-алтернативен лечител. Той действа на квантово ниво и се състои в следното:

Визуализация

Затваряме очи и си представяме пред нас един облак. В него слагаме всички негативни чувстваме и емоции, цялото напрежение и стрес, което сме стаили. В него можем абсолютно всичко- кой каквото ни е казал, всичко, което ни пречи да сме щастливи, да сме в хармония със себе си, Бога и Вселената. После взимаме облака с дясната ръка и го изхвърляме назад през дясното рамо, изричайки думите: „Всичко в моята градина!“.[product id="" sku="22179"]

По този начин човек много бързо се балансира, получава се една лекота, все едно никога не сме изпадали в това негативно състояние.Ако не се получи от първия път, то мое да се повтори два до три пъти последователно.

Наричане

Естествено възниква и въпросът за магическото наричане „моята градина“, какво е това и защо там хвърляме облака ни. Това са висши тайни, но все пак има и отговор. Той гласи, че всеки човек има личнопространство за хармонизация. В различните култури то се нарича по различен начин. Там, в нашата градина по презумпция няма нищо лошо. Напротив, в нея е създадено прекрасно и хармонично метапространство, досущ като Рая. Така, когато нещо негативно попадне там от физическата ни реалност, то автоматично се неутрализира като с магическа пръчка. По този начин се обяснява и бързият ефект на квантовия метод за експресна психо-емоционална хармонизация.

Лечители.бг, Последвайте ни във Фейсбук!

Най-доброто за Здраве и Красота от природата:[featured_products per_page="12" columns="4" orderby="date" order="desc"]