„Гери от „Женени от пръв поглед“ се радва на наистина добра физика, която обаче не й е даденост! Постига я със своята тайна диета.

Заради високия рейнтиг на предаването логично и диетата на Гергана Капзамалова стана доста популярgergana-tqloна. Докато зрителите се чудят дали Гери и Георги ще останат заедно, или ще са първите, подписали развода си, ще публикуваме хранителния режим, с който апетитната мениджърка вае и поддържа тялото си.

Гергана признава, че тялото не й е даденост по рождения. Постигнала е всичко предимно с много спорт и ежедневни тренировки, съчетани със спартански режим на хранене.

Диетата, с която скоростно свалила 7 килограма, преди да сключи брак пред очите на цяла България обаче, е следната. В продължение на 14 дни тя се хранила единствено с кисело мляко, зеленчуци и фрешове предимно от цитрусови плодове, разделени в определен порядък.

1 ден

Храним се само с кисело мляко – до 2 кофички за целия ден, заедно с 3 големи салати. Салатите приготвяме от всички зеленчуци, които обичаме, с изключение на картофите и ги подправяме с минимално количество сол, зехтин и ябълков оцет.

2 ден

Същото меню, но с различен вид салата според вкусовете ни.

Sirius-D -ПРИРОДНО ЧУДО ПОМАГА ПРИ ХОРМОНАЛЕН ДИСБАЛАНС, НАДНОРМЕНО ТЕГЛО

3 ден

Киселото мляко продължава да е задължително в менюто ни. Новото е, че към фрешовете от цитрусови плодове се разрешават до 2 лъжички мед за целия ден. Стремете се да изпиете поне литър и половина или два литра фрешове, заедно с много вода.

4 ден

На четвъртия ден към млякото и салатите вече може да прибавите и до две сварени яйца.

5 ден

На петия ден яйцата могат да се заменят с до 200 грама пилешко филе на скара. Киселото мляко и фрешовете остават в менюто ни.

6 ден

Шестият ден е посветен отново и само на фрешовете и водата.

7 ден

Седмия ден при едно единствено от основните хранения може да си позволите да хапнете и нещо забранено. Това, което ви се яде най-много, но отново в оскъдно количество.

Диетата се повтаря и през следващата седмица!

Lechiteli.bg