Тайната на неостаряващата икона на италианската кино София Лорен се оказа лесна, евтина и доста ефективна.

Нужно Ви е единствено няколко зрънца суров ориз, топла вода сутрин и 40-дневно търпение за крайния резултат. Схемата е елементарна, но пък върши доста добра работа, за да се чувствате добре и да изкарате токсините от организма бързо и качествено.

Започва се с едно зрънце суров ориз на гладно, което се приема с чаша топла вода. Вторият ден приемът се повтаря след ставане сутрин, но зрънцата ориз вече са две, преглъщате ги с топла вода. Третият ден правите същото, но с три зрънца ориз. Така всеки ден увеличавате броя на оризовите зрънца до ден 20, когато наведнъж приемате 20 сурови зрънца, отново с топла вода.

От ден 21 до ден 40 схемата се обръща, т.е. 19 са зрънцата, които трябва да глътнете с чаша топла вода на 21-ия ден, на 22-ия те стават 18, на 23-ия – 17 и така до ден 40, когато зрънцето ориз е само едно.

диетата на София Лорен и Райна Кабаиванска

Храненето Ви не трябва да се променя през този 40-дневен период. Без да прекалявате, консумирайте това, което Ви се хапва, но избягвайте твърде солени, прекалено мазни и сладки храни, важно е да се храните съвсем нормално, както до момента, в който започвате оризовата прочистваща организма 40-дневка.

Как действа този метод ли? Всяко оризово зрънце, прието с топлата вода се разтваря в стомаха и прочиства освен него, но и тънките, а след това и дебелото черво. По този начин теглото на организма Ви се редуцира между 5 и 6 килограма, но това не е основната цел. Важното в този период с приема на оризовите зрънца е цялостната детоксикация на тялото.

А щом то е добре прочистено, то ще бъде доста по-здраво, тъй като е изхвърлило всички отрови, които водят до състаряване и смърт на клетките.

При хората, които имат гастрит, колит или язва, е редно да се консултират със специалист, преди да започнат вълшебната оризова диета. Ако не страдате от подобни оплаквания, може съвсем спокойно да пробвате диетата на Райна Кабаиванска и София Лорен и да се чувствате жизнени и свежи като тях. Източници

Лечители.бг