Искате ли да дожиеете до 100 години? Тук съвет може да получите от дълголетниците. Ето от тайни на няколко столетника, които показват, че когато генът ти е як, никакъв вреден навик не може да те сломи. А може би причината е във факта, че нещата, които ни правят щастливи и способни да преодоляваме стреса всъщност повече ни помагат, отколкото ни врят. Дори да са вредни.

 

Джийн Калмет

Тя е доживяла до 122 години и 164 дни, с което държи рекорда за най-продължителен, при това доказан човешки живот. Джийн (на снимката) пие вино, яде по един килограм шоколад на седмица и пуши от 21 до 117-годишна възраст. Тя кара колело до 100-годишния си рожден ден.

Елизабет Съливан

През март 2015 г. Елизабет навърши 104 години. Тя споделя, че дълголетието си дължи на газираната напитка Dr Pepper, която е особено популярна в САЩ.

Агнес Фентън

Тя е на 110 години, който навърши преди 3 месеца. Казва, че тайната й е три бири на ден.

Клеър Мидмор

Тя официално е най-възрастната девственица в света. Живее до 108 години като споделя, че именно въздържанието е причина за дълголетието й.

Пърл Кантрел

През 2013 г. тази 103-годишна жена, която остава вдовица на 38-годишна възраст и отглежда сама 7-те си деца заяви, че нейната тайна се казва… бекон.

Паулина Спаньола

Тази 100-годишна жена твърди, че обожава да пие бира. „Пия по една на обяд, още една вечер и последната е точно преди лягане“, казва тя.

Сусана Джоунс Сусана твърди, че обича да похапва бекон с яйца./източник Profit.bg

Лечители.бг