Районът около Габрово, В. Търново и Севлиево се очертава като едно от най-духовните места не само в България. Регионът има огромен положителен заряд, който ще се прояви още до края на тази година. Това казва ненадминатият лечител-езотерик Христо Лолев, който посветените у нас наричат Тибетеца. Преди дни Тибетеца се завърна от чужбина и реши да се установи за постоянно в родния Габрово. 


„Регионът е благоприятен, енергията тук е много по-силна, отколкото където и да е другаде по света“, казва бай Христо, който дълги години лекуваше с неземната си дарба в Испания. Малко преди разрушителното земетресение там обаче силите го предупредили, че е дошло време да се прибира в България. Защото има мисия да лекува народа си, а и скоро нашата родина ще бъде едно от малкото сигурни места в света.

Сила от Космоса

След като доказа в Палма де Майорка възможностите си да вижда като скенер и да хармонизира човешкото здраве, Христо Лолев се установи в спортната зала на Габрово. Мястото според него в астрално отношение е умалено копие на Тибет. Енергията, която се фокусира тук, съперничи по сила на тази от Хималаите. Разположението на стаята му също е съобразено така, че прозорецът да сочи към място в ефира, което ретранслира биоенергиен поток, идващ от Тибет и Космоса. Там вече се стичат болни от цялата страна и от чужбина. Повечето са роднини на вече изцелени, които пък сега на свой ред са опрели до услугите на феномена Христо Лолев. Той дава за пример проблемите с опорно-двигателния апарат, за които хората масово го търсят. „Не е хубаво така – аз да разказвам за себе си, но наистина имам колекция от бастуни и патерици, които хората са хвърлили след моя намеса. Сега времето като се позатопли, отваряме широко прозорци, пускаме вентилатори и на втория час вратът ни се схваща. Така се получава онова, на което професионалните шофьори му викат крива шия. Лекът е да се спи с кърпа на врата, да се изпотим, иначе лимфата остава корава“, обяснява Тибетеца. 


Истинският джакпот


Способностите си на всепризнат екстрасенс и чудотворец Христо Лолев развива цял живот. На 15 години народният лечител получава ясно прозрение, че владее Сила, с която може да моделира нашата триизмерна реалност. Казал на баща си, че ще спечели от тотото. „Тогава се теглеше празничният тираж за Олимпиадата в Мексико. Аз също пуснах фиш. Оказа се, че и двамата печелим“, усмихва се Лолев. 

[featured_products per_page="12" columns="4" orderby="date" order="desc"]


В Тибет обаче той уцелва истинския джакпот, защото открива тайни, за които днес много правителства биха дали милиарди евро. Неземното познание преобръща живота на бай Христо на 360 градуса. Среща се с лечителите на Далай Лама, които развиват до висоти свръхестествените му заложби. Допускат го и до най-съкровените места в Хималаите, скрити за нашата цивилизация.  На 3700 м височина неговият гуру го посвещава в тайния извор на здравето. „Това е място, неизчерпаем източник на витален импулс, с който се лекуват дори най-нелечимите и хронични заболявания“, разказва лечителят. Той бил смаян и когато един от неговите духовни наставници му илюстрирал мисията на живота не с думи, а с видеостена-холограма във въздуха. Изумително!  В Хималаите Лолев разкрива тайните на здравето, както и как да управлява своето силно биополе и рентгеново зрение, с които го е дарила природата. Тогава разбира за пръв път, че всъщност болести няма, а само нарушения в схемата на живота. 


Пепеляшка от Търново


Лолев трудно се навива да говори за своите случаи. Вместо това ни дава телефони да се срещнем с излекуваните от него хора лично – те да разкажат. След обещание от наша страна да го сторим бай Христо все пак решава да разкаже за няколко от своите чудодейни изцеления. Започва с един от последните си случаи – момиче от В. Търново с много лоша форма на акне. 
„Все едно бе болна от дребна шарка. Страшно се притесняваше момичето. Че и на бала не искаше да иде в това състояние. Ходила при какви ли не дерматолози, скъпи мазила й купували родителите, но нищо не помогнало. На завършването си нямаше и една пъпка на лицето, нито на гърба“, гордее се Тибетеца. На въпроса каква магия е направил, отговаря образно: „Т.нар. магия става с две щипки билки и една щипка хомеопатия. Успоредно с това трябваше с моята енергия да препрограмирам клетките на девойчето да разпознават тези субстанции. Така всъщност се получава пренастройка на информацията на клетъчно ниво“, издава Лолев пред „Мистерии“-те част от неземното познание, което владее.

 

25 лета след Чернобил


Лолев споделя, че същия хакерски биометод прилага и при чистенето на бъгове (грешки в програмата – б.р.) от телата на онкоболните. „При мен най-често идват пациенти в последната фаза на заболяването. Имах случай с рак на кръвта след 15 химиотерапии. Даваха му на човека още няколко месеца. Вече шеста година си е жив и здрав, ще ви срещна, ако желаете“, не спира да ни изумява БГ чудотворецът. Лолев си обяснява бума на раковоболните у нас научно. „Радиоактивните елементи стронций и радий се разпадат между 20 и 32 години. А точно сега се навърши четвърт век от аварията в Чернобил“, навързва фактите Христо Лолев. Дава за пример българин, който отишъл да дири спасение при специалистите чак в ЮАР. „При него се беше стигнало до отказ на храна – всичко повръщаше. Лекувах го дистанционно, докато бях в Испания, по скайпа. Наскоро се видяхме. Похвали ми се, че за сефте е пробвал да яде боб с люта чушка“, смее се народният лечител. Неговата философия е, че както няма два еднакви човека, така и начините за лечение са строго индивидуални -биоенергия, билки или хомеопатия. „Диагнозата може да е обща като понятие, но за всеки пътят към изцелението е различен. Зависи от „ръст, килограми, пол, кръвна група, моментно състояние, съдба, манталитет, начин на мислене – много фактори играят“, разяснява бай Христо. 


Бичът на новото време


Наравно с рака той слага стреса. Вметва, че това е другият голям бич, който мори народа ни. „Той довежда до дисбаланс на енергиите в тялото. При едни хора се получава хиперфункция, a при други хипофункция, т.е. недостиг на жизнена сила. Трябва да бъдат изравнени потенциалите. Медикаментите, с които се тъпчем, променят нашия организъм. Иначе ние сме едни съвършени биохимични лаборатории, но всяка чужда химия ни видоизменя. След петия вътрешен цикъл нашият компютър изключва и минава на автопилот. И накъде ще поеме, един Господ знае. Това особено важи за онези, които взимат по една шепа хапчета“, отбелязва Тибетеца.  


„Подходът ни е тотално грешен, затова и съвременната медицина не постига резултати“, убеден е той. За хапчетата обяснява, че са голяма заблуда, тъй като не лекуват. „Всъщност организмът ни сам се лекува, а често медикаментите потискат силите ни за регенерация, вместо да става обратното“, разяснява Лолев. За хомеопатията казва, че дава на тялото точния енергиен код за регенерация. „На практика основното е не химическият състав на лечебната субстанция, а нейният заряд. Всъщност идеята на цялото природно лечение е да намерим точния баланс, при който тялото само ще намери своята равновесна точка, т.е. ще оздравее“, посочва пътя към здравето екстрасенсът. За него няма нелечими болести, а ограничено човешко познание. При правилно прилагане обаче на природните закони, които ни е завещал Твореца, стават и чудеса. 

[recent_products per_page="12" columns="3" orderby="date" order="desc"]

В тази връзка бай Христо решава да разкаже за габровка с чернодробно заболяване, която официалната медицина била отписала. „Когато отидох да я видя, тя беше в будна кома. Роднините й вече бяха поръчали и ковчега, и чеиза за оня свят. Болната си имаше една много близка дружка, лекарка по професия. Tя се опита да ме провокира, като рече: „Ако я съживиш, ще те призная за феномен.“ Аз още от вратата я вдигнах, а една от бабите, които седяха опечалени до леглото, припадна“, описва Лолев фамозната случка, на която имало доста свидетели. „Нали искахте истории от моята практика. Такива са ми почти всичките – страшнички, малко преди дядо поп“, завършва с усмивка един от големите лечители на България.
Иван Иванов
Ани Веселинова
Любомир Старидолски