Комбинацията от лимон и лук присъстват в мощна тибетска рецепта за прочистване на кръвта. Древните хилъри след диагностика по пулса са предписвали рецептата при проблеми с токсините, алергии, холестеролни плаки и „мръсна кръв“.  Сами по себе си двете прости съставки облекчават още състояния при куп болести като бактериални инфекции, кашлица, настинки, респираторни проблеми. Но какво става като се смесят.

 

Приготвяне

Килограм лимони се комбинират с 300 гр лук. Те се нарязват на ситно и се поставят в подходящ съд с литър и половина вода.

Тази смес се оставя, тъй като трябва да заври. Ще е готова след 15 минути. Това време е напълно достатъчно, за да могат лимоните и лукът да предадат полезните си съставки на водата.

Напитката, която се получава, е енергизираща. Редно е да се консумира от нея само сутрин и то на гладен стомах в следващите 25 дни.

Прави се кратка почивка от 10 дни и след това пиенето на отварата се подновява.

Двата продукта в лекарството са безценни за човешкото здраве.

Те подсилват имунната система и подобряват дейността на отделителните системи в организма.

Тъй като те премахват токсините, мигновено се превръщат в предпазен щит срещу болестите. С времето намаляват риска от поява на инфаркт, мозъчен удар, болести на дихателната система и артрит.

Двата способа в лекарството са ценни и за здравето на очите. Всички тези ползи са събрани на едно място, за да се получи мощна симбиоза, борейки всички опасни болести и справяйки се с пречистване на кръвта.

Не бива да се колебаете и секунда. Веднага отидете в магазина до вас и закупете лук и лимони, за да започнете стъпки към забъркване на уникалното по рода си природно лекарство. Не сте опитвали нищо по-силно до момента – гарантирано! . Последвайте ни във Фейсбук!

Лечители.бг