Много хора днес не се чувстват добре заради стреса,негативните емоции и мисли, които трупат в ежедневието си час подир час. В прабългарската магическа практика има метод за изчистване на акумулираната негативна енергия, която често се явява причина и за появата на редица сериозни болести. Тя се събира от нашите собствени негативни и отрицателни мисли, от взаимоотношенията ни с хората на улицата или на работното място.

Тройна Ехинацея + Бъзак за супер имунитет!troina-echinacea

Не липсва и като причина феноменът енергийно вмешателство, като не е задължително някой да ни е направил някаква магия. Достатъчно е шефът или някой вкъщи да ни тормози, за да започнем да трупаме т. нар. негатив.

Описният по-долу методът подобрява състоянието, казват народни лечители от Северна България. За изпълнението му е нужно едно сурово яйце и стъклен буркан с вода. То се чуква вътре като преди това се благодари за саможертвата му. Яйцето е символ на живота. Освен това напомня формата на човешкото енергийно поле – аурата. Именно за това с него човек трябва да се отнася като с живо същество, казват посветените люде.

Изпитаната с вековете практика гласи, че бурканът с яйцето трябва да се постави под леглото, на което спим така че да съвпадне с главата, торса или краката в зависимост от това къде усещаме, че имаме проблем. По сетивни хора, пробвали метода споделят, че буквално усещат как през нощта яйцето изсмуква лошотията надолу към себе си. На сутринта те се чувстват по-добре. А ако има някакви неразположения на физическо ниво, то те започват да отшумяват.

Сутринта съдържанието на буркана се изсипва в тоалетната, а водата се пуска да отмие всичко. Според народната практика обезвредения негатив се изхвърля в течаща река.

Гадание

Вещи в този метод твърдят, че по вида на яйцето може да прецени и за състоянието, в което се е намирал човекът. Ако то изглежда, както е оставено, това означава, че сме здрави т.е. нямаме негативна енергия. В случай, че жълтъкът е цял и има само няколко нишки от белтъка, подобни на паяжина, то вие сте имали негативна енергия, дължаща се на стрес. Има случаи, при които яйцето е като забулено, но жълтъка е цял. Енергийната диагностика сочи, че човекът е посъбрал повечко неща от околния свят, в това число и уроки.

Препоръчва се методът да се прави 10 пъти всяка вечер. Същото може да се прави и за изчистване на дома от негативни енергии. В стаята, където обитателите на жилището прекарват най-много време се оставя буркан с яйце за не повече от денонощие.

Аура- спрей за защита и баланс (бройките са ограничени)

Aura_sprey

Ива Добрева,

Лечители

Сподели статията с приятели: