„Трябва да вярваме не в чудесата, а в своите собствени сили. Отдавна лекувам болни и знам, че ако човек се бори със своите заболявания и вярва в излекуването си, то силата на неговия Дух е способна да направи и невъзможното, за да постигне здравето си“. Тези думи принадлежат на един от най-големите екстрасенси и лечители на нашето време Джуна. Те бяха цитирани от руския портал „Лайф нюз“ в пространен материал, посветен на последните дни от живота на голямата лечителка и нейните постижения.

Именно духът на жената с вълшебни ръце беше сломен. Със свояна биоенергия тя „триеше“ мъката и болката на хората, но сякаш сама се предаде пред скръбта и смъртта. На 65 г. световната лечителка и ясновидка издъхна след 2 дни в кома. В последните 14 г. Джуна живя скотски, смазана от нелепата смърт на сина си Вахтанг. Близките й казаха, че тя е живеяла като отшелник.

Отшелник

Kartini_Djuna„Тя беше мъртва духом и телом и просто доживяваше последните си дни. Беше загубила способността си да лекува, бързо и прогресивно ослепяваше. Джуна не можа да преживее смъртта на сина си“, разкри близкият й приятел, актьорът Станислав Садалски, който пръв потвърди вестта, че популярната в цял свят рускиня е издъхнала. Напоследък Джуна изобщо не е контактувала с роднините си, не приемала никого вкъщи. С погребението й ще се заеме известният тв водещ на „Първи канал“ – Андрей Малахов, който вече е посетил дома й.

Квартално магазинче в Арбат – там за последно видели жива Джуна преди три дни. Ясновидката отскочила да си напазарува, прилошало й и колабирала. В болницата открили, че лечителката има сериозни проблеми с кръвта – почти не циркулирала. „Ръцете й били ледени, като на мъртвец“, разказва актьорът Станислав Садалски. Оперирали я, но без резултат. След 2 дни в кома жена, връщала стотици от оня свят, издъхнала от инсулт. „Отиде си не просто велик екстрасенс и ясновидец, а и талантлива поетеса, художничка и актриса, скърбяха приятели й след тъжната вест“, разказват приятелите й. Напоследък тя рисувала уникални картини с маслени бои. На тях се виждали странни същества, вероятно нейните небесни и духовни водачи.

Феномен по рождение

Всъщност коя е Джуна? Тя е особена смес от гените на древни народи. Нейното рождено име е Евгения Ювашвена Давиташвили. Ражда се с уникални способности на 22 юли 1949 Djuna_mladiniг. в село Урмия, Краснодарски край, в семейството на Юваш Сардис, който е емигрант от Иран . Джуна учи 2 г. в Ростовския техникум за кино и телевизия, но го напуска по неясни причини и заминава за Москва.

Невероятни истории се разказват как е била надарена с невиждана сила от малка. КАто дете сама спасила, давещо се хлапе от дълбок кладенец. Никой не посмял да се вхърли, само тя. С невиждана сила само с една ръка успяла да изхърли детето нагоре, а хората да го хванат. Няколко години по-късно като учничка спасила друг човек от горяща сграда. Тя се срутила върху й, но две греди застанали на кръст и я спасили необяснимо. Пожарникари и работници намират Джуна невредима, докато разчистват отломките.

Изследователи на живота й разказват, че след завършва техникум заминава по разпределение в Тбилиси, където среща бъдещия си съпруг Виктор Давиташвили. Екстрасенската се жени още един път – за кратко е жена на Игор Матвиенко. От 1980 г. Джуна живее и работи в Москва. Уникалните й способности й носят много отличия – включително звездата на „Герой на социалистическия труд на СССР“, ордена „Дружба на народите“ и „За доблест“, медала на ООН „За укрепване на мира“.

Генерал-полковник

През 1990 година лечителката започва първите си сеанси. След 1994 г тя се опитва да въведе уреди, които работят на базата на биоенергийния масаж.Приема по 10 000 души medali_dzhunaна година. Лечителката е и доста ексцентрична. Голямата слава и пари се отразяват на живота й. Тя има дори нашивки – произведена е в генерал-полковник на медицинската служба. През 1990-а Джуна основава Международната академия на алтернативните науки, а през юни 1994 г. е избрана за 5 г. за вицеректор на Свободния международен университет за нетрадиционна медицина в Коломбо – институт, основан от емигранти от Съветския съюз.

А през 1997 г. се самопровъзгласява за Царица на асирийския народ. През 1995 г. участва в парламентарните избори в Русия начело на Блока „Джуна Давиташвили“. Славата не й стига да пробие в политиката – формацията й печели едва 0,47% от гласовете, което не й дава възможност да излъчи нито един депутат в руския парламент.

Преломен момент в живота на лечителката е смъртта на сина й Вахтанг, който загива в автомобилна катастрофапрез 2001 г. До последните си дни тя твърдеше, че той нарочно е убит. Въпреки силата, с която помага на другите, Джуна не се справя със собствената си мъка и буквално започва да вехне в пълно отшелничество.

Златните години

В „златните си години“ обаче пред вратата й се вият опашки от световноизвестни личности от цял свят – както политици, така и холивудски звезди. Въпреки че СССР официално не поощрява популяризирането на алтернативната медицина, се говори, че

Джуна разработва уреди за биоенергиен масаж

Джуна разработва уреди за биоенергиен масаж

тежкоболният вожд, генералният секретар на ЦК на КПСС Леонид Брежнев, посещава 30-годишната Джуна, за да удължи живота му. Тя го прави с невероятната сила на ръцете си. Казват, че през тях протичала невидима енергия.

Още през годините на СССР много учени са изследвали феномена Джуна, за да разберат къде е тайната на дарбата й да цери и предсказва бъдещето. Докосналите се до нея казват, че буквално усещали аурата й и не спират да разказват колко всеотдайна е била с djuna_seansвсички. Сред пациентите й, макар никой да не го потвърждава официално, са художникът Иля Глазунов, актьорите Джулиета Мазина, Робърт де Ниро, Марчело Мастрояни, кинорежисьорите Андрей Тарковски и Федерико Фелини и много други известни личности и държавници. Тя самата разказва, ч сред пациентите й е и Борис Елцин.

Джуна и Ванга

Не е тайна, че Джуна бе приятелка и с българската пророчица Ванга, като през 80-те двете са се виждали няколко пъти. Тогава Давиташвили бе доста популярна и в България. През годините е правила много точни прогнози и за нашата страна. Последната й публична поява бе през пролетта на 2014 г., когато в ефира на местен телевизионен канал заяви, че пророчествата, направени от Нострадамус и за наближаващата трета световна война след разгарянето на конфликта в Украйна, са напълно достоверни. Джуна направи и смразяващо предсказание – че нищо добро не чака човечеството занапред.

Лечители.бг