Иванка Младенова  е носител на златна статуетка „Феномен“ за 2004 г., и е една от 12-имата сензитиви, изследвани от проф. Антон Антонов. Нейният алтернативен метод за помощ се нарича духовно лечение. С него Младенова помага на хора, зависими към алкохола, наркотиците, но и не само. „Билките са за билкарите, хапчетата – за докторите, а на мен ми е дадено да нося здраве и душевен мир на хората“, твърди дамата със силно биополе.

- Г-жо Младенова, по празници като Св. Мина, Великден или Гергьовден всички хора се молят за нещо дори невъзможно. Само по празниците ли обаче стават чудеса?
- Всичко може да се случи, когато молитвата е изказана дълбоко от душата и сърцето ни. Да, може би празниците сега ни предразполагат да зачитаме повече божията сила, да помислим върху нашия път и грешки, да си спомним ритуалите, които ни правят българи. От друга страна, чудеса стават всеки ден край нас, стига да пожелаем, да помолим и да вярваме.

- Немалко чудо е и че с вашата дарба помагате на алкохолици и наркомани да се откажат или поне да намалят дозите си. Как успявате?
- Хубавото е, че всичко, което правя, се случва пред очите на хората. Вижда се, щом човек намали дозите или когато децата вкъщи не са разплакани, защото бащата се е върнал за първи път трезвен. Истината е, че това, което аз правя, не е някаква велика тайна. Аз казвам молитва, която ми се диктува свише от моите духовни учители. Това са думи – обръщение към духовния свят, което е конструирано специално за конкретния човек и здравословен проблем. Оттам молбата отива за изпълнение към небесните помощници, които слизат и започват да помагат на болния.

- Какво точно правите, ако при вас дойде някой наркоман?
- Добре е да поясним, че аз не се срещам с тях, а с техните роднини. В този смисъл не сугестирам някого да се откаже от нещо, защото и такива неща съм чувала. Методът ми наистина е уникален, защото знаят само близките на зависимия към дадено нещо – било алкохол, наркотици или хазарт. Случаите са много и строго индивидуални. Понякога давам молитва на близките, която те да казват и да викат помощ от небесния свят. Когато зависимият е в тежък период, се включвам и аз да помагам. Иначе въздействието е изцяло дистанционно. Някои се чудят как и защо се случва чудото, а в божествения свят разстояние и време не съществуват.
Няма да крия – битката не е лека. Затова през цялото време аз изисквам от близките автентична информация – дали човекът е намалил дозата и е започнал по малко да пие, или пък няма промяна. Това е важно за мен, защото така както лекарят променя лекарствата, така и аз донастройвам духовното лечение чрез словесните кодове (молитви), които са ми дадени от Бога.

- Излиза, че молитвата е по-силна от хапче.

-Хиляди пъти по-силна!

От ваша гледна точка на какво се дължат пороците – този социален бич на нашето време?
- Някои казват, че тези хора са слабохарактерни или така им е писано. Вероятно има и елемент на кармичност, но не Бог дава пороците – те се възпроизвеждат от нас хората. Обикновено дадена ситуация отключва тези състояния. От моя вече 25-годишен опит виждам как едни се подхлъзват, докато се опитват да потиснат някакви свои страхове. Други са започнали да злоупотребяват от отегчение. Трети пък посягат от охолен живот, четвърти – от безизходица.

- Има една екзорсистка теория, че зависимите са по-уязвими откъм обсебване, а нерядко порокът дори е следствие на злите сили?
- При стрес или някаква непредвидена ситуация с негативен отпечатък също може да се получи обсебване. Но, да, в нисшия астрал край нас има елементали и духове на покойници. Приживе те са били с лош характер, били са самоубийци, може да са и бивши наркомани и алкохолици. Призрачните им сенки сега отново искат да опитат от някогашното си „лекарство“ и го правят, като се прикачват към хората и ги тласкат към най-тъмните пороци. Ще ви разкажа един случай с колежка, рейки мастър. Тя има син, който имаше проблеми с алкохола. Жената бе забелязала, че когато синът й си дойде подпийнал, но без да има прилепнало нисше същество към него, кучето ляга в краката му. Но често се случвало в аурата му да има прикрепен чужд дух. Тогава кучето скачало срещу момчето и лаело озверяло, сякаш ще го изяде всеки момент.
По същия начин имах едно момиче от София, употребяващо наркотици. Те в дома си отглеждат котка сиамка. Когато детето се прибереше и бе приело доза, котката ставаше много неспокойна и опикаваше цялата къща – нещо като защитна реакция вероятно.

- При доста феномени, като Вера Кочовска, Ванга например, дарбата се е отключила след своего рода злополука, при вас имало ли е нещо подобно?
- При мен всичко започна на младини с едно адско главоболие. Болката беше нетърпима, падах на земята в несвяст и с повръщане. По това време работех в Медицинска академия. Потърсих помощ и лекарите установиха, че имам микроаденом на хипофизната жлеза (тумор). Казаха ми, че той расте много бързо, притиска кръвоносен съд и не може да се оперира. Присъдата на специалистите бе, че ми остават не повече от 6 месеца живот. По това време обаче започна да става нещо необичайно, на което аз не обърнах внимание. Скенерите, с които ме изследваха, блокираха мистериозно, друг път снимките бяха необяснимо неясни. Череп има, мозък няма. Като всеки човек, аз се бях фиксирала само в диагнозата. Казвах си: „Господи, имам три деца, какво ще стане сега“. Така отидох за съвет при феноменалната в ония години леля Кунка Нешева от село Славщица, Ловешко. Тя ми заръча следното: „Да кажеш на докторо, че той има тумор, ти въобще не си болна. Това в момента е енергията на дарбата ти, която Бог ти дава да лекуваш народа“.

- При какви проблеми може да помогне тази “енергия“?
- Както вече споменах – за всички видове зависимости, дори за някои психични отклонения вследствие на тях. Но има хора идват и за съвет при дадена диагноза. Някой път се обаждат само по телефона, за да ме питат дали докторите са на прав път. В такива случаи съветвам да не се загърбва традиционната медицина и задължително да се правят колкото се може повече изследвания.
Що се касае до процеса на изцелението – отгоре ми се дава молитва, която трябва да се изрича за дадения болен. В словата е необходимо да се споменава и моето име, и не защото аз съм нещо свръх. Това е пътят – чрез моето име, като през своего рода интернет адрес, болният извиква моите духовни водачи. Те, от своя страна, отиват и му помагат, доколкото това е възможно. Едни хора споделят за успокоение, изтръпване по тялото, други усещат миризми на цветя, трева или на нещо развалено. Последното се случва, когато небесните лекари чистят дадена болест от тялото. Имам и една молитва за кризисни ситуации, която аз съм нарекла S0S. Действието й е мълниеносно бързо.

- Имате ли обяснение защо човекът е създаден толкова уязвим откъм болести – това уроци ли са?
- В повечето случаи ни се показва чрез болестите къде грешим. Едно заболяване може да промени човека и да го направи по-добър. Ще ви кажа следния случай, след който всеки би повярвал в доброто и Бога. Пътувах една сутрин в трамвая и ми се обади по телефона човек от Добрич. Обясни ми, че преди шест години е получил инсулт и от тогава е с пареза на крака и на ръката. Бях откровена с него, че за такъв тип проблем нямам някакви сериозни наблюдения. Но все пак велика е Божията сила – ако е писано и отгоре преценят, ще му се помогне. Даде ми се една молитва за него, която му я препредадох с думите: „Ако вие прецените, си я казвайте“. Същият човек ми позвъни вечерта и такива ужасни ругатни изсипа по мой адрес, все едно бях на футболен мач. А то какво се случило – помолил се той и изведнъж пръстите на парализираната му ръка се разтворили сами, а обездвиженият крак започнал да се изтегля сам, сякаш някой го дърпа. При този процес той е изпитал страшна болка – поводът за гнева му. Същият човек ми се обади дни по-късно да ми се извини и да ми се похвали, че за почуда на докторите атрофиралата мускулатура е започнала да се възстановява. Така с ръката си вече сам носел покупки, а стълбите изкачвал без бастуна.

- Няколко пъти споменахте духовни водачи. Кои са те и вярно ли е, че всеки от нас ги има?
- Всеки от нас има ангел-хранител, но не бих могла да кажа, дали е така и с водачите. По-скоро те се зачисляват към хора с някаква свръхестествена дарба. Аз самата имам няколко духовни наставници, но най-силният е майка пресвета Богородица. Наред с нея в лечебния процес се включват и духовните лекари. Всъщност през годините дарбата ми премина през различни фази.

Златен корен и Ангелика при хормонален дисбаланс (кисти, миоми)

Zlaten_koren

 

Вижте всички лечебни и чисти мехлеми, чайове и тинктури – здравето носи щастие и късмет!

 

- Какво имате предвид?
- Дарбата се дава свише и тя е като някакво образование, което човек надгражда. В началото ми дадоха едни способности, постепенно се отключиха други. През 1982 г. изкарах курсове за масаж при д-р Тодоров. Той забеляза, че хората, които идваха като манекени за упражненията, казваха, че се чувстват отлично, а някои направо заспиваха в ръцете ми, изпадайки в лечебен сън. Така започнах да помагам като астрал-медиум. По това време ме забеляза д-р Минков. Той ме водеше при свои пациенти от отоневрологията и дори ме представяше с думите „това е наша колежка“. А аз просто заставах до тях и тихичко се молех. Някои заспиваха, на други болката им изчезваше или намаляваше.
Постепенно отгоре ми се даде и код за връзка с ангела-хранител на човека. Сега, когато дойдат при мен за помощ, аз започвам да пиша автоматично информация за човека, която ми се диктува свише. След това с близките четем и анализираме, защото много хора не си признават какво точно се случва в главите им или в домовете им. А особено при зависимостите това е много важно. Поради многото запитвания на редакционната ни поща публикуваме телефона на лечителя Иванка Младенова: 0898 733 698

Лечители.бг, Последвайте ни във Фейсбук!

Споделете статията с приятелите си: