Все повече хора разказват за чудодейното действие на прием на фреш от лимон в комбинация с монопротеини (аминокиселини). Те повлияват широк спектър проблеми от опорно-двигателен апарат (дископатии, ставни нарушения, коксартроза)  до наглед нелечими състояния вследствие на болест или напредване на възрастта. Резултатите са доста впечатляващи и с доста висока честота, за да бъдат приписани само на негово величество плацебо ефекта.

Първият случай, който ще разкажем е на собственик на автосклад от Пловдив. Човекът споделя, че прави този режим от близо две години насам и постепенно е започнал да решава един по един свои здравословни отклонения. Ето и неговия разказ:

„Повече българи  трябва да научат за това чудо. Аз лично имах дископатия, която се изразяваше в доста сериозни болки. Имаше дни, в които не можех да се изправя и ходех прегърбен. Докторите искаха да ми правят операция, но не ми даваха никакви гаранции за подобрение“, разказва препатилият човек. Той споделя, че през 2014 г. започнал с прием на един лимон всяка сутрин. Разказва, че при алкализация на организма калциевите отлагания, като шипове и сковаване по прешлени започват да се отмиват. Успоредно с това той започнал прием на ударни дози от монопротеини (първични аминокиселини). Терапията е една от най-модерните у нас за регенерация на тъканите и подмладяване на организма и справяне с хронични и автоимунни болести.

Само за няколко месеца болките в кръста отшумяха сами. Успоредно с това започнах да се наблюдавам. Абе гледам се на огледалото, аз ли си въобразявам, но бръчките ми почти ги няма. А косата ми една буйна и гъста както, когато бях на 28 години. Жената се шегува-“ти ботокс да не си слагал, боядисвал ли си се“, откровен е пловдивчанинът.

Другите ефекти от терапията били, че където имал хронични болежки, те също започнали да отшумяват, а през нощта се нуждаел от по-малко сън за наспиване.

Имах болки в едното рамо, от времето когато си изкарвах хляба с рязана на дърва. Рамото ми укрепна, а там проблем бяха връзките и ставата. Няма как да си въобразявам“, категоричен е човекът. Казва, че сега имал нужда от 6-7 часа сън, а преди 8-9 не му стигали. „Един приятел алтернативен лечител ми каза, че това е следствие на прочистване на кръвоносни съдове, подобряване работата на имунната система. Изглежда съм изкарал и някакви токсини. Въобще се подпомагат работата и регенерацията на организма“, разказва бизнесменът от Пловдив, който се шегува, че от зор е станал половин доктор.

Други свидетелства

Случаите на повлияни проблеми на опорно-двигателния апарат са наистина много.

Емблематичен е случаят на старица от Смолян, скована на инвалиден стол заради дегенеративният процес – коксартроза. Само след триседмичен прием за първи път от 6 години тя отишла сама да види роднините си пеша.

Напоследък във Варна се разшумя за случай на повлияна множествената склероза (МС). Млад мъж установил, че месец от старта на алтернативната терапия с фреш и монопритеини един от трите маркери на болестта са изчезнали.

Д-р П. Йорданова, която е била диагностицирана с това заболяване също свидетелства за силен позитивен ефект. Ето какво плевенчанката разказа пред столичен вестник за борбата й с коварната болест Множествена склероза и пътя към здравето:

Постепенно състоянието ми започна да се влошава. Походката ми стана нестабилна, замятах единия си крак, появи ми се световъртеж, който остана постоянен. Освен това периодично имах проблеми и с говора. Изпусках химикалката, не можех да пиша. Беше ми необходима опора, за да мога да се кача или да сляза по стълбите. И на всичкото отгоре, през 2009 претърпях катастрофа с автобус.

Приеха ме в болницата и ме изписаха с т.нар. дясна хемипареза. Получавах и кризи – по 2 – 3 на нощ, продължаваха от 30 минути до 2 часа, като изтръпваше цялата лява половина на тялото, изпитвах и нетърпими болки. Просто полудявах! А трябваше да ходя на работа, да върша и домашните си задължения. Това се отрази и на социалните ми контакти. Но приятелите ми останаха до мен. юни 2012. Тогава отново получих пристъп на ретробуларния неврит, но този път и на двете ми очи. Зрението ми отслабна до такава степен, че виждах само контурите на пръстите си. Изплаших се, знаех какво следва – вътрешноочни инжекции и вливания“, описва подробно състоянието си д-р Йорданова. По това време тя разбрала за алтернативната терапия.

Тогава една приятелка ми посочи сайт на една хранителна добавка. Тя, съдържаща водоразтворими животински белтъчини, т.е. – всичките 20 аминокиселини – заменими и незаменими. Продуктът е напълно натурален, безвреден и без всякакви странични ефекти.

Още на 6-тия ден стана чудо – сякаш се вдигна бариера и виждах съвсем нормално. Не ми се беше присънвало такова нещо! Аз съм лекар и ми беше трудно да повярвам, че някаква хранителна добавка може да повлияе положително на автоимунен процес, каквото е моето заболяване. След още няколко дни изчезна световъртежът ми, а после – пукането и болките в колената. Сънят ми стана спокоен, а походката – сигурна. Изчезнаха и проблемите с говора, пиша нормално, дори се възстановиха фините движения на ръката ми. И до този момент продължавам да вземам хранителната добавка, наречена от нейният създател „Четвъртата храна“. Повярвайте, чувствам се прекрасно! Дори не можех да мечтая за подобно нещо. Тук искам да допълня, че два месеца приемах храната, без да споделям с никого – исках да видя резултатите върху себе си. Но сега вече мога смело да споделя опита си!“, категорична е лекарката.

Лимоните

Повечето от хората, които разказват за терапията са приемали фреш от лимон, в комбинация със сода и вода. Един лимон се изтиксва в 200 мл вода, в която се слагат половин чaена лъжичка сода. Получава се т. нар. бабина лимонада, която ударно алкализира организма и подпомага изчистването на мъртвите клетки, токсини и шлаки. След т. нар. „почистване“ на следващия етап се открива поле за изява на монопротеина, който пък се грижи за регенерацията на увреди по тъкани и органи. Според обяснението комбинацията с фреш от лимон трикратно подобрява целебните свойства на терапията с монопротеини. Разбира се, хора, на които не им понасят цитрусите биха могли да заместят фреша с прием на повече салати.

Къде да намерим лечебните монопритеини?

Самите монопротеини на родния пазар ги има под формата на хранителна добавка, разработка на БАН и наречена Сириус-Д. Какво представлява откритието.

Сириус-Д съдържа нискомолекулни, линейни, водоразтворими животински протеини. След като отидат в стомаха под действието на храносмилателните сокове те 100-процентно и бързо се разграждат до основните есенциални аминокиселини. Основното предимство на българското откритие е, че организмът получава по естествен начин белтък и всички незаменими аминокиселини, но ги синтезира сам. За разлика от това другите аминокиселинни продукти, което след прием се губят в стомашните сокове, а освен това и предизвикват раздразване на организма, заради трипсина, който се отделя от панкреаса.

Според философията на терапията иновативни „лечебни протеини“ в комбинацията с синтезираните от самия организъм аминокиселини са жизненонеобходими за регенеративните процеси на организма.

Така, ако имунната ни система до този момент просто е изолирала и охранявала увредените зони в организма, сега си позволява лукса да бръкне в тях и да започне да възстановява увреди по тъкани, органи и системи. Ефектът като цяло е регенерация и подмладяване на всички четири нива – клетки, тъкани, органи и системи. А където има здравословен проблем, то хората споделят за чувство на стабилизация, подобрение отшумяване.

Ето няколко отзива за монопротеиновото чудо,

споделени от социалната мрежа Фейсбук:

 

Borislava Kaleva: „Аз имах няколко дискови хернии, на последня МР ми казаха, че нямам 3 диска (който има такъв проблем знае за каква болка и обездвижване говоря)това го пих сутрин и вечер около три месеца и още един само сутрин .Това беше до мин. година юли от тогава кръста не ме е заболял. Незнам какво лекува точно ,но знам че няма начин да съм по -доволна„.

Maria Georgieva:Здравейте, ползвам Сириус Д и съм много доволна, страдам от гонартроза и имам облекчение. Препоръчвам, наистина работи“.

 

Maria Doneva-Nabhan „Tova sme go izpitali I nie! Dovolna sam!“

 

Силвия Димитрова „Има и то голяма помощ от терапията. На моята сестра бронхита й изчезна . Тя е със синдром на ХОБ. Пи добавката 4 месеца без прекъсване и вече не използва помпичката за дишане. За изумление на всички казва, че диша с лекота. „

Терапията на хранителната добавка с фреш от лимон се оказва доста широкоспектърна и дава и други наглед уникални ефекти. Много са случаите на значително подобрение парези, зрителни нарушения като диабетна ретинопатия, с автоимнунни състояние като псориазис и алопеция. Още по-изумителни са , пък случаите на хора с бъбречна недостатъчност, които споделят, че нивата на креатинина започват да влизат в норма. Тук обаче условието е да нямат категорична забрана за прием на белтък.

„Комбинирайте хранителната добавка СИРИУС Д с фреш от лимон с щипка сода бикарбонат и се радвайте на живота“, съветва един от създателите на терапията проф. Димитър Димитров, който впечатлява със завидна енергия за своята възраст.

Повече информация за монопротеиновата терапия и хранителната добавка Сириус-Д:  0884 98 02 10, sirius-d.com

Лечители.бг

Споделете статията с повече хора: