Около нас има сили и енергии, които могат да ни разболеят или да направят живота песен с богатство и просперитет. Как се постига всичко това, учи най-древната наука Фън Шуй. Завесата към нейните тайни за постигане на богатство открехна преподавателят и експерт №1 у нас Цветозар Мръвков

- Г-н Мръвков, мит ли е че един фън шуй-ремонт може да промени благосъстоянието на човека и той да забогатее?

-Идеята на тази древна наука е така да промени вашето жизнено пространство, било работно или лично, че то да ви даде тласък в даден жизнен аспект. Все повече се засилва интересът например към фън шуй за офиса. Доста собствениците го търсят като ефект увеличаване на продажбите. Аз им обяснявам, че това е само едно следствие от корекциите на енергийните потоци, което трябва да се направи. Трябва така да променим витасредата на хората вътре, че те да започнат да се чувстват по-спокойни и по-жизнени, а отпадналостта и умората драстично да намалеят.

-Това вид магия ли е?

Всъщност онова, което ние наричаме магия, а аз метафизика, всъщност променя КПД-то (коефициента на полезно действие) на работниците. И те разгръщат своя потенциал. След една корекция от моя страна онези, заети в производството, започва да работят по-ефективно, другите в продажбите, успяват да намерят пазари за стоката, мениджърите – вземат креативни и точни решения. Така всичко в един момент получава тласък напред. На практика се получава, че с едно количество труд и работни часове се постига по-голям резултат.

-Издайте как на практика се постига този ефект?

Със създаването на хармонично работно място с подходящи цветове, форми и материали. Много е важно и разпределението на интериора. Ако офисът е 300 кв , например, има значение къде ще се намира шефът, къде логистиката, къде счетоводството. Другото е извеждането на лошата енергия, която се нарича Ша или недопускане за нейното генериране в помещението. Така служителите се зареждат с повече положителен импулс и съответно ще го отдават в работния процес.

-Текущата година е под знака на Козата. При нея къде са хармоничните зони?

-За финансов просперитет на фирмата е добре да се наблегне на западните и северозападните зони. Там можем да постигнем ефект с усилване на белия цвят, било на мебели или стени. Сребристо и сиво, кръгли форми. Повече огледала, водни елементи, каскади, аквариуми и други неща, които да активират елемента вода. Би било добре точно в този сектор да се разположи счетоводният отдел.

-Вие наскоро направихте изследване на енергийните полета, действащи в Народното събрание. Какво показаха резултатите ви, има ли наистина зли сили там?

- Не е тайна, че Народното събрание е построено на много лошо място. Там е акрополът на древна Сердика. След това е турско гробище, а в края на робството е било още по-лошо – място за погребване , а нерядко и екзекуция на престъпниците. Тези събития носят своя енергиен отпечатък, който неминуеми оказва силно негативно влияние. Второто ниво на анализа, който правих, бе да видя разпределението на самото пространство. Според източната метафизика светът има пет елемента -вода, дърво, огън, земя и метал. Те трябва да са в хармония, за да бъдат и хората вътре здрави и да се случват добри неща. В Народното събрание обаче един елемент преобладава и това е земята. Тя дава защита, но в прекомерно количество вътре човек се чувства като под схлупено небе, потиснат. Освен това този елемент сковава със статика, не стимулира подтика за генерирането на идеи. С една дума това е един бункер. Ето защо сякаш 25 години тъпчем в развитието си на едно място.

-Какво бихте посъветвали премиера да сложи в кабинета си в министерски съвет за кадем?

-Когато той се нанасяше при първия му мандат, прочетох в медиите, че ремонтът на кабинета му е извършен според правилата на Фън Шуй. Само че специалистите в България сме по-малко от пръстите на едната ръка, а никой от нас не е работил там. Оттук си правя извода, че някой самодеец е вършил нещо, което вече е вредно. В 99% от случаите в резултат на такава намеса пространството става дори опасно за живеене. Защото вместо да ни зарежда със сили, офисът или домът ни започва да пие от нас и да влошава здравето ни. Премиерът напоследък страда от контузии, неотдавна лежа и в болница – не бих искал да спекулирам с темата, но всичко има значение.

В източния зодиак Бойко Борисов е зодия Прасе и тази година не му е от най-леките, както в личен, така и в професионален план. Догодина да се пази от травми, които да не го изведат от форма по най-нелепия начин. Иначе що касае работното му място, наизуст не мога да говоря. Трябва да се влезе и да се види обзавеждане, фасада…, много са факторите.

-Споменахте за вълшебен ремонт на офиса, а при търговските обекти как стои въпросът, възможно ли е чрез метафизичен ритуал да се повишат оборотите?

-Хармонизацията там изисква акцент върху приходно-разходната част. Тук работим със силите на Дракона и Тигрицата. Първото животно осигурява финансовите постъпления, а второто пази придобитото. Защото не е важно само колко изкарваш, а как го задържаш при себе си. Важно е и разпределението на касите, местата на мениджърите и служителите. Слагат се огледала, символи, минерали и лични амулети. Те се дават на собственика, на главния счетоводител и на другите отговорни фактори.

-Вярно ли е, че носи лош късмет, ако в стая, в която спим, има огледало?

-Огледалото е много мощен активатор на енергии. Не е хубаво да имаме огледало в спалнята, защото този предмет отваря портал към 4-то, 5-то, 6-то и 7-мо измерение. А когато ние спим, нямаме контрол върху личната си енергия и тогава могат да се случат редица неприятни неща.

-Какви например?

- Човек започва да се чувства отпаднал, животът му тръгва назад. По време на сън душата отлита по свои пътища някъде, а през огледалото може да тръгне не на където трябва. Когато после душата се връща обратно, може случайно да се види в огледалото и да се стресира, тъй като тя е чиста божествена енергия, която никога не е виждала своето отражение.

Не случайно в българската традиция е противопоказно при родилките да се поставя огледало. В тези моменти те са на границата на световете и всичко може да се случи. Прастар обичай още гласи, че щом човек умре в дома, всички огледала се покриват. Това е акт, с който затваряме тази невидима врата, за да отиде душата нагоре, а не в някой паралелен свят.

- На коя посока трябва да спим или работим, за да бъдем здрави и в тонус?

- По принцип се знае, че човек има две добри и две лоши посоки, които са вредни за него. Но кои са те север-изток или запад-юг, трябва да се изчисли за всеки поотделно. Това се прави на базата на т. нар. магическо „Гуа“ число.

-Вече преполовихме годината на Козата как ще финишира тя – с добро или с лошо?

- Това се определя от т. нар. летящи звезди, с помощта на които се правят изчисления, как ще се случат нещата във Вселената. 2015 г е под знака на годишна звезда 3. А за съжаление тройката носи конфликти, които ту стихват, ту избухват. Още преди една година аз прогнозирах, че скандалите ще бъдат на всички нива – от майка и дете в семейството до социални и междудържавни. За жалост следващата година ще бъде под знака на двойката.

- Защо за съжаление, какво вещае тя?

- Това е още по-лошият вариант, защото тя ще донесе страшните болести. Това се изчислява на база на едни годишни цикли от по 12 години. Така че всичко, което е заключено и дреме в латентно състояние у човека и природата, може да избуи и да покоси хиляди хора. Страх ме е да го изрека, но пророчествата за някакъв масов мор и епидемии може да започнат да се сбъдват именно догодина. От 2017 г. нещата ще тръгнат на добре за България и света. Ще има 3-4 хубави години за цялата планета./Източник: в. Ретро

Лечители.бг